- 23 Mayıs 2014
- 658
- 518
- 123
- Konu Sahibi goldstar535
-
Güldürdünüz beni ben daha önce hepsini denedim bu en son aşamaYallah turizmböyle arsızlık çok kötü işte. Bomerang gıbı kovsan gerı gelır. Ama üslup cok yanlıs herseyın bır usulu vardır sız en son olanı secmıssınız
Ayy korkuyor fakat ıngıltereye gıdıyor. Bıraksın esınız evlensın ya. Hasta muhtac ve evı yok degıl. Keyfınden kalıyor bırılerınde. Sıgıntı gıbı ekmek elden su gölden yasamak hosuna gıdıyor sanırım. Tahammul edemezdım. Neden ona uyup hayatımı degıstırmek zorunda kalalım kı evı var durumu var ve saglıklıGüldürdünüz beni ben daha önce hepsini denedim bu en son aşama
O halde plan yapılmış, hakkınızda hayırlısını diliyorum inşallah en kısa zamanda is bulursunuz. Neden bilmiyorum ama çok dokundu bana haliniz, çok ama çok dua edincem sizin için en kısa zamanda prenses gibi hayatınıza geri dönersiniz inşallahBen bu kararı 3 ay önce aldım ama çocugum var ani hareket edemem şuan iş arıyorum önce iş bulmam lazım ben aile mi çağırdığım gün bu evlilik biter prenses gibiydim baba evinde babam çok sert girer devreye o yüzden sabretmeliyim
Evet işte eşime anlatamıyorum böyle yaşamayı sevdiğini ama eşim çaresiz gibi davraniyo napabilirim sürekli bu cümle kızında da kaliyo damat birsey demiyo benmi dicem diyoAyy korkuyor fakat ıngıltereye gıdıyor. Bıraksın esınız evlensın ya. Hasta muhtac ve evı yok degıl. Keyfınden kalıyor bırılerınde. Sıgıntı gıbı ekmek elden su gölden yasamak hosuna gıdıyor sanırım. Tahammul edemezdım. Neden ona uyup hayatımı degıstırmek zorunda kalalım kı evı var durumu var ve saglıklı
Kalben hisetmisinizdir yaşadıklarımı allah razı olsun umarım herşey istediğim gibi olabilirO halde plan yapılmış, hakkınızda hayırlısını diliyorum inşallah en kısa zamanda is bulursunuz. Neden bilmiyorum ama çok dokundu bana haliniz, çok ama çok dua edincem sizin için en kısa zamanda prenses gibi hayatınıza geri dönersiniz inşallah
Kayinvalidenin kayınvalidesi/kayınpederi hayatta mı? Gelseler ne güzel "can yoldaşı " olurlardı birbirlerineEvet bencede mantıklı ama kabul etmezler
yanı sende sonuçta bilerek söylemedin duygu patlaması olmuş bırak öyle kalsın
Balayından geldiğim 2 gün sonra bana gelip 15 gün kaldı ötesi var mı haklısınız çekmemem lâzımdı ama dedim daha yeni evliyim düzelir dedikce artı sabrettikce daha fazlasını istedilerDaha yeni evlisiniz ve kayinvalide sizinle yasiyor. Bunca zaman nasil kabul ettiniz ki.
Yani on yillik evli olursun, kv yanliz kalir evine gelir amenna dersin belki, yazik evliligin ilk yillarindan bir sey anlamaz insan bu sekilde.
Yerinizde olsam cekmezdim saniyorum ki. Dunya iyisi olsa ayni evde yasamak istemem, buna kendi ailem dahil. Hepimiz saglikli ve yetiskin bireylerken gerek yok dip dibe yasamaya.
Eşi ölmedi bosanmisKayinvalidenin kayınvalidesi/kayınpederi hayatta mı? Gelseler ne güzel "can yoldaşı " olurlardı birbirlerine
Balayından geldiğim 2 gün sonra bana gelip 15 gün kaldı ötesi var mı haklısınız çekmemem lâzımdı ama dedim daha yeni evliyim düzelir dedikce artı sabrettikce daha fazlasını istediler
Merhaba arkadaşlar
Benim kayinvalidem eşinden bosanmis kızıyla antepte yaşıyor kızı evli 6 yıllık evliyim bir oğlum var ama her ay bana geliyo 15 gün bende kaliyo benim artık sınırlarım bozuluyo bugün en sonunda patladım 2 günlüğüne gelip 15 günden önce gitmiyosun dedim benim sana ne zararım var diyo ( ne zararı olması lazım bilmiyorum ama sıkılıyorum sürekli evde olmasından) senin de oğlun var diyo inanin ki artik kendimi vicdansiz hisetmeye basladim bunlari soyledigim icin benim de oglum var ama ben gidip 15 gun kalmam oglumda hele ki ayda bir geliyo artik ne yapcagimi sasirdim nasil bir yol izlicegimi ben iyi oldukca daha da siklasti gelip gitmesi ben boyle biri olmak istrmiyorum diyorum oglunu ozluyodur torununu ozluyodur bizim adetimiz böyle denmesinden yoruldum kötü biri mi olmalıyım şimdi bana küstü böyle söyledim diye yarin gidicem diyo kötü mü yaptım bilmiyorum
Zaten bosandigim gün psikolojik tedavi almam lazım hiç böyle biri değildim ben nasi bu hale geldim bilmiyorum kendine güvenen güçlü biriydim şimdi gucsuzlestim pasifistim sindirdiler beni kavga etmekten yoruldum allah kahretsin gelsin napayım moduna girdimAma nasil duzelsin, 50 yasinda yanliz kalamayan kadin 55 yasinda hic kalamaz. Hele ki 60dan sonra o 15 gun olur 30 gun.
Eşim senelik izne cikiyo ariyo napcaksiniz annem geleyim mi ben sıkılmayın evde bayram yeni yıl senelik izin hep bendeAyın 15 günü yani yılın 180 günü sizde. Taş olsa çatlar. Ben de istemezdim bu kadar çok kalmasını. Söylemeseniz anlamazdı. Anlayacak biri olsa zaten yapmazdı.
tam o anda ohh iyi olur kurtlarımızı dökeriz biz de düğünde deyinOda ayri bir dert zaten neden ayri yasamiyo derseniz evde yalniz kalamıyorum korkuyorum diyo birşey dediğimizde siz benden bıktınız ben gidip evlencem diye tehtit ediyo
Eşim senelik izne cikiyo ariyo napcaksiniz annem geleyim mi ben sıkılmayın evde bayram yeni yıl senelik izin hep bende
Ben zaten iyi anlayışlı birisiyse dedim kötü biriyle bende istemem.Ayrıca ömür boyu yaşayanlar bile var alt tarafı 15 gün bu arada benimde 4 senelik ilişkim var şimdiden bike görüşüyorum annesiyle .Zaten ben belirttim kendi annemden örnek veriyorum diyeGüzelim sen birgün evlen ondan sonra bu yorumu tekrar okU senin duygusallığını anlayabiliyorum zor zamanlar geçirmisin ailenle ama şöyle bir durum var ki kimse annen gibi olamiyo malesef sen annen acısından değerlendiriyosun eşimle evde birşey konuşamıyorum çocugum ağladığı anda gel babanem ben seni parka götüreyim eğitim yok sen şimdi bunları anlayamazsın ama ilerde beni anlicaksin
Bir insan evlenirken eşi ile evleniyor. Yaşama şartları da konuşulur. Konu sahibine bir sorun ona baştan annem her ayın iki haftasıni bizde yaşayacak demiş mi? Dediyse ve konu sahibi kabul ettiyse sorun yok. Kadınlara böyle baskı kurmak aslında hiç de etik değil. Nasıl o evde oğlu yaşıyorsa gelinin de evi orası. Siz yani kimin evini kimin başına yıkıyorsunuz.hem insanların rızasını almayın hem kabadayiliga soyunun. Ondan sonra vay kadınlara şiddet niye bitmiyor. Adam yerine koymuyorlar ki baştan
Ayriyetten biz kimseye bir şey dayatmadık zaten tek yaşıyorlar aylardır daha hiç gitmedik beni gerçekte görseniz bu önyargınız için çok üzülürdünüz.Beni kuaförde bile kardeşi sandılar sen nasıl görümcesin dediler.Her şeyin bir yolu yordamı üslubu var düzgünce eşiyle konuşur. 5-6 kez üsluba dediğim anlaşılıyor yeterince .Kimse annesine saygısızlık yapılsın istemezBir insan evlenirken eşi ile evleniyor. Yaşama şartları da konuşulur. Konu sahibine bir sorun ona baştan annem her ayın iki haftasıni bizde yaşayacak demiş mi? Dediyse ve konu sahibi kabul ettiyse sorun yok. Kadınlara böyle baskı kurmak aslında hiç de etik değil. Nasıl o evde oğlu yaşıyorsa gelinin de evi orası. Siz yani kimin evini kimin başına yıkıyorsunuz.hem insanların rızasını almayın hem kabadayiliga soyunun. Ondan sonra vay kadınlara şiddet niye bitmiyor. Adam yerine koymuyorlar ki baştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?