Vicdanım hiç rahat değil

Bunu bi erkek yapsa ne adamligini birakiriz ne haysiyetini. Bence buna gore davranin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gelirse bile o kınadığımdan değil benimde imtihanım derim
Kınayanada kınamadan ölmezsiniz diceğimi sanmıyorum
Süslü bi cümle yok ortada siz çok hassassınız yanlış anlıyorsunuz.

Neyse inşALLAH doğru bi yol bulursunuz..
Bunuda yanlış anlamzsınız..
Umarımm...

Icinizden ne geliyorsa onu yapin. Sevgilinize asik degilmissiniz ya da zamana yenilmissiniz. Yeni insanlar yeni hayatlar yeni heycanlae ilginizi cekiyor. Ikisini bir arada yurutmeyin efendice bitirin iliskinizi onunuze bakin. Ha yok kiyamam diyorsanız da o adami bir daha gormeyin.

Hanımefendi amacınız ne bilmiyorum sanırım geçmişten kalma bi yaranız var . Geçmiş olsun . İnşallah hayatınıza giren diğer insanlar tarafından aynı muameleye maruz kalmazsınız .
İyi geceler

Peki sevgiliniz bunu yapsa sizinde hiç hoşunuza gitmicektir. Ve sevgiliniz nişanlınız oldugu halde sizin kafanızı karıştırmaya calışıyosa. Sağlam karakterli degildir demekki.

Duygularını iyi tartmalıdır.ihanet bir kişinin yaşayacağı en ağır haksızlıktır.hani bazı arkadaşlar akışına Burak taklidini yorumlar yapmış sakın deneme.bence lüzumsuz bir beyin düşüncesidir umursama üzerine gitme yok illede düşüneceksen karşı tarafı boynuzlanma acısıyla başbaşa bırakma

Hanımefendi amacınız ne bilmiyorum sanırım geçmişten kalma bi yaranız var . Geçmiş olsun . İnşallah hayatınıza giren diğer insanlar tarafından aynı muameleye maruz kalmazsınız .
İyi geceler

Aldatılmıştım yaradan kastın oysa o vardır sadece..
Hayatımdaki kişi bana benim ona yapmıcağım şeyi yapmazsa sorun yok..
Sizin alıngan olduğunuz bi gün o belli veya aklınız karışık bilemem artık.
Bu alınganlıkla daha çok uğraşırsınız söyliyeyim.
Benimle laf dalaşına girmeyin banlanmadıkça benim üstüme gelen kişinin üstüne giderim.
Aynı şekilde sizde öyle olabilirsiniz.
Burda sizi kınayan kimse yok.
Ama siz erkek olsaydınız ne ş..sizliğiniz kalırdı nede haysiyetsizliğiniz.
Bu durumu sevgiliniz yapsaydı düşünün sadece.
Ben orda sizede laf çarpmadım herkes göründüğü gibi değil değil anlayıp anlamamak size kalmış bi durum.
Ama bence bi durulun...
sonra mesajları okumaya çalışın..

.

Son düzenleme:

Tekrar çok çok teşekkür ederim . Beni ne kadar rahatlattığınızı anlatamam .
Şöyle ki erkek arkadaşımla üniversiteyi birlikte okuduk . 2 ayımız kaldı . Mezuniyet telaşı içindeyiz , haftaya birlikte tatile gideceğiz onun planları heyecanlarını yaşarken bu durum ortaya çıktı .

Şu ana kadar ilişkimin laylaylom kısmındaydık . Şimdiden sonra kaygılar başlayacak . İş bulma , evlilikle neticelendirme ... Bunlar en az 3 sene daha . E ben bu adamla senelerdir özgür bir ortamdaydım . Kah yurtiçi kah yurtdışı durmadan gezdik . paylaşımlarımız oldukça yoğundu yani . Ama hiçbir zaman onunki gibi sevemedim ben . Çok çok sevdim ama hiç aşık olmadım . İnanın çok sevdim . Sevmesem 3 sene geçmezdi . Bu güne kadar kafamı sağdan sola çevirmedim .

Bu yeni gelen ise işini gücünü bulmuş iyi bir yerde iyi bir pozisyonda çalışan biri . Onun dışında bana olan ilgisi dışında işte bu diyebileceğim hiçbir şey yok . Gerçi 1 2 saat oturmayla tanımak güç ama en azındaın görünen bu .

Zira aldatılmasaydınız bu kadar büyük tepki vermezdiniz dediğim gibi geçmişler olsun hanımefendi .
Laf dalaşına girmek gibi bir niyetim yok .
bu kadar düzeyli ve yapıcı yorumları okudukça size cevap vermemin gereksizliğinin ayırdına bende varıyorum .
İyi geceler

sadece gülüyorum..
Bana geçmişleerr olduda inşALLAH nişanlınızada geçmiş olurda :18:çocukta benim yaşadıklarımı yaşamaz sizde doğruyu bulursunuz...

Bir anlik etkilenmis olabilirsin, ama biraz daha taniyayim diye gorusmeye devam edersen sevgiline karsi cok buyuk bir hata yapmis olursun. Empati kurmalisin, verilmis sozler var; sevgilin daha iyisini bulana kadar seni elinde tutuyor olsaydi ne hissederdin?
.

Muhakkak . Haklısınız . Engel olamıyorum . İşte bu yüzden o kişiyle o akşamdan sonra bir daha görüşmedim .

Demek istediğim bu işte..

sadece gülüyorum..
Bana geçmişleerr olduda inşALLAH nişanlınızada geçmiş olurda :18:çocukta benim yaşadıklarımı yaşamaz sizde doğruyu bulursunuz...

Artık uzatmamaız için ne yapmam lazım ? Hangi dilden anlarsınız siz . Konumdan çıkar mısınız hanımefendi . Haddinizi aşıyorsunuz .

Bazen bilinmeyen,tanınmayan şeyler ilgimizi fazla çeker.Merak ederiz.Seninki de bu durum olmuş.Herkes yaşayabilir.Ama şaşırma yine de.Doğru yoldan şaşma.Dizginleyebiliyorsun kendini.Devamı gelecektir.Zaten çok değil 3-5 güne saçma oldugunu anlayacaksın şu anda o garip hissin.

Sohbeti hoşuna gitmiş etkilenmişsin tamam ama sevdiğini söylediğin ve güzel paylaşımlarınızın olduğu bir sevgilin var emekleri zayi etme derim hem bence bu yeni çocuk sadece heyecanlandırmış o kadar yani aşk meşk gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum ha aklına takılması da belki hoşsohbet oluşundandır. Sonuçta aldatacak biri olsan bu kadar vicdan yapmazdın değil mi?
Boşver sevdiğinden başkasıyla fazla derinlere dalma, sohbeti dozunda tut ve sahip olduklarına odaklan - o kişi de bi' zahmet evinize gelmesin

Birini sevmek ayrı bir şey. İki defa sohbet ettiğiniz birinin ancak muhabbetini sevebilirsiniz kendisini değil. Ki ufak bir hoşlanma da olabilir. İnsanlar kendilerini sütten çıkma ak kaşık sanar, oysa ki sizin dışınızda bir sürü insanın daha bunu yaşadığına eminim. Elbette böyle şeyler olabilir, erkek için de bayan için de. Önemli olan sevgiliye sadık kalmaktır diye düşünüyorum ben. Siz sevgilinizi aldatmış değilsiniz. Üstelik çok eminim ki sevgiliniz de güzel bir kız gördüğünde falan birkaç saniye bile olsa aklında kalıyordur. Bunları ihanet sayarsak dünya üzerinde aldatılmayan insan kalmaz. Eminim bu yorumuma da "Hayığğğr öyle erkekler var kiğğ hiç başkalarını gözleri görmüyoğğ" diyen kadınlarımız olacaktır. Bu da sadece özgüven eksikliği bana göre. Şahsen ben bi kızı güzel bulduğumda bunu sevgilimle de paylaşabilen biriyim, derim aa ne güzel bi kız. Sen daha güzelsin der öper o da sağolsun Yani demek istediğim bu ufak çaplı bir şey. Yaşadığınız şeyi çok eminim ki hemen hemen herkes yaşamıştır, sadece kendine itiraf edemiyordur o kadar. Ki ortada bi eylem yok, birinin muhabbetini sevmekte ne var ki? Sizin hatanız fazla büyütmek diye düşünüyorum. Siz büyüttükçe aklınızda yer ediyor çünkü.

Son düzenleme:

3 yildir beraber olduğunuz,sevdiginiz ,yurt içi yurt disi gezdiginiz, aci tatli gunlerinizi gecirdiginiz, sizi çok seven bir insani zor gunleriniz yaklasinca birakip, maddi acidan rahat edeceğiniz biri karsiniza cikinca kafanizi karistirmasi.. Olay bu galiba. Hic hoş değil. Siz bu duruma dusseniz ne yaparsiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Onu aldatmam . Allah göstermesin . Eğer bir karar verirsem bu onun lehine de aleyhine de olsa bir an önce neticelendiririm .
İki kişiyle aynı anda görüşmek ahlaksızlıktır . Ben görüşmedim ki . Dediğim gibi o günden sonra yanlarına bile inmedim .
Yok evimize gelmiyor sitedeki kamelyalarda oturuyorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…