- Konu Sahibi esraylmz03
Kızlar çok konu açtım bi türlü çözemiyorum bu durumu bi yanım Ölümüne nefret ediyo bi yanım vicdan yapıyo bilmiyorum çok mu kibirliyim yalnış mı yapıyorum biraz uzun baştan anlatmak istyrum kimsem yok kusura bakmayın Hakkınızı helal edin.eşimle ünide tanıştık çok sevdik birbirimizi okulunuzu bitirdik farklı sehirlerde olduğunuz için ve ailem görüştürmediği için nişan olsun istedik işte burda başladı olaylar önce tanışmaya geldiler 1000 km yoldan çok guzel ağırladık otelde güzel gecti tek sorun babası inanılmaz patavatsızdı neyse dedik sonra biz evlerine gittik guzel ağırladılar ama sanki ben komşu kızıyım gibi davrandılar hani bi gelin olucam Havası hiç ama hiç yoktu sürekli havalar nasıl muhabbeti vardı.hani şöyle düşünüyoruz böyle düşünüyoruz lafı bile yoktu neyse aradan tam 7 ay gecti bi kere bile aramadılar en sonunda babam bana patladı bunlar bizi ne sanıyorlar dalga geçiyorlar galiba dedi.bende nişanlıma dedim tabi bu arada o stajyerdi babasıyla konuştu bi 5-6 sene beklesin seven bekler ben bi Kuruş bile harcayamam dedi ve biz çok Üzüldük tabi ailecek .neyse eşim iyi bi iş aldı tesadüf ve takılarımı aldı babamda çok güzel yemekli bi nişan yaptı ve 2 sene nişanlı kaldık bi kere bile düğün kelimesi etmediler bi kere babası babamı aradı x işe erken gitmiyo bundan bi halt olmaz dedi tabi ben seviyorum diye babam içine Attı bunları ama tabi sürekli laf soktu bana. Nişanlım askere gitti 6 aylığına çocuğu bi kere aramadılar bi kere para göndermemişler bana hep gönderiyorlar dedi ama babam durumları farketmiş nişanlıma para yollamış yanına gitmiş destek olmaya hatta bi gittiğinde kp mi aramış ona bişey olmaz 4 ayağının üstüne düşer o demiş bizde yine ses yok.2 sene sonunda düğünümü yine eşim ve babam Yaptılar kp evimin adresini bile bilmiyo düşünün artık ilgisizliği.neyse düğün oldu el öpmeye gittik evden gitmiş kp bayramda evine kabul etmedi ve bunca zaman bi kere aramadılar ben nişanlıyken haftada bi aradım ailemde aradı hatta.eşim şimdi psikiyatriste gidiyo nefret ediyo onların bu gamsızlığından.kp herkesle kavga eden geçimsiz sorumsuz tuhaf bi insan.ve sonuç olarak bende artık aramıyorum gitmiyorum ama Vicdanım rahat değil baba bedduası tutar derler kusura bakmayın uzunoldu sizce haksız mıyım bu arada eşimde gitmiyo ve aramıyo 3 aydan beri 15 aylık evliyim