- Konu Sahibi _Shila_
-
Hayir sen derdini paylasmak istemedin...sadece vicdanini rahatlatmak istedin...
Bizdende....Ohh iyi yaptin edepsizi...hak etmis iyi olmus gibi sözler duyamadigin icin böyle ters davraniyorsun...
Kimse seni yalancilikla suclamiyor...ama olayi sürekli farkli farkli cesitlerle anlatirsan dogal olarak bizde...ne oluyor ya deriz!!!
annemde sinirlendi bundan sonra benim çöpümü alma dedi bende kadına kızdım senin kocan adam gibi biri ama sen değmezmişsin dedim çıktık yukarı akşam çöp almaya gelmiş bizim çöpü almamış annemde görmüş bunu kadına bağırmış çöpü alacaksın diye kadın yine almamış
bizim apartman da haftada 2 defa siliniyor....ve de kapıcı bayan sürekli suyu bizden alıyor....alsın ne önemi var ki....1 kova su sonuçta....
Arkadaşlar çoğunuz bir kova suda takılmışsınız. Oysaki benim anladığım sorun bir kova su değil ki veriir ya da vermez -vermemek içinde geçerli sebepleri vardır- ve arkadaşta zaten verecekmiş.
Neyse asıl yorumuma geleyim . Konu sahibi arkadaşım ola gerçekten gereksiz yere uzamış ama kapıcı hanımda haddini bilecek yani aslında herkes haddini bilecek size hakret etmeye hakkı yok dahda car car konuşmaya hakkı ve dahda önemlisi işi neyse yapmak zorunda kanlı bıçaklıda olsanız. sizin çöpünüzü almak zorunda bu onun işi . İşinin gereğini yapmıyorsa bir yapan bulunur elbet...
Bencede hiç sakıncası yok dediğiniz gibi aslı arası bir kova su . bir kova suyla ne batarız nede sabancı oluruz. Ancak toplu yaşadığımız yerlerde öyle uyanık geçinen tipler varki karşısındakinin iyi niyetini kullanıp salak yerine koymaya çalışanlar .işte bunlar yüzünde her dafa sizden yada benden alınmasıda çok sakınca var. Bu durumda insanın tepesi atmıyor değil.
bende size hak veriyorum.insanlar sadece 1 kova suya takılmış ama mesele bu değil..dediğiniz gibi apartmanda herkes sorumluluğunu bilmeli.
Bencede hiç sakıncası yok dediğiniz gibi aslı arası bir kova su . bir kova suyla ne batarız nede sabancı oluruz. Ancak toplu yaşadığımız yerlerde öyle uyanık geçinen tipler varki karşısındakinin iyi niyetini kullanıp salak yerine koymaya çalışanlar .işte bunlar yüzünde her dafa sizden yada benden alınmasıda çok sakınca var. Bu durumda insanın tepesi atmıyor değil.
hadi su verme konusunda haklısınız diyelim( ki kesinlikle haklı değilsiniz). kadına kendiniz çöpümüzü alma deyip de çöp almamasına sinirlenmeniz çok ilginç
kaldı ki eşi iyi biri demişsiniz, hiç değilse onun hatrına böyle bişeye kalkışmamalıydınız, yazık değil mi o insan da karısının yüzünden(aslında sizin) işsiz kalmış olucak,
haklı olduğunuz tek nokta vicdanınızın sızlaması, onun dışında bu olayda kendinizi haklı göstermeye çalışmayın
sna katlıormm cnmm vereliniortak
Memleket ne hale geldi bi kova su içinn şu işe bak yaa yazık kadına işinden olmşşş kolay bşeymi merdven slmekkk insanlar 2 kurş para için yerleri silsinn biz onlara bi kova su vermekten kaçınalım sona yok mnyak dedi yok arkmdan konştu yapar tabiii insanlarnda bi sabrıı var ama sizin istediğiniz şu bu değil , sınıf farklılığından dolayı o kişiye istediğini yapmak sinirli davranmak, hatta siz sinirli davrandığınızda tamam efendim olsun demesi aslında bütün bu kızmalarınız o seviyedeki biri bana nasıl karşılık verir ben sinirle yüzüne kapıyı kapatmalaıydım ama o hiç karşılık vermemeliydi öyle mi çokyanlş neyse olan olmuş ..:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?