Vicdanım Neden sızlıyor ? Yardım

kardelenlerinsesi01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
113
43
98
Merhabalar ... Geçmiş konularımla yine ben .Ben 24 eşim 29 yaşında. Eşimi aslında seviyorum özünde çok iyi bir insan ama artık tak etti. geçmişte hep kavgalar ettik 3 yıllık evliyiz 1 yılımız ayrı geçti su anda o cezaevinde. Henüz ne kadar yatacağı vs belli değil. Ama suçsuz olduğunu biliyorum bir para meselesinden dolayı orada tutuklu.Eşimle eskiden ailesi yüzünden kavga ederdik hep. Başka hiç problemimiz olmadı. Aşırı derecede aile düşkünü. ben hep 3. planım. aslında yaşadıkları yörede hep böyle. Anne kutsal. Gelin Ezilir. Eşim hiçbir zaman beni tutmaz. haklıysam bile bir şekilde kavga çıkartır bağırır çağırır küfür eder kendi kendine vurur rahatlar. ben bağırınca karşında kocan var der susar bende susmam tabi. Ailesine düşkünlüğüyle öldürdü beni geçen sene. cezaevine düştüğünden beri ona daha yakın davrandım. moral vermeye çalıştım . tabi eşim cezaevine girince işinden de oldu . evimiz kiraydı ordan da çıktım. Ben ailemle kalıyorum 1 senedir. her görüşüne gittim tam 10 saatlik bir yola hiç kaçırmadım , gerekli hukuki takipleri yaptım sanki bizi yakınlaştırmıştı bu olay birbirimize yada ben öyle hissettim derken işin içine ailesi girdi yine. görüşlere gitmemi istemediler. Ben giittim orada olaylar rezillikler çıkardılar. Eşimde bana bu seferlik gelme ailem gelsin dedi . sende olunca ilgilenemiyorum hepinizle dedi. Eşimin böyle demesiyle benim kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Ben onu görebilmek için izin alamam korkusuyla işe bile girmemişken bana böyle dedi. bende bir karar aldım ve 3 aydır gitmiyorum. ama içim içimi yiyor. eski günleri unutmaya başladım. ailesinin yüzünü bile görmek istemiyorum. ve onun yokluğuuna alıştım. Alıştığım için boşansam mı diyorum. kendime yeni bir hayat kurarım. ama yapamıyorum cezaevindeki bir insana bu yapılır mı diyorum. yüzü gözümün önüne geliyor :( bana bir akıl verin.

Seni aramadı mı hiç , tlfon görüşmesine izin veriliyor diye biliyorum ,ya da sen hiç aramadın mı ?
İnsanız hepimiz yarın bir gün ne olur bilemeyiz , keşke hep yanında olsaydın .

Gurur yaptı sanırım. Ben gitmediğimden beri oda aramıyor...
Neyin gururu? Gelme diyen o değil mi?
Diğer görüş gününe kadar arayıp size “ gelme dedim ama seni görmeyi çok isterdim diğer görüş zamanı gel özletme” demek için arayamaz mıydı?
Kaç günde bir görüş ve telefon izni var?

Mantıksız yani belli ki ailesi sizin olmadığınız günde doldurmuş. Ama ben sizin hayrınıza olduğu kanaatindeyim.

Eşiniz ne olursa olsun kötü anlar yaşıyor ve siz onun yanında olmalısınız.Evlilik iyi günde kötü günde bir arada olmaya çalışmakla evlilik olur.
Siz 3 ayda soğuduysanız vay eşinizin haline.

Neyin gururu? Gelme diyen o değil mi?
Diğer görüş gününe kadar arayıp size “ gelme dedim ama seni görmeyi çok isterdim diğer görüş zamanı gel özletme” demek için arayamaz mıydı?
Kaç günde bir görüş ve telefon izni var?

Mantıksız yani belli ki ailesi sizin olmadığınız günde doldurmuş. Ama ben sizin hayrınıza olduğu kanaatindeyim.
Gelme diyen o . Aileside istemiyor. Hani sonraları ben gitmedim mektupta yazmadım ya gurur yapıyor sanırım ne gel diyor ne gelme hiç haberim yok

Eşiniz ne olursa olsun kötü anlar yaşıyor ve siz onun yanında olmalısınız.Evlilik iyi günde kötü günde bir arada olmaya çalışmakla evlilik olur.
Siz 3 ayda soğuduysanız vay eşinizin haline.
Evet onun için o kadar mücadele ettimki şu 1 sene içerisinde para bulduğumda yanına koştum. ama mücadelemin karşılığı tam bir hiç. 3 ayda soğumadım aslında. evlilik öncesi geçmiş konularıma bakarsanız problemimiz vardı ama oraya girdiği için ben ona çok ayrıcalık tanıdım. ama buna rağmen değersiz ben oldum...

Evet onun için o kadar mücadele ettimki şu 1 sene içerisinde para bulduğumda yanına koştum. ama mücadelemin karşılığı tam bir hiç. 3 ayda soğumadım aslında. evlilik öncesi geçmiş konularıma bakarsanız problemimiz vardı ama oraya girdiği için ben ona çok ayrıcalık tanıdım. ama buna rağmen değersiz ben oldum...
Muhakkak ki sorunlarınız olmuştur.Eşinizi seviyorsanız yanında olun.
Siz bu gururlu hallerinizle ailesini haklı çıkarıyorsunuz.
Şu an onlar yanında siz değilsiniz

Merhabalar ... Geçmiş konularımla yine ben .Ben 24 eşim 29 yaşında. Eşimi aslında seviyorum özünde çok iyi bir insan ama artık tak etti. geçmişte hep kavgalar ettik 3 yıllık evliyiz 1 yılımız ayrı geçti su anda o cezaevinde. Henüz ne kadar yatacağı vs belli değil. Ama suçsuz olduğunu biliyorum bir para meselesinden dolayı orada tutuklu.Eşimle eskiden ailesi yüzünden kavga ederdik hep. Başka hiç problemimiz olmadı. Aşırı derecede aile düşkünü. ben hep 3. planım. aslında yaşadıkları yörede hep böyle. Anne kutsal. Gelin Ezilir. Eşim hiçbir zaman beni tutmaz. haklıysam bile bir şekilde kavga çıkartır bağırır çağırır küfür eder kendi kendine vurur rahatlar. ben bağırınca karşında kocan var der susar bende susmam tabi. Ailesine düşkünlüğüyle öldürdü beni geçen sene. cezaevine düştüğünden beri ona daha yakın davrandım. moral vermeye çalıştım . tabi eşim cezaevine girince işinden de oldu . evimiz kiraydı ordan da çıktım. Ben ailemle kalıyorum 1 senedir. her görüşüne gittim tam 10 saatlik bir yola hiç kaçırmadım , gerekli hukuki takipleri yaptım sanki bizi yakınlaştırmıştı bu olay birbirimize yada ben öyle hissettim derken işin içine ailesi girdi yine. görüşlere gitmemi istemediler. Ben giittim orada olaylar rezillikler çıkardılar. Eşimde bana bu seferlik gelme ailem gelsin dedi . sende olunca ilgilenemiyorum hepinizle dedi. Eşimin böyle demesiyle benim kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Ben onu görebilmek için izin alamam korkusuyla işe bile girmemişken bana böyle dedi. bende bir karar aldım ve 3 aydır gitmiyorum. ama içim içimi yiyor. eski günleri unutmaya başladım. ailesinin yüzünü bile görmek istemiyorum. ve onun yokluğuuna alıştım. Alıştığım için boşansam mı diyorum. kendime yeni bir hayat kurarım. ama yapamıyorum cezaevindeki bir insana bu yapılır mı diyorum. yüzü gözümün önüne geliyor :KK43: bana bir akıl verin.
Tamam son görüşe onlar gittiler bi daha ki görüş gününe kadar sizi aramadı mı ben olsam her şeyi açıkca söylerim neden aramıyirsun sevmiyorsan ayrılalım zor zamanda yaninda olmaya çaliştim izin vermedin falan derim görüşe gidip..

Hayatını hapisteki birine bağlayarak ziyan ediyorsun

Görüşe gidemem diye işe girmemişsin, sanki adamın çok umruymuş gibi

Aşk, sevgi karşılığı varsa fedakarlık yapmaya değer. Değmeyen adamlara hayatınızı heba etmeyin.

Hem aileci, hem değer bilmez, hem maddi suçtan hapse düşmüş....boşanın bence hayatınıza yazık.

Merhabalar ... Geçmiş konularımla yine ben .Ben 24 eşim 29 yaşında. Eşimi aslında seviyorum özünde çok iyi bir insan ama artık tak etti. geçmişte hep kavgalar ettik 3 yıllık evliyiz 1 yılımız ayrı geçti su anda o cezaevinde. Henüz ne kadar yatacağı vs belli değil. Ama suçsuz olduğunu biliyorum bir para meselesinden dolayı orada tutuklu.Eşimle eskiden ailesi yüzünden kavga ederdik hep. Başka hiç problemimiz olmadı. Aşırı derecede aile düşkünü. ben hep 3. planım. aslında yaşadıkları yörede hep böyle. Anne kutsal. Gelin Ezilir. Eşim hiçbir zaman beni tutmaz. haklıysam bile bir şekilde kavga çıkartır bağırır çağırır küfür eder kendi kendine vurur rahatlar. ben bağırınca karşında kocan var der susar bende susmam tabi. Ailesine düşkünlüğüyle öldürdü beni geçen sene. cezaevine düştüğünden beri ona daha yakın davrandım. moral vermeye çalıştım . tabi eşim cezaevine girince işinden de oldu . evimiz kiraydı ordan da çıktım. Ben ailemle kalıyorum 1 senedir. her görüşüne gittim tam 10 saatlik bir yola hiç kaçırmadım , gerekli hukuki takipleri yaptım sanki bizi yakınlaştırmıştı bu olay birbirimize yada ben öyle hissettim derken işin içine ailesi girdi yine. görüşlere gitmemi istemediler. Ben giittim orada olaylar rezillikler çıkardılar. Eşimde bana bu seferlik gelme ailem gelsin dedi . sende olunca ilgilenemiyorum hepinizle dedi. Eşimin böyle demesiyle benim kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Ben onu görebilmek için izin alamam korkusuyla işe bile girmemişken bana böyle dedi. bende bir karar aldım ve 3 aydır gitmiyorum. ama içim içimi yiyor. eski günleri unutmaya başladım. ailesinin yüzünü bile görmek istemiyorum. ve onun yokluğuuna alıştım. Alıştığım için boşansam mı diyorum. kendime yeni bir hayat kurarım. ama yapamıyorum cezaevindeki bir insana bu yapılır mı diyorum. yüzü gözümün önüne geliyor :KK43: bana bir akıl verin.
İlgilenemiyorum hepinizle ne demek ya o kadar siz uğraşırken ailesi neredeydi ben boşan ya da boşanma yazmam sana ama şunu gör ki eşin zaten hiçbir zaman ikinizle ilgilenmeyi başaramamış ki...
Kimse ona aileyi at demiyor ama denge kurması lazım ayrıca önceki anlattıkların facia yani ne demek sus karşında kocan var? Onun da karşısında karısı var ne saçma insan bu ya

Back
X