Vicdanim ve ben

Aklı başa yaş getiriyorsa akıl yaşta değil başta tezini savunamazsınız aksi taktirde bu tutarsızlık olur.Kusura bakmayın benimle dalga geçenle bende geçerim nede olsa çocuğum onlara göre demi

O dediğiniz ne bilmiyorum ama umrumda değil herkesin doğrusu kendine bana taş atana gül atamam gayette saygılı şekilde cevap verdim ben

evlensin işte ne güzel sizde kurtulursunuz öyle yaşlı,içi geçmişte değilmiş yani.nerede oturuyorsunuz bilmem ama uzak bir şehirden geliyorsa en az 1 hafta kalması normal her geldiğinde tabi bu kadar sık gelmese daha iyi olur.

Off tam ergensin ya. Konuyu dağıttın.

Ablacım konuyu dağıtan ben değilim benim yorumuma laf atanlar aynı senin yaptığın gibi.Herkes aynı düşünmek zorunda değil o yüzden boş yapıp uzatmayın konu sahibine ayıp oluyor ergen değilsen herkesin fikrinin farklı olduğunu ve saygı duyulması gerektiğini bilirdin

Fikrine değil lafım tavrına.

Yasli degil 50 yaşında daha öyle tonton yaşlılardan da değil gezer tozar yılbaşında ingiltereye gidiyo mesela manikürsüz saçında fonsuz gezmez
Oo İngilterede korkmuyomuymus
Ekmek elden su gölden yasıyor.
Ama uslup olmamıs cidden siizn
Keske esinize söyletseydiniz bazı seyleri.

Birisi bana böyle dese gider sokakta parkta yatarım gene o evde bir dakika durmam. Ablada gururun g'si yok. Emeklin var, 50 yaş yaş mıdır gencecik kadınsın. Çok üzüldüm arkadaşım. Vicdan yapma, sana bunu dedirttiyse artık dama demişsindir. Ben de çektim, kaynım eşyalarını aldı bize yerleşti, 2 ay sabrettim, sonra bu böyle olmaz dedim, resti çektim. Eşim aldı kardeşini gitti, ayrılıyoruz dedi, sonra gelip özür diledi. Kardeşi de gururluymuş neyse ki memlekete döndü, ama benle hala konuşmuyor. Neyse umarım hakkında hayırlısı olsun. Babanın arkanda olması harika bir şey. Olmadı resti çeker gidersin, hiç canını sıkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…