• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdan yapıyorum

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar çok konu açtım bi türlü çözemiyorum bu durumu bi yanım Ölümüne nefret ediyo bi yanım vicdan yapıyo bilmiyorum çok mu kibirliyim yalnış mı yapıyorum biraz uzun baştan anlatmak istyrum kimsem yok kusura bakmayın Hakkınızı helal edin.eşimle ünide tanıştık çok sevdik birbirimizi okulunuzu bitirdik farklı sehirlerde olduğunuz için ve ailem görüştürmediği için nişan olsun istedik işte burda başladı olaylar önce tanışmaya geldiler 1000 km yoldan çok guzel ağırladık otelde güzel gecti tek sorun babası inanılmaz patavatsızdı neyse dedik sonra biz evlerine gittik guzel ağırladılar ama sanki ben komşu kızıyım gibi davrandılar hani bi gelin olucam Havası hiç ama hiç yoktu sürekli havalar nasıl muhabbeti vardı.hani şöyle düşünüyoruz böyle düşünüyoruz lafı bile yoktu neyse aradan tam 7 ay gecti bi kere bile aramadılar en sonunda babam bana patladı bunlar bizi ne sanıyorlar dalga geçiyorlar galiba dedi.bende nişanlıma dedim tabi bu arada o stajyerdi babasıyla konuştu bi 5-6 sene beklesin seven bekler ben bi Kuruş bile harcayamam dedi ve biz çok Üzüldük tabi ailecek .neyse eşim iyi bi iş aldı tesadüf ve takılarımı aldı babamda çok güzel yemekli bi nişan yaptı ve 2 sene nişanlı kaldık bi kere bile düğün kelimesi etmediler bi kere babası babamı aradı x işe erken gitmiyo bundan bi halt olmaz dedi tabi ben seviyorum diye babam içine Attı bunları ama tabi sürekli laf soktu bana. Nişanlım askere gitti 6 aylığına çocuğu bi kere aramadılar bi kere para göndermemişler bana hep gönderiyorlar dedi ama babam durumları farketmiş nişanlıma para yollamış yanına gitmiş destek olmaya hatta bi gittiğinde kp mi aramış ona bişey olmaz 4 ayağının üstüne düşer o demiş bizde yine ses yok.2 sene sonunda düğünümü yine eşim ve babam Yaptılar kp evimin adresini bile bilmiyo düşünün artık ilgisizliği.neyse düğün oldu el öpmeye gittik evden gitmiş kp bayramda evine kabul etmedi ve bunca zaman bi kere aramadılar ben nişanlıyken haftada bi aradım ailemde aradı hatta.eşim şimdi psikiyatriste gidiyo nefret ediyo onların bu gamsızlığından.kp herkesle kavga eden geçimsiz sorumsuz tuhaf bi insan.ve sonuç olarak bende artık aramıyorum gitmiyorum ama Vicdanım rahat değil baba bedduası tutar derler kusura bakmayın uzunoldu sizce haksız mıyım bu arada eşimde gitmiyo ve aramıyo 3 aydan beri 15 aylık evliyim

Gercek anlamda babalik yapan birine evlat tarafindan bir haksizlik yapilmissa bedduasi belki tutar,
Gidin gönlünü alin diyebilirim ama burda ne bir baba var nede haksizliga ugramis magdur bir adam.
Bence cok gereksiz bu üzüntün.

Gercek anlamda babalik yapan birine evlat tarafindan bir haksizlik yapilmissa bedduasi belki tutar,
Gidin gönlünü alin diyebilirim ama burda ne bir baba var nede haksizliga ugramis magdur bir adam.
Bence cok gereksiz bu üzüntün.
Eşimde ole diyo beni askerde bile aramayan benim mutluluğum için bi Kuruş para harcamayan bi Adam'ı ben niye arayım ki diyo

korkma o adamın bedduası tutmaz. siz elinizden geleni yapmışsınız. yapacak bişe kalmamış başka. ayrıca onların yoklukları varklıklarından daha hayırlı bence.

Eşimde ole diyo beni askerde bile aramayan benim mutluluğum için bi Kuruş para harcamayan bi Adam'ı ben niye arayım ki diyo

Kocan haklı.
Problem maddi değil burda. Manevi.
Askere giden bir adam nasil arayip sorulmaz.
Senin baban para yollamis gitmis ziyaret etmis. Baban yedi kat yabanci olarak almis bagrina basmis.
Rahat birak adami sakin gidelim diye kafasini karistirma :)))

Bi aradığımda dedim ki cesaretimi toplayıp neden aranız kötü dedi o beni adam yerine koymuyo dedi ben de mesela napıyo ben de bilmek istyrum dedim o da bana sormadan kendi kafasına göre kararlar veriyo ona olan nefretimden bende senin aileni aramıyorum da gelmiyorumda dedi

Kocan haklı.
Problem maddi değil burda. Manevi.
Askere giden bir adam nasil arayip sorulmaz.
Senin baban para yollamis gitmis ziyaret etmis. Baban yedi kat yabanci olarak almis bagrina basmis.
Rahat birak adami sakin gidelim diye kafasini karistirma :)))
Evet problem maddi değil o da var tabi ama hepsi o değil en azından oğlum nadıl yapacaksın bu düğünü bi evine bakayım naptın diyebilirdi diyo

Hiç karışmayın yokmuş gibi davran , ama onunla üzüldüğünü bilsin eşin bence. Eşinle o konuları açma. O zaten kendi kendine çok üzülüyor belliki. Senden bu konuda yardım isterse yanında ol .

Böyle babanın bedduası tutmaz. Köpekler de anne baba oluyor, onlarınki kabul olsa gökten kemik yağardı.
Vallahi hiiiiiiç bulaşmayın siz bu adama, ufaktan ufaktan koşarak uzaklaşın...

Tabi ki yanındayım eşimin üzülüyorum psikoloğa falan gidiyo diye ilaç içiyo çünkü halbu ki güzel bi Hayatımız var ne gerek var ki ilaca

Ha bide bu nefretin sebebini soranlar olur eşim ilk işe ufak paralar kazanıyordu babası da demiş ki bana ver borçlarımı kapatacam demiş eşim tamam demiş bu arada biz nişan bekliyoruz baktım hem paramı alıyo hem de benimle sürekli kavga ediyo vermiyorum para falan düğün yapıcam ben kıza günah Senelerdir bekliyo demiş eşimde kp seven bekler demiş lafa bakın sonra bunlar küsmüşler tabi borçlarda kalmış eşimi heryerde kötülemiş falan neyse bu arada eşim işleri iyice büyüttü çok kazanmaya başladı ama bunlar bilmiyo tabi hala 3 kurusa çalışıyo sanıyorlar eşim birden otelde düğün takılar mobilya falan birden yapınca bunlar iyice çıldırıyor durum bu yani

Babalık görevini yapmış mı ki bedduası tutsun, "tehlikeli" birine benziyor bence ruhsal sorunlar yaşamak istemiyorsanız onu kendi haline bırakın eşinizi de hadi babandır senin git gör diye zorlamayın.

Bilemiyorum. Kavga etmektense görüşmemek daha hayırlı. Ama eşiniz özel günlerde arasa iyi olur. Baktınız bu kadardan da tatsızlık çıkarıyor aramasın.

O yastan sonra bı adamı degıstıremezsınız zaten , yapacagın tek sey esın bu konuda ne dıyorsa onu yapmak ve ona destek vermek... konusmak ıstedıgınde dınlemek...bunlar bence.

Babanizi burdan kutlarim,
elleri öpulesi, " baba" manasini hakkiyla yerine getiren bi adammis kendisi. Resmen baba olmus damadina.
Ve vicdan felan yapma, esinin yaralarini sarmaya calis. Beddualari tutmaz meraklanma. Bunu rahatca soyleyebiliyorm cunku bi insani psikolokluk etmeyi becerebilmek icin baya bi sinirlari asmis olmalari lazim. Bu insanlarda yeterince asmis sinirlari. Masum iki gencin evlilik hayallarinin icine etmisler.

Uzak durmak en hayirlisi...yoksa sizi banka gibi kullanacaklar... adam ne maddi ne de manevi yonden ogluna destek... uzak durun... siz bence esinizim yaninda olun, ona destek olun.

Back
X