Bir kere o apartman sakinleri onun amiri degil....Yöneticidir
Ikinciside provoke eden taraf olayi baslatan taraf bence konu sahibi....
Ayrica ben haftada bir gelip benden kendi oturdugum apartmani kendi kapimin önünü silmek icin su isteyene her defasinda su vermekten gocunmam, ama bu tabiki kisisel birsey...buna ben kizmam sen kizarsin bunu tartisamayiz....
Ekmek kapim deyip herseyi sineye cekenler vardir mutlaka ama bu kadin yapmadi diye tamam efendim demedi diye haksizsa sana göre bilemem...bana göre degil..
Herkesin bakisi acisi farkli tabi.
Kadın sana bir manyak dedi diye yaptıklarına bak.(Ki senin o tarafından dolayı hakettin sen onu.)Sence iyi mi oldu ona karşılık verdinde bak annen bile rahatsızlanmış sizin yüzünüzden.Bazı şeyleri duymamazlıktan geliceksin bu devirde.Bak kadın işinden oldu sen de şimdi vicdan azabı çek dur bakalım.O ne kadar hatalıysa sen de o kadar hatalısın....
Gulsumcugum apartman sakinleri tabiki onun amiri degil, ben is hayatindaki tum insanlari genelledigim icin boyle soyledim... para kazanmak zorunda oldugu icin herseyi sineye ceken cook insan var inan. ama benim asil kizdigim sey hakaret etmesi.. birde ben sonradan yurt disina geldim. evliligimin ilk yillarinda turkiyede yasiyordum. bizim apartmana temizlige kadinda her defasinda, apartmani yikamak icin hortumu bize takiyordu ve ben dikkat etmedigimden tum apartmani bizden aldigi su ile yikiyormus. ayni apartmanda oturan akrabam farkina varmis ve uyarmis kadini.. sanirim su vermeye gocunacak olsam daha dikkatli olurdum...aslinda ben su vermis vermemis ona degil, kapici kadinin hakaret etmesini normal bulmuyorum..
kendimden bir örnek vereyim....
biz 4 daireli tek kişiye ait bir apartmanda oturuyoruz,haftada iki defada merdiven temizliği için bayan geliyor ve apartmanımız merdivenlerinde ev terliğiyle gezilebilecek kadar temiz....zaten üst iki kat merdiven değil asansör kullanıyor...
% 80 merdiveni temizleyen bayan suyu benden alır...diğer 3 dairede (ev sahibimizde dahil)defalarca kadına kapıyı açmamışlardır...yukarıdan tıkırtıları gelir.ama kadına bir kova suyu kapıyı açıpta vermezler...
şimdi ben bu bayana su vermekle aptalmı oluyorum,yoksa safmıyım...
bence herkes kensi sütünün hakkını verir.ben kim ne kötülük yaparsa yapsın kendimden mesulüm...
sizde bir kova suyu keşke verseydiniz....
Hicte bile....insanlik yapiyorsun ilaydam....
Hadi tüm apartmandakiler bana ne canim...o versin bu versin dese...kapiyi acmasa...vay o kadinin haline...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?