Vicdan azabından ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bunu bugün fark ettim çok büyük sorumlulukmuş aslında

Evet “nasılsa o yapar” düşüncesi yer etmiş fazlasıyla

Öğle ve akşam için ayrı ayrı yemekler yapmam gerekiyor öğlen pişeni abim akşama yemek istemiyor.Sadece yemek saatlerimi alıyor.O sıra ben yemekle uğraşırken annesinde oluyor.
Hem kalkar kalkmaz kahvaltı hazırlıyor hem de öğle ve akşam ayrı yemekler hazırlıyor hem diğer ev işlerine de bakıyor ve onun dışında full bebeğe mi bakıyorsunuz?
Yorulmuyor musunuz?

Alt değiştirme eşyaları bir tane puf var onun üzerinde duruyor.Örtüyü çocuğu kucağıma aldıktan sonra kaldırıyorum genelde ellerimi yıkamaya gidince kaldı tabi

bedava temizlikçi+ bakıcı olmuşsun git derler mi hiç ama bence sen git yine de çocuk düştüğü için değil annesinin yapması gereken bütün işleri yaptığın için en ufak bir olayda da bütün suçlu sen olursun bir anlaşamayıver yengenle bütün yaptıkların unutulur gitt evine canımmm

Yok valla kararım kesin bu sefer

Aile ilişkini bilemem tabii ama nolursa olsun bukadar yükenmen anne icinde iyi degil bebegiyle bag kuramaz ve sana cok alisir

Hem kalkar kalkmaz kahvaltı hazırlıyor hem de öğle ve akşam ayrı yemekler hazırlıyor hem diğer ev işlerine de bakıyor ve onun dışında full bebeğe mi bakıyorsunuz?
Yorulmuyor musunuz?
Full bakmıyorum aslında arada anneside alıyor.Yorulduğumu yatağa yatınca anlıyorum çok yoruluyorum hemde

Şu an bile dışarda arkadaşlarıyla yemeğe gitti

Yengem çok üzüldü hemen aldı bağrına bastı sonra abime çıkıştı çocuk hep bizim üstümüzde sen niye hiç gelip bakmıyosun diye birbirlerine girdiler

Öğle ve akşam için ayrı ayrı yemekler yapmam gerekiyor öğlen pişeni abim akşama yemek istemiyor.Sadece yemek saatlerimi alıyor.O sıra ben yemekle uğraşırken annesinde oluyor.
Ciddi ciddi siz bu durumu normal mi görüyorsunuz?

Çok haklısınız

Annesi ücretsiz izinde.Babasıda ücretsiz izinde gibi bir şey ama pek bir faydası dokunmuyor ne yazık ki..
Siz aşırı fedakar birisiniz anlasilan.ama bu kadari da fazla.yardim etmek evet ama evdeki tum işler ve bütün gün bebek bakimi yapmak,halasi da olsaniz büyük bir yükümlülük.hele ki anne ucretsiz izinde,baba da yan gel yat modunda..oh ne ala..insanlarin bu rahatlıgi ve bencilligi beni benden aliyor. ne diyeyim sizi orada zorla tutmamislar sonucta..

Üzülme canım .Bilerek isteyerek yapmadınki ?Allah butun çocukları korusun

Full bakmıyorum aslında arada anneside alıyor.Yorulduğumu yatağa yatınca anlıyorum çok yoruluyorum hemde
Üzüldüm açıkçası size.
Bu durum size illa ki bıkkınlık vereceğinden dolayı çocuk sahibi olma fikrinden uzaklaşabilirsiniz. Sizi bu anlamda olumsuz etkileyebilir. Çünkü kendi sorumluluğunda olmayan bir çocuğa bakmak çok daha zor.

idince Hem kalkar kalkmaz kahvaltı hazırlıyor hem de öğle ve akşam ayrı yemekler hazırlıyor hem diğer ev işlerine de bakıyor ve onun dışında full bebeğe mi bakıyorsunuz?
Yorulmuyor musunuz?
Abiniz de paşa. Öğlen pireni aksam yemiyor. Siz gidince öğleni bulursa şükretsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…