Vicdan azabı

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
eşimle ayrıldık haberi olmadan çocukları turkiyeye getirdim şimdi vicdan azabı çekiyorum
Beni hiç affetmiceni soyleyip duruyo benden nefret ediyomuş napacam ben

Keşke çocukları götüreceğinizi söyleseydiniz.Size de yapılsa ,çok ağır gelirdi.Gidip gelme imkanı varsa,çocukları görmesini sağlayın.Vebal altında kalmayın.

Aslında ayrılığın üzerine kafa dağıtmak için gelmiştim ama işler sarpa sardı orda ev sahibi beni evden attı evsiz kaldım ev aç dedim kactın dedi kaçmadım döncektim dediysemde inanmadı. Yalvardım sinirinden ev tutmadı sdce çocukları gonder buraya dedi ona da ben yanasmadım.
Şimdi ev tutarım ama ayrı yasıcaz ona gore geliyosan gel demeye basladı cocuklara dayanamıyomus sdce oyuzden

Keşke çocukları götüreceğinizi söyleseydiniz.Size de yapılsa ,çok ağır gelirdi.Gidip gelme imkanı varsa,çocukları görmesini sağlayın.Vebal altında kalmayın.
Buraya çağırdım gel gör burda dedim gelmem ben oraya diyo oyle bi durum olduki o buraya gelmeye benim ailemle karsılasmaya korkuyo bende geri oraya gitmeye ve onun ailesiyle karsılasmaya korkuyorum cunku aylar gecti olaylar cok baska boyuta geçti

Sizin 2 konunuz yok mu biri "cocuklarindan vazgecen baba", digeri "bekar anne".

Siz zaten orda da yalniz basinaymissiiz, yani adam iskele babasiymis cocuklarla ilgilendigi yokmus. Cocuklar uzaklasinca mi baba oldugu aklina gelmis??? Cocuklar yakinindayken umrunda miymis ki????

Hakkiniz helal etmezse de etmesin ne hakki var ki, aldatmis, 4 kez evi terk etmis, cocuklarini sahiplenmeyen bir adamin ne hakki var allah askina? Size somuru yapiyor, o kadar. Kesin iletisimi. Eger babalik yapma niyeti ciddiyse para gondersin, ondan sonra affedin. Nerde rahatsaniz orda yasayin. Bu adamin ne babalik ne kocalik hakki var 2 tarafta yatacak yeri yok.

Abartacak bir durum yok sonucta cocuklari kacirmiyorsun. Istedigi zaman gelir gorur, durumun oldukca siz gidersiniz cocuklarla. Cok gormek istiyorsa gelir bahane uretmesin. Hemen inaniyoruz duygu somurusune.

Senin yorumlarını hep beğenirdim gerçekten böylemi düşünmeliyim neden ben bukadar duygusalım neden

Abartacak bir durum yok sonucta cocuklari kacirmiyorsun. Istedigi zaman gelir gorur, durumun oldukca siz gidersiniz cocuklarla. Cok gormek istiyorsa gelir bahane uretmesin. Hemen inaniyoruz duygu somurusune.
Duygu somurusumu yapıyo ağır değilmi yaptığım

Valla kirpican cocuklar burnunun dibindeyken aramayan adam ucaga binip hasret gidermeye mi gelecek...hic sanmiyorum ama umarim yanilirim. Cocuklara yazik. Konu sahibesinin evliligi berbat, ayril baris surekli cocuklara yazik uzuluyorum.

Valla kirpican cocuklar burnunun dibindeyken aramayan adam ucaga binip hasret gidermeye mi gelecek...hic sanmiyorum ama umarim yanilirim. Cocuklara yazik. Konu sahibesinin evliligi berbat, ayril baris surekli cocuklara yazik uzuluyorum.
Aynen ya yalan o cocuklarim olmadan duramiyorum falan. Bazi babalar karilarindan bosaninca inat ugruna "baba" oluyorlar. Kimse de babasi senden kacirsa hosuna gider miydi demesin. Anne ile babanin cocuga bagliligi ayni degil. Zaten kadin evden atildigi icin cikmis ulke disina ben bunu cocuklari kacirmak olarak gormuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…