Vicdan azabı duyuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi _Shila_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım hangi kadını ilk defa görmüşüm anlayamadım. üst kısımda kendi yaşadığım olayı anlattım.senin kırmızı ile belirttiğin kısımda da konu sahibinin olayı ile ilgili konuştum..ay sen beni konu sahibi mi sandın:uhm: son cümlenden bunu anladım da:uhm:

Hayır canım ilk paragraf senin yazdığın cümleye ithafendi. Diğerini konu sahibesine yazdım yerimseniben

Shilacim bir insan neden vicdan azabi duyar?

Vicdani rahat olmadigi icin degilmi....yani kendindede hata gördügü icin...

Olabilir belki seninde sinirli bir anina denk geldi ve gereksiz tepki verdin, bizimde sana burda söylemek istedigmiz bu.a.s

Ayrica belirtigim gibi bence hicte o kadin sen güzellikle ona karsi tarafada sordunuzmu dedikten sonra sanami sorucam kimden su alacagimi falanda dememistir...bunu sadece bizden istedigin cevaplari alamadigin icin yaziyorsun....

Tamam kadinda az degil bunu inkar etmiyorum ama birazda etki tepki olayi olmus....senin sinirli ve agresif tavirlarina karsilik tabikide kadinda sana öyle davranir...neticede o da bir insan, onunda duygulari ve bir gururu var....cingene olmasi veya kapici olmasida bunu degistirmez.

Eğer su vermek istemiyorduysanız kadına bekle biraz deyip yöneticinize gitseydiniz derdinizi anlatsaydınız da böyle bir şey yaşanmasaydı..
İkili tartışmaya girmeseydiniz..

siz susarmıydız demişsin arkadaşım evet susardım yukarıdada yazdım kapımı kapatır yanıt vermezdim karşılık verip laf düellosuna girerek kendimi haklıyken haksız duruma düşürmezdim dediğim gibi daha sonra yöneticiye anlatırdım durumu her iki tarafta hatalı bence:1closedeyes:

Ama canim bak olayi sürekli degistirerek anlatayorsun....

Bir diyorsunki bende sinirle kovayi elinden alip kapiyi yüzüne kapattim sonrada diyorsunki ben hic sinirli degildim....

Sonra diyorsunki yöneticiyi ciktim...simdide diyorsunki ben aslinda gitmeyecektim...

Yani inanki kafam karisti

Shila bizi yanlış anlıyorsun bence, kimse seni suçlamıyor, herkes küçük birşey yüzünden bu kadar sorun çıkıp, kapıcı işinden olduğu için üzüldü.
Yoksa sana karşı tavırlarında haklısın, gün içinde karşımıza kaba saba o kadar insan çıkıyor ki, siz yerine sen dediği için bile bozulmuşsun anlıyorum, daha seviyeli olabilirdi ama karşındaki insanın kapasitesi belliyse fazlasını da isteyemezsin :1no2: Ben böyle insanlarla karşılaştığımda hıı der geçerim, sen de öyle yapıp yöneticiyle görüşseydin keşke.

Hayatim biz orda degildik olayi bilemeyiz...ancak senin anlatiklarindan ibaret yorum yapabiliriz burda.....sende olayi ilk mesajini okursan cok farkli bir bicimde anlattigin icin daha dogrusu anlatamadigin icin böyle yorum yaptik....

Gerci ben yinede biraz sendede hata görüyorum...sürekli kapiyi acip kadina laf yetistirmene gerek yoktu...birak def olup gitsin....

Madem kadin kendi gitmis yöneticiyi ve isten cikarilmis....seninde vicdan azabi duymana gerek yok...kendi etmis kendi bulmus.

yalnız sen hem konuyu acıp hem de bızım soyledıklerımızin hep tersını soylememızı ıstıyorsun..

nerden konuyu açtım dıyorsun..söyle yöneticilere kapatsın..

ben de su parası verıyorum diyorsun..
yazık günah ya verecegın su parası 1 tl tutardı ancak kadının işten olmasına ne kadar deger ki..

Sana katılıyorum.Ellerine sağlık güzel yazmışsın....

bence kapıcının uslubu hiç güzel deilmiş tamam ama ben sızın yerınızde olsaydım neden onlardn su istemıyosun dıye sormazdım bile sonuçta su yani ama oda uzatmışş tabi

Altini isaretledigim yerleri bir daha oku......

Daha fazla bisey soylemek istemiyorum yalancılıkla bile suclandım..ben sadece derdimi paylasmak istedim
ama isime geldigi gibi lafları yazdığım soylendi haklısınız arkadaslar

inanmıyorum yaaa elphin:

su yüzünden kavga ettin öyle mi, Allah'ın bize esirgemeden yağdırdığı niğmeti sen bir kuldan sakındın öyle mi?

ayıp olmuş ne diim
vicdanında sızlamakta haklı

Kadin zili caliyor kovayi ver diyor....sende edebini bil benimle düzgün konus diyorsun....

Kadinin lafinda edepsizce birsey yoktuki...sadece ver kovayi demis....

Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu güzelim....

bizim apartman da haftada 2 defa siliniyor....ve de kapıcı bayan sürekli suyu bizden alıyor....alsın ne önemi var ki....1 kova su sonuçta....

Bir insanin ekmegi ile oynamak'tan daha kötü bir sey yok bana göre..

Özürün faydasi olur mu bilmem, ama gercekten icinizden özür dilemek geliyorsa gidin özür dileyin..

Ama korkarim orda da tartisma cikartirsiniz...

insanın bazen ters bir anı oluyor.sende sanırım o ters anında böyle bir hareketi yaptın, yoksa mevzusu edilecek bir olay değil. bende çalışan biriyim eski apartmanımda hiçbir zaman merdivenleri silen kadınla karşı karşıya gelmedik. hep yandaki dairem suyu vermiştir. ama birgünde gelip bana bunun lafını etmedi.

ama olan olmuş en azından siz yaptığınız hatanın farkına varmışsınız, bu bile kayda değer. yazık o da ekmek parası için çalışıyor bence bundan sonrası için şikayette bulunmayın

bu sorunun kaynağı bence sizsiniz.yani sonuçta bir kova su vereceğiniz.bi kova su sanki verseniz nolu demiş yüzüne kapıyı kapatıp tahrik etmişiniz.sonra sürtüşme başlamış.o da tabi edepsiz davranmış.tek faturayı siz çıkarmak haksızlık olur.ama başlatan sizsiniz.

Daha fazla bisey soylemek istemiyorum yalancılıkla bile suclandım..ben sadece derdimi paylasmak istedim
ama isime geldigi gibi lafları yazdığım soylendi haklısınız arkadaslar

Hayir sen derdini paylasmak istemedin...sadece vicdanini rahatlatmak istedin...

Bizdende....Ohh iyi yaptin edepsizi...hak etmis iyi olmus gibi sözler duyamadigin icin böyle ters davraniyorsun...

Kimse seni yalancilikla suclamiyor...ama olayi sürekli farkli farkli cesitlerle anlatirsan dogal olarak bizde...ne oluyor ya deriz!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…