vicdan yaptım :(

en kısa haliyle anlatıcam arkadaşlar . benim bir arkadaşım var erkek (normal arkadaş) bunun yaklaşık 1.5 sene önce bir kızla cinsel ilişkisi olmuş. kızla evlilik planı yapıyolarmış (kız buna ilkimsin demiş )falan neyse sonra ayrılmışlar. kızın yeni sevgilisi bnim arkadaşı aramış demişki bu kız senden önce benle birlikte oldu falan benim arkadaş demiş hani nasıl olur benle senden önce sevgiliydi kız bundn önce diğer çocukla birlikte olmuş sonra benim arkadaşla olmus sonra eski yani şimdiki sevgilisine dönmüş (gerçi ayrılmışlar onlada )

simdi asıl meseleye gelim arkadaşım bana anlattı bende tersledim biraz çocuğu siz nasıl insanlarsınız mideniz nasıl kaldırıyo falan diye biraz ağır konuştum çünkü bana çok yanlış gelen şeylerdi anlattıkları ama zaten arkadaşım nasıl biri olduğumu biliyor ve tepkimi normal karşılaması gerekiyodu ama bana çok sert konuştu mevzuyu benim kişiliğime falan getirdi baya tartıştık ve yolun açık olsun dedi bende beni bu kadar çabuk silen birini yoluma almakla hata yapmışım dedim sabahtan beri hiç bir şeklde konuşmuyoruz sevdiğim biriydi bu şekilde dostluğumuzun bitceğini düşünmemiştim. ama vicdan azabı duyuyorum açıkcası. ama çok ta gururlu bir kişiliğim var
ne yapmam gerektiğini bilmiyorum . sizce ne yapmalıyım ?
Kimse ilk önce evleneceği insanla birliktelik yaşamak zorunda değil. Mide kavramı yanlış olmuş. Ayrıca kimin kimle olduğu da yalanı da dolanı da sizi ilgilendirmezdi. Teselli verip seviyeli diyaloglar kursaydınız, arkadaşınızı kaybetmezdiniz.

Siz bu adamin butun cinsel hayatini eski sevgilisinin kimle yatip kimle kalktigini biliyorsunuz. Bu bana garip geldi aranizda bi mesafe olsaydi bugun bu duruma gelmemis olurdunuz.
Cok yakin arkadasta olunsa hatta 2 yakin bayan arkadasta olsa kimse kimsenin cok özelini bilmemeli diye dusunuyorum.

İki kız arkadaşın bile kolay kolay konuşmayacağı şeyleri normal erkek arkadaşınızla konuştuğunuz için bu duruma gelmişsiniz. Seviyeyi fazlasıyla aşmışsınız ikinizde. Onlarda ergen gibi ilk ben yaptım kavgası mı yapıyolarmıış. :110:

Ay bu cook anlayisli, herkesin hayatina saygili ablalarin "kimsenin hayatina kimse karisamaz" tavirlari da pek bir sikici.
Burada tepki goren sey evlilik oncesi cinsellik degil ki.
Ben mi yanlis anladim diye bir kere daha baktim ama konu sahibi "muhabbetten" rahatsiz olmus sanirim.
Hakikaten de iki erkegin arasindaki bu tabiri caizse sidik yarisi tam da tepki vermelik, bunu nasil "sevistilerse sağa ne" boyutuna tasiyorsunuz, anlamiyorum.

Konu sahibi, cok iyi yapmissiniz.
Birincisi askerlik arkadasi degilsiniz, ikincisi bu ne midesizce, ergence konusmalar ya hu, iki adam o kiz benim ilkimdi diye nasil kavgaya tutusur?
Biri de adam gibi konuyu kapatmamis, özel hayatim diyememis.

bir erkeğin bir bayana istersen kiz kardeşi ol ..eski kiz arkadasiyla yasadigi ozel anları anlatmasini hos görmüyorum ayni zamanda bir bayaninda ayni sekilde tabi...bu sebebden mahremini paylasan insan benim hayatımda yer almazdi ugurlar olsun der geçerim

Size anlattıysa tepkinizi de göze almalıydı. Ben de aynı teokiyi verirdim ayrıca. Utanmadan benim düşüncemiz bilip bana anlatiyorsa yorumuma da katlanacak.

Ayrica ne kadar seviyesiz seyler bunlar. Nedir yani size kendi seks hayatından bahsedip bundan tatmin olmayı mı amacladı acaba, erkekleri anlamak zor.

en kısa haliyle anlatıcam arkadaşlar . benim bir arkadaşım var erkek (normal arkadaş) bunun yaklaşık 1.5 sene önce bir kızla cinsel ilişkisi olmuş. kızla evlilik planı yapıyolarmış (kız buna ilkimsin demiş )falan neyse sonra ayrılmışlar. kızın yeni sevgilisi bnim arkadaşı aramış demişki bu kız senden önce benle birlikte oldu falan benim arkadaş demiş hani nasıl olur benle senden önce sevgiliydi kız bundn önce diğer çocukla birlikte olmuş sonra benim arkadaşla olmus sonra eski yani şimdiki sevgilisine dönmüş (gerçi ayrılmışlar onlada )

simdi asıl meseleye gelim arkadaşım bana anlattı bende tersledim biraz çocuğu siz nasıl insanlarsınız mideniz nasıl kaldırıyo falan diye biraz ağır konuştum çünkü bana çok yanlış gelen şeylerdi anlattıkları ama zaten arkadaşım nasıl biri olduğumu biliyor ve tepkimi normal karşılaması gerekiyodu ama bana çok sert konuştu mevzuyu benim kişiliğime falan getirdi baya tartıştık ve yolun açık olsun dedi bende beni bu kadar çabuk silen birini yoluma almakla hata yapmışım dedim sabahtan beri hiç bir şeklde konuşmuyoruz sevdiğim biriydi bu şekilde dostluğumuzun bitceğini düşünmemiştim. ama vicdan azabı duyuyorum açıkcası. ama çok ta gururlu bir kişiliğim var
Kendinizden eminseniz hic vicdan falan yapmayin.Zaten gorunuse bakilirsa sizin gibi biri de o tarz yasayan biriyle arkadasligini uzun sure surduremez.Sizde dayanamayip konusmussunuz.Sonunda olacak olan olmus yani...

YANLIŞ YAPTIĞIN BİŞEY GÖREMEDİM BEN. KENDİNDEN TAVİZ VERME. ANLAR HATASINI

İyi de size ne arkadaşınızın yattigiyla kalktigiyla vs vs. Milletin namus bekçisi olmayın Allah aşkına ya

Burada mesele kimin kiminle birlikte olduğu değil ki.

Karşı cins ve cinsellik olduğu için konu dağılmış ama problem çocuğun fikir çatışmanızdan ötürü arkadaşlığınızı bitirmesi.

Buradan onun aranızdaki bağa sizin kadar değer vermediği kolayca anlaşılıyor, doğal olarak vicdan yapacak bir durum olmadığı da.

İster kadın olsun ister erkek, hayatınızdaki kimseye sizinle aynı fikirde olmadığı için size tepki gösterme lüksü tanımayın.

Çekip gitmek isterse bu onun bileceği iş, siz doğrularınızla gerekirse yalnız yürüyün, hiçbir arkadaş, dost, sevgili vs insanın kendi değer yargılarından önemli değildir.

Zaten asıl dost sizi değerlerinizle, duruşunuzla kabul edendir.

Söz konusu arkadaş size bunu anlatacak kadar rahat biriyse size karşı niye bu kadar tahammülsüz, dışarıya geniş size ise oldukça dar açılarla baktığı belli.

Anlattıklarınızdan hareketle internetten tanıştığınız bir tip olduğunu düşünüyorum bu çocuğun, fazla sanal, fazla sığ...

Yani umarım öyledir, bu kadar saçma bir konuşmanın temeli sağlam bir arkadaşlık dahilinde olması akla ziyan bir zaman kaybı demektir, bırakın vicdan yapmayı bunu sürdürmekle hata etmişsiniz...

Ay bu cook anlayisli, herkesin hayatina saygili ablalarin "kimsenin hayatina kimse karisamaz" tavirlari da pek bir sikici.
Ben mi yanlis anladim diye bir kere daha baktim ama konu sahibi "muhabbetten" rahatsiz olmus sanirim.
Hakikaten de iki erkegin arasindaki bu tabiri caizse sidik yarisi tam da tepki vermelik, bunu nasil "sevistilerse sağa ne" boyutuna tasiyorsunuz, anlamiyorum.

Birincisi askerlik arkadasi degilsiniz, ikincisi bu ne midesizce, ergence konusmalar ya hu, iki adam o kiz benim ilkimdi diye nasil kavgaya tutusur?
İşte bu. :KK9:

size yanlıs gelebilir ama belki daha uygun cumlelerle anlatsaydınız olay bu boyuta gelmezdi sizi yakın bulmus anlatmıs neticede

aynen katılıyorum arkadaşım

Back
X