Vicdanim ve ben

Güldürdünüz beni ben daha önce hepsini denedim bu en son aşama
Ayy korkuyor fakat ıngıltereye gıdıyor. Bıraksın esınız evlensın ya. Hasta muhtac ve evı yok degıl. Keyfınden kalıyor bırılerınde. Sıgıntı gıbı ekmek elden su gölden yasamak hosuna gıdıyor sanırım. Tahammul edemezdım. Neden ona uyup hayatımı degıstırmek zorunda kalalım kı evı var durumu var ve saglıklı

O halde plan yapılmış, hakkınızda hayırlısını diliyorum inşallah en kısa zamanda is bulursunuz. Neden bilmiyorum ama çok dokundu bana haliniz, çok ama çok dua edincem sizin için en kısa zamanda prenses gibi hayatınıza geri dönersiniz inşallah

Evet işte eşime anlatamıyorum böyle yaşamayı sevdiğini ama eşim çaresiz gibi davraniyo napabilirim sürekli bu cümle kızında da kaliyo damat birsey demiyo benmi dicem diyo

Kalben hisetmisinizdir yaşadıklarımı allah razı olsun umarım herşey istediğim gibi olabilir

Daha yeni evlisiniz ve kayinvalide sizinle yasiyor. Bunca zaman nasil kabul ettiniz ki.

Yani on yillik evli olursun, kv yanliz kalir evine gelir amenna dersin belki, yazik evliligin ilk yillarindan bir sey anlamaz insan bu sekilde.

Yerinizde olsam cekmezdim saniyorum ki. Dunya iyisi olsa ayni evde yasamak istemem, buna kendi ailem dahil. Hepimiz saglikli ve yetiskin bireylerken gerek yok dip dibe yasamaya.

yanı sende sonuçta bilerek söylemedin duygu patlaması olmuş bırak öyle kalsın
Balayından geldiğim 2 gün sonra bana gelip 15 gün kaldı ötesi var mı haklısınız çekmemem lâzımdı ama dedim daha yeni evliyim düzelir dedikce artı sabrettikce daha fazlasını istediler

Balayından geldiğim 2 gün sonra bana gelip 15 gün kaldı ötesi var mı haklısınız çekmemem lâzımdı ama dedim daha yeni evliyim düzelir dedikce artı sabrettikce daha fazlasını istediler

Ama nasil duzelsin, 50 yasinda yanliz kalamayan kadin 55 yasinda hic kalamaz. Hele ki 60dan sonra o 15 gun olur 30 gun.

Ayın 15 günü yani yılın 180 günü sizde. Taş olsa çatlar. Ben de istemezdim bu kadar çok kalmasını. Söylemeseniz anlamazdı. Anlayacak biri olsa zaten yapmazdı.

Ama nasil duzelsin, 50 yasinda yanliz kalamayan kadin 55 yasinda hic kalamaz. Hele ki 60dan sonra o 15 gun olur 30 gun.
Zaten bosandigim gün psikolojik tedavi almam lazım hiç böyle biri değildim ben nasi bu hale geldim bilmiyorum kendine güvenen güçlü biriydim şimdi gucsuzlestim pasifistim sindirdiler beni kavga etmekten yoruldum allah kahretsin gelsin napayım moduna girdim

Ayın 15 günü yani yılın 180 günü sizde. Taş olsa çatlar. Ben de istemezdim bu kadar çok kalmasını. Söylemeseniz anlamazdı. Anlayacak biri olsa zaten yapmazdı.
Eşim senelik izne cikiyo ariyo napcaksiniz annem geleyim mi ben sıkılmayın evde bayram yeni yıl senelik izin hep bende

Şimdi ben de şuna takıldım. Antep izmir arası her ay yolculuğa mı çıkıyor kv göçebe gibi??? Ne can dayanır ne para hey maaşşallahh. Ayrıca madem damat istiyor yanında, kv kızında neden kalmıyor? Size de senede bir ay falan kalmaya gelse... oğlunu mu özlüyor kadın?

Ben zaten iyi anlayışlı birisiyse dedim kötü biriyle bende istemem.Ayrıca ömür boyu yaşayanlar bile var alt tarafı 15 gün bu arada benimde 4 senelik ilişkim var şimdiden bike görüşüyorum annesiyle .Zaten ben belirttim kendi annemden örnek veriyorum diye

Pardonda bunun şiddetle ne ilgisi var o zaman gidip eşiyle konuşacak başta böyle dememiştin diyecek.Bu üslüpla kaynana geline konuşsa demediğinizi bırakmazsınız.İki gün diye gelip 15 gün kalıyorsunuz ben olsam diyemem eşiyle konuşur, eşi annesine söyler.Evet yıkarım konu orada kalması değil bu saygısızca bir üslup ayrıca yorum yapan herkeste üslubunun yanlış olduğunu söylemiş neden tek benimkine takıldınız anlamadım.Ayriyetten okuduğunuzu anlasaydınız üslubuna laf ettiğimi anlardınız bu eşinin sorunu annesinin değil.Eşlerine gücü yetmeyince kaynana suçlu olur kusura bakmayında biraz empati yapın size böyle denilse naprdınız acaba? Zaten herkes ektiğini biçer :)

Ayriyetten biz kimseye bir şey dayatmadık zaten tek yaşıyorlar aylardır daha hiç gitmedik beni gerçekte görseniz bu önyargınız için çok üzülürdünüz.Beni kuaförde bile kardeşi sandılar sen nasıl görümcesin dediler.Her şeyin bir yolu yordamı üslubu var düzgünce eşiyle konuşur. 5-6 kez üsluba dediğim anlaşılıyor yeterince .Kimse annesine saygısızlık yapılsın istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…