- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
-
Köşeye sıkışmak gibi bir durum yok . Açıklayamayacağım bir şey de yok . Dost meclisi bildim çekincelerimi anlattım .
Aklınızdan geçeni anlayabiliyırum süslü cümlelerle farklılaştırmanın bir anlamı yok .
Ben kimi kınadım bilmiyorum bilsem size şunu şunu kınadım da başıma geldi diyebilirim .
Ama bir gün sizinde başınıza aynı şey gelirse en azından siz kimi kınadığınızı bilirsiniz .
Gelirse bile o kınadığımdan değil benimde imtihanım derim
Kınayanada kınamadan ölmezsiniz diceğimi sanmıyorum
Süslü bi cümle yok ortada siz çok hassassınız yanlış anlıyorsunuz.
Neyse inşALLAH doğru bi yol bulursunuz..
Bunuda yanlış anlamzsınız..
Umarımm...
Hanımefendi amacınız ne bilmiyorum sanırım geçmişten kalma bi yaranız var . Geçmiş olsun . İnşallah hayatınıza giren diğer insanlar tarafından aynı muameleye maruz kalmazsınız .
İyi geceler
Aldatılmıştım yaradan kastın oysa o vardır sadece..
Hayatımdaki kişi bana benim ona yapmıcağım şeyi yapmazsa sorun yok..
Sizin alıngan olduğunuz bi gün o belli veya aklınız karışık bilemem artık.
Bu alınganlıkla daha çok uğraşırsınız söyliyeyim.
Benimle laf dalaşına girmeyin banlanmadıkça benim üstüme gelen kişinin üstüne giderim.
Aynı şekilde sizde öyle olabilirsiniz.
Burda sizi kınayan kimse yok.
Ama siz erkek olsaydınız ne ş..sizliğiniz kalırdı nede haysiyetsizliğiniz.
Bu durumu sevgiliniz yapsaydı düşünün sadece.
Ben orda sizede laf çarpmadım herkes göründüğü gibi değil değil anlayıp anlamamak size kalmış bi durum.
Ama bence bi durulun...
sonra mesajları okumaya çalışın..
.
Zira aldatılmasaydınız bu kadar büyük tepki vermezdiniz dediğim gibi geçmişler olsun hanımefendi .
Laf dalaşına girmek gibi bir niyetim yok .
bu kadar düzeyli ve yapıcı yorumları okudukça size cevap vermemin gereksizliğinin ayırdına bende varıyorum .
İyi geceler
Merhaba kızlar ,
Benim 3 senelik bir ilişkim var . Her geçen gün daha da ciddi adımlar atılan dağ gibi sırtımı yaslayabileceğim bir adam , bir ilişki .
Gözümün içine bakar sevgilim . Çok sever beni . Bende onu . Tırnağım kırılsa benden çok onun içi yanar .
Omuz omuza okulumuzu bitirme arefesine kadar geldik . Birbirimize hep destek olduk . İlişkimizin başladığı 2.ayda sağ elimin yüzük parmağını bir tek taşla taçlandırdı . O gün sen benimsin dedi . Hep ona göre davrandı ...
Ama ben ne yaptım ? Ev arkadaşım kısa bir zamandır görüştüğü sevgili adayıyla buluşmak üzere sitemizin bahçesine indi . Evde pasta falan yapmıştık . Pastayı da indirdi . Beni de tanıştırmak için ısrarla aşağı çağırdı . İndim . Sevgili adayı da 2 yakın arkadaşını yanında getirmiş . İlk başta tanıştık . Pastamızı ikram ettik . 1 sigara içip çıkacaktım laf lafı açtı . Arkadaşlarından birinin gözünü benden ayırmadığını farkettim . Diğer ev arkadaşımız da farketmiş baktığını . Bir baktım ki o kalabalığın içinde biz sohbet etmeye başladık . İşinden bahsettik sana da bizim şirkette iş ayarlayalım muhabbeti yaptık falan . Sonra artık eve çıkalım dedim kızlara onlar evlerine gitti biz evimize . Elim ayağım titredi resmen . Bu konu hakkında bir şey demeye kalksa kızlar hemen susturdum . Kimseyle konuşmadım . Ertesi gün tekrar siteye geldiler ben inmedim aşağı . Aşağıda otururken instagramdan twıtterdan eklerken onlar birbirini benim internetim yok dedim geçiştirdim eklemedim . Arabasını gördüm görmezden geldim . Bugünde gelecekler çay içmeye inmeyeceğim geldiklerinde .
Ama çıkmıyor aklımdan . Gözümü kapatınca gözümün önüne geliyor . Ne yapacağımı şaşırdım .
Bir anlik etkilenmis olabilirsin, ama biraz daha taniyayim diye gorusmeye devam edersen sevgiline karsi cok buyuk bir hata yapmis olursun. Empati kurmalisin, verilmis sozler var; sevgilin daha iyisini bulana kadar seni elinde tutuyor olsaydi ne hissederdin?
.
Bir anlik etkilenmis olabilirsin, ama biraz daha taniyayim diye gorusmeye devam edersen sevgiline karsi cok buyuk bir hata yapmis olursun. Empati kurmalisin, verilmis sozler var; sevgilin daha iyisini bulana kadar seni elinde tutuyor olsaydi ne hissederdin?
.
sadece gülüyorum..
Bana geçmişleerr olduda inşALLAH nişanlınızada geçmiş olurda :18:çocukta benim yaşadıklarımı yaşamaz sizde doğruyu bulursunuz...
Tekrar çok çok teşekkür ederim . Beni ne kadar rahatlattığınızı anlatamam .
Şöyle ki erkek arkadaşımla üniversiteyi birlikte okuduk . 2 ayımız kaldı . Mezuniyet telaşı içindeyiz , haftaya birlikte tatile gideceğiz onun planları heyecanlarını yaşarken bu durum ortaya çıktı .
Şu ana kadar ilişkimin laylaylom kısmındaydık . Şimdiden sonra kaygılar başlayacak . İş bulma , evlilikle neticelendirme ... Bunlar en az 3 sene daha . E ben bu adamla senelerdir özgür bir ortamdaydım . Kah yurtiçi kah yurtdışı durmadan gezdik . paylaşımlarımız oldukça yoğundu yani . Ama hiçbir zaman onunki gibi sevemedim ben . Çok çok sevdim ama hiç aşık olmadım . İnanın çok sevdim . Sevmesem 3 sene geçmezdi . Bu güne kadar kafamı sağdan sola çevirmedim .
Bu yeni gelen ise işini gücünü bulmuş iyi bir yerde iyi bir pozisyonda çalışan biri . Onun dışında bana olan ilgisi dışında işte bu diyebileceğim hiçbir şey yok . Gerçi 1 2 saat oturmayla tanımak güç ama en azındaın görünen bu .
Sohbeti hoşuna gitmiş etkilenmişsin tamam ama sevdiğini söylediğin ve güzel paylaşımlarınızın olduğu bir sevgilin var emekleri zayi etme derim hem bence bu yeni çocuk sadece heyecanlandırmış o kadar yani aşk meşk gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum ha aklına takılması da belki hoşsohbet oluşundandır. Sonuçta aldatacak biri olsan bu kadar vicdan yapmazdın değil mi?
Boşver sevdiğinden başkasıyla fazla derinlere dalma, sohbeti dozunda tut ve sahip olduklarına odaklan - o kişi de bi' zahmet evinize gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?