Atladığınız birşey var, o kişiye para verip yardımcı olmuyosunuz, çalışarak kazanıyor parasını. Yöneticiyi de patronu gibi görüyor heralde, burdaki yanlışlık su isteme işinin sırayla yapılmıyor olması, burda da hata yöneticidedir, bunları ayarlaması lazım. Bir kişiden su isteyip alamıyosa alabildiği kişiye gidiyordur heralde.
Ayrıca su hep bizden alınıyor demişsiniz ama bu kadını ilk defa gördüğünüzü de eklemişsiniz. Bana hala gergin bir anınıza denk gelmiş gibi geliyor.
Hayır canım ilk paragraf senin yazdığın cümleye ithafendi. Diğerini konu sahibesine yazdım yerimsenibencanım hangi kadını ilk defa görmüşüm anlayamadım. üst kısımda kendi yaşadığım olayı anlattım.senin kırmızı ile belirttiğin kısımda da konu sahibinin olayı ile ilgili konuştum..ay sen beni konu sahibi mi sandın:uhm: son cümlenden bunu anladım da:uhm:
Yanılıyorsun gulsum benim sinirli davranısıma tepki vermedi bu bir
ikincisi de o sinirliydi zili calarken suyu isterken bile
bi kova su versene dedi
cingene olması onu degistirmez tamam o zaman ben cingeneyim diye herkese bagırıyım cagırıyım manyak diyim cingeneyim dimi sonucta eğer baslığı vicdan azabı diilde kapıcının edepsizligi yazsaydım boyle dusunmezdiniz
ben olayı oldugu gibi anlattım hatta az anlattım
anneme de okuz dedi..
ben hic sinirlenmedim biraz empati yapın lutfen
daha sonra kendi gitti kapiyi yuzune kapattım diye yoneticiyle konusmaya
ben halbuki aksam konusmayacaktım o gitti kendini ele verdi ben neden vicdan azabı duyuyorum derseniz hatalı da olsa isten ayrılmasını istemezdim cunku para zor kazanılıyor yoneticiye bile sikayet etmedim daha sonra.kendi hatalı gitti bide yoneticiye su vermedi demis..kapıyı yuzune kapatma olayı da soyle oldu
benden su istedi bende kovayı aldım kapıyı kapattım suyu doldurmak icin olay bu su isteyince yuzune kapatmadım kapıyı
Gulsum degistirmiyorum yanlızca anlatamıyorum
bana bağırınca sinirlendim bisey demedim kovayı elinden aldım kapıyı yapattım
ama onunla sinirli konusmadım asabı konusmadım teker teker konustum hatta onada dedim bi sakin ol teker teker konus niye bagırıyosun dedim
sonra baktım olay uzuyor yoneticiye indim cozsun diye yonetici yerinde yokmus
sonra bende bıraktım aksam yoneticiye gideceğim tekrar diyordum ama gitmedim hatta olayı bile unuttum uzerinde durmadım kendi gitmis haksız ya kendini haklı cıkarmak icin once o davranmıs ilk agızdan alınan daima etki yaratır niyetine
yalnız sen hem konuyu acıp hem de bızım soyledıklerımızin hep tersını soylememızı ıstıyorsun..
nerden konuyu açtım dıyorsun..söyle yöneticilere kapatsın..
ben de su parası verıyorum diyorsun..
yazık günah ya verecegın su parası 1 tl tutardı ancak kadının işten olmasına ne kadar deger ki..
Kızlar bi derdim var paylaşmak istiyorum dün kapıcımızla tartıştım
Benden su istedi bende geçen bizden almıştınız diğer dairelere sordunuz mu dedim yana sordum yoktu diğerine sormadım dedi bende bi de oraya sorun sonra ben veriyim dedim bi kova su versen ne olur dedi bende sürekli bizden alınıyo ama dedim kovayı sert bi şekilde aldım kapıyı kapattım zili çaldı kovayı ver dedi bende benimle düzgün konuş edebini bil dedim ben seninle düzgün konuşuyorum dedim konuşmazsam nolur dedi yöneticiye şikayet ettirme dedim kovayı geri verdim kapıyı kapattım baktım arkamdan manyak dedi sinirlendim kapıyı açtım sen kime manyak diyosun terbiyesiz dedim edebli ol biraz dedim senden mi öğrenicem edebi dedi bak sabrımı taşırma dedim taşarsa nolur dedi ben kapıyı kapattım yine tartışmamak için sonra yine arkamdan konuşuyo cıyak cıyak sinirlendim hızlı bi şekilde kapıyı açtım bak arkamdan konuşuyosun biraz edebli ol bitti tamam dedim yine devam etti bağırmaya sinirlendim bende aldım anahtarı yöneticiye indim arkamdan yönetici seni diil beni tutar dedi bende niye seni tutuyormuş dedim kapıyı yüzüme kapattın terbiyesiz dedi sinirlendim iyice asıl sen terbiyesizsin manyak demeye hakkın yok bana dedim yönetici yoktu yerinde geri çıktım sonra kadına şikayet ediyim de gör dedim neyse sonra annem geldi kadın aşağıyı süpürüyodu annemde sinirlendi indik aşağıya annem kızdı ne biçim konuşuyorsun diye kadın yine anneme bağırdı bana bağırdı iyice sinirlendik tabi yanlız kadın çingene bi ses tonu var hiç susmuyo kadına dedim bi susmayı öğren bi teker teker konuş dedim bizim konuşmamıza bile fırsat vermedi sürekli bağırdı el kol hareketleriyle annemde sinirlendi bundan sonra benim çöpümü alma dedi bende kadına kızdım senin kocan adam gibi biri ama sen değmezmişsin dedim çıktık yukarı akşam çöp almaya gelmiş bizim çöpü almamış annemde görmüş bunu kadına bağırmış çöpü alacaksın diye kadın yine almamış sonra yöneticiye bizi şikayet etmiş su vermedi kapıyı yüzüme kapattı diye halbuki ben su verecektim kovayı aldım elinden diğer dairelere sordun mu dedim sadece..yöneticiyle konuştuğunu görünce annem şeker hastası şekeri düşmüş apartmanda hemen komşular yukarı çıkarmışlar ben gördüm sonra sinirden delirecektim hem işini adam gibi yapmıyo hemde bizi şikayet ediyo yöneticiye dedim kapıyı yüzüne kapattım diye şikayet ediyomuş dedim ama o bana manyak dedi emir verdi hakaret etti dedim yönetici de haklısınız bizim için siz önemlisiniz çıkarırız biter dedi kadın bugün işten çıkmış kendi çıktı sanırım tam bilmiyorum komşuya anahtar vermiş
şimdi ben çok mu hatalıyım yada kim hatalı bana öyle terbiyesizlik yapması suçlu güçlü gidip bide yöneticiye bizi çekiştirmesi gerekmiyordu ben ekmeğiyle oynamamak için tekrar gitmeyecektim yöneticiye ama haddini aştı ben gitmeden kendi kendini bozdu vicdan azabı duydum kimsenin ekmeğiyle oynamak istememiştim hatalı bile olsa sizce ahını alırsam tutar mı
Daha fazla bisey soylemek istemiyorum yalancılıkla bile suclandım..ben sadece derdimi paylasmak istedim
ama isime geldigi gibi lafları yazdığım soylendi haklısınız arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?