- 1 Kasım 2019
- 344
- 263
- 18
- 26
- Konu Sahibi goldstar535
-
Üsluptan ötürü ban yediğinde, ders vermeye çalıştığın konuda ne kadar eksik olduğun tescillenmiş olur. Ayrıca büyüklere saygıdan bahsederken, senden büyük onca insana verdiğin cevaplar tutarlılığın konusunda yeterince bilgi veriyor. Akıl yaşta değil baştadır ama aklı da başa yaş getirir.
Tamam teyzecanım ya saat bayağı geç oldu. Git süttünü içte yat artık.
Yada makyaj, cilt bakımı gibi konuları oku yorum yap onlar senin yaşına daha uygun. Hadi byee
O dediğiniz ne bilmiyorum ama umrumda değil herkesin doğrusu kendine bana taş atana gül atamam gayette saygılı şekilde cevap verdim benÜsluptan ötürü ban yediğinde, ders vermeye çalıştığın konuda ne kadar eksik olduğun tescillenmiş olur. Ayrıca büyüklere saygıdan bahsederken, senden büyük onca insana verdiğin cevaplar tutarlılığın konusunda yeterince bilgi veriyor. Akıl yaşta değil baştadır ama aklı da başa yaş getirir.
Off tam ergensin ya. Konuyu dağıttın.Sadece bayramlarda yazıyorum canım sen tasalanma 21 yaşımdayım ama senden akıllıyım şükür
Şükür beni anlayan birisi :)Burada
Farkındaysan genç kardeşimiz "annemden ayrılmam birlikte yaşarım" mealinde yorum yapmış ...kayınvalidem ile omrumun geri kalanında aynı evde yaşamak istiyorum dememiş
Off tam ergensin ya. Konuyu dağıttın.
D Deve tabani uymaKonunun son 5 sayfası saçma bir münakaşayla dağılmış. Naptın konu sahibi eşinle konuşabildşn mi?
Fikrine değil lafım tavrına.Ablacım konuyu dağıtan ben değilim benim yorumuma laf atanlar aynı senin yaptığın gibi.Herkes aynı düşünmek zorunda değil o yüzden boş yapıp uzatmayın konu sahibine ayıp oluyor ergen değilsen herkesin fikrinin farklı olduğunu ve saygı duyulması gerektiğini bilirdin
Ama sen onun ne demek istediğini anlayamamışsın, o ne olacak ?Şükür beni anlayan birisi :)
Ama bu ne kendini bilmezlik ya of cok sinir oldum. Bu çeneyle yakmasın kimsenin başını zaten otursun annesiyle
Yeni konuda da benı bulduAma bu ne kendini bilmezlik ya of cok sinir oldum. Bu çeneyle yakmasın kimsenin başını zaten otursun annesiyle
Allah bu gece senin cezanı vermiş bacımYeni konuda da benı buldu
Gitsin evlensinOda ayri bir dert zaten neden ayri yasamiyo derseniz evde yalniz kalamıyorum korkuyorum diyo birşey dediğimizde siz benden bıktınız ben gidip evlencem diye tehtit ediyo
Oo İngilterede korkmuyomuymusYasli degil 50 yaşında daha öyle tonton yaşlılardan da değil gezer tozar yılbaşında ingiltereye gidiyo mesela manikürsüz saçında fonsuz gezmez
Zaten bana nasıl davranırlarsa öyle cevap verdim kimse kimseyle dalga geçemezFikrine değil lafım tavrına.
Hatta o kadar uzatmışlarki başka soruda bile benden bahsetmişler sizce bu olgunca bir hareket mi?Fikrine değil lafım tavrına.
Hatta başka yerde bile benden bahsedip burada size uymayın yazmasıda ayrı komik konunun dağılmasına bende üzüldüm çok başka yere çekip benim fikrime müdahale ettilerOff tam ergensin ya. Konuyu dağıttın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?