- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
-
Sevgili olma ama onu tanı fikri aldatmakla eş değerdir !Ya git adamla sevgili demiyorum. Biri de akil fikir versin demiş. Ama gözünde buyutmeden önce ondan kaçmadan önce o kişiyi tanisin arkadaş olsun hemen öyle iki sevgili yap demedim. Tabiki 3 yillini biriyle gecirmissen aradaki bağ sadece ask değil. Baglilik arkadasliktir da ayni zamanda. Bu değerli birseydir.
Ayrıca karsina çoğu kez seni heycanlandiran. Hoşuna gidecek insanlar cikabilir bu duyguyu tat bence. Hoşlanma duygusunu. Begenmek güzeldir. Sevgi duymak . ama kontrollü olmak vefa bilmek önemli.
Benimde beğendiğim ilgi duyduğum insanlar olabiliyor ve bunu sevgiyle sevecenlikle karsiliyorum. Onlardaki güzel özellikleri takdir ederek yasiyorum ayy ne hoş Yaa bu özellik diyorum. Gönlüm hoş oluyor. Bunlar erkek arkadasimda bulunmayan özellikler olabiliyor.
Ama bunda hiçbirini erkek arkaddasimin yerine koymam . onu aldattip başka baskasinin elini tuttup gözlerine dalmiyorum
Demek istediğim biz kadınlar sevmeyi severiz ama bunu nasil tanimladigimiz önemli. Kendinle duygularinla barisarak neler hissettiginizi kabul edin.
Asik
Olur öyle heyecan duymalar. Kendini kisitlayip içinde büyümesine izin verme. Uzak kaldikca buyur gözünden yakından tani. Gönlünü eğlendir. Bir adamla 3 yilini geçirebilmek kolay değil. Birbirinizi taniyorsunuz sevgilinle. Ama bir de bunu da tani. Eminim sevgiline daha da baglanirsin. Belki de bu ne biçim huy bee diyeceğin birşey göreceksin yeni çocukta. :)
Açıkçası ben o şahsın erkek olduğunu bile düşünmeye başladım vallaOndan başkasını gözün görmemesi Aşk
Peki ondan başkasının gözün önüne gelmesi,onu düşünmek aşka ihanet olmuyor mu o zaman
Dayamanadım ya huu :)
Sevgili olma ama onu tanı fikri aldatmakla eş değerdir !
Merhaba kızlar ,
Benim 3 senelik bir ilişkim var . Her geçen gün daha da ciddi adımlar atılan dağ gibi sırtımı yaslayabileceğim bir adam , bir ilişki .
Gözümün içine bakar sevgilim . Çok sever beni . Bende onu . Tırnağım kırılsa benden çok onun içi yanar .
Omuz omuza okulumuzu bitirme arefesine kadar geldik . Birbirimize hep destek olduk . İlişkimizin başladığı 2.ayda sağ elimin yüzük parmağını bir tek taşla taçlandırdı . O gün sen benimsin dedi . Hep ona göre davrandı ...
Ama ben ne yaptım ? Ev arkadaşım kısa bir zamandır görüştüğü sevgili adayıyla buluşmak üzere sitemizin bahçesine indi . Evde pasta falan yapmıştık . Pastayı da indirdi . Beni de tanıştırmak için ısrarla aşağı çağırdı . İndim . Sevgili adayı da 2 yakın arkadaşını yanında getirmiş . İlk başta tanıştık . Pastamızı ikram ettik . 1 sigara içip çıkacaktım laf lafı açtı . Arkadaşlarından birinin gözünü benden ayırmadığını farkettim . Diğer ev arkadaşımız da farketmiş baktığını . Bir baktım ki o kalabalığın içinde biz sohbet etmeye başladık . İşinden bahsettik sana da bizim şirkette iş ayarlayalım muhabbeti yaptık falan . Sonra artık eve çıkalım dedim kızlara onlar evlerine gitti biz evimize . Elim ayağım titredi resmen . Bu konu hakkında bir şey demeye kalksa kızlar hemen susturdum . Kimseyle konuşmadım . Ertesi gün tekrar siteye geldiler ben inmedim aşağı . Aşağıda otururken instagramdan twıtterdan eklerken onlar birbirini benim internetim yok dedim geçiştirdim eklemedim . Arabasını gördüm görmezden geldim . Bugünde gelecekler çay içmeye inmeyeceğim geldiklerinde .
Ama çıkmıyor aklımdan . Gözümü kapatınca gözümün önüne geliyor . Ne yapacağımı şaşırdım .
Uzak kaldikcaa aklinda kalir. Kimse kimseyi kandirmasin herzaman heyecan duyabilir ama ayyy ben asik olacagim sanirim bu tatli seye diyip uzak kacmak , sevgiline yapilacak en buyuk ihanettir. Kocasinin elini tuttugunda baska adami hayal edeni biliyorum , oyle bir insan olacagina uzak kacmasin en azindan tanisin arkadaşça yok gercek askiysa ztaen kader bu . burada ki kadınlarda ahkam kesecekler diye . karsidakine ahlak bekçisi kesiliyorlar . yanlis anlamayin sözüm size değil ama duygularından bu kadar korkan ayyy aldattim sanirim, aldatacam sevgilimle iliskimiz bitecek kaygisini tasiyana da sözüm var. Siz sevgilinizin sevmiyorsunuz.
Kocaniz sevgiliniz de ara sira birini gördüğünde kalbi pit pit carpabilir buna engel olamazsiniz. Ama ben onu aklinda buyutmesini benimle karsiastirip durmasini kabul edemem. Bana verdiği emekleri benim emeklerini sevgimi yillarca yapilan vefayi boşa görüyorsa zaten benim de daha fazla isim olmaz.
Ben sizin sevgiliniz ya da esinize karsi sadik olamadiginizi dusunuyorum
Burada kimae ahkm kesmiyor cunku tek bi dogru var insan sadece birisino sever onu severken naskasini gozu gormek istemez bi an ilgilenilmek hsuna gottiyse de o an orayi terk eder ve karsiaindaki o sahsi sevgilim var doyerek uyarir.sahsen ben oyle yaparim.benim yanima kimse yaklasamaz bile
sevgi evlilik boyle ciddi kavramlari gozunuzde o kadar kucultmussunuz ki .
Sevgilim birini gordugunde kalbi carpabilir diyosunuz .ben bu kadar rahat olmaniza sasiriyorum dogrusu bi bayan olarakhic bir bayanin aldatilmasini ostemem uzulurum ama siz boyle konusursaniz sevgilinize aldatilmaya mahkumsunuz malesef hayati sevdikleriniiciddiye alin ki onlar da sizi cisdiye alsin
Yok karsilikli sadakatimiz de problem yok aksine daha sağlam bence.
İnsani duyguları kabul edip onu hoş görmekte bir sevgi gösterisi . ama tabii kiskannclik kavgalarimiz oluyor.
Dun gece bebek gibi bir gelini kiskandim :) yaptigima utandim tabi ama ilgi mi duyuorsun sen ona diye sordum güzelliği aklini mi aldi da her laf ona geliyor dedim kavga etmeden .
Ki benim sevgilim de damadin nikah sahidiydi. Bence ilgi duydu kiz güzel ve neşeli biri ama benim ki yeterince aciklama yaptı ve o durumda benimle daha fazla ilgilendi.
Bu asil sevgi ve sadakat bence . ask denilen şey biraz uzak sanirim ama onu uzaktan gourup baktigimda kalbim atiyor . Bilmem tabii yine de çok mu sağlam ilişkin var ya da değil . belli olmaz bu isler insan oğlu çiğ sut emmis :) sevgiler saygilar efendim sizede
aranızda nasıl bı ılıskı var bılemıyoum ama goruslerımızın cok ters oldugu kesın . tabıkı kıskanclık olur bunlar normal ama sız sevgılınızın baska kadınlara ılgı gostermesını normal karsılıyosunuz gıbı geldı bana ama sımdıyse onu kıskandım dıyosunuz. sızı anlayamadım kısacası.
Siz edin o haldeBöylesi duygular insani duygulardir , olur. Bunu kabul etmek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?