- 1 Kasım 2019
- 344
- 263
- 18
- 26
- Konu Sahibi goldstar535
-
Hadsiz saygısız sen orada arkamdan atıp tutmuşsun ben değil seni allaha havale ediyorum utanmazYeni konuda da benı buldu
Ben anlayacağım mantıklı şeyleri anlıyorum merak etmeAma sen onun ne demek istediğini anlayamamışsın, o ne olacak ?
Ama bu ne kendini bilmezlik ya of cok sinir oldum. Bu çeneyle yakmasın kimsenin başını zaten otursun annesiyle
Sizden bu siteye 3 5 tane bilinçli olarak salındığını düşünüyorum artık ya. Bu kadar kv kp aşkı yaşayan insanlar cidden var mı ?İyi oğlunu alalım anası babası hopp dışarıya yılda 1-2 kez görelim yeter ileride siz nasıl olacaksınız bakalım
Allah bu gece senin cezanı vermiş bacım
Hadsiz saygısız sen orada arkamdan atıp tutmuşsun ben değil seni allaha havale ediyorum utanmaz
Aşk yaşamakla ne ilgisi var iyiyse kaynana neden kötü diyimki ? Anne annedir saygı duyarım annen gelmesin diyememSizden bu siteye 3 5 tane bilinçli olarak salındığını düşünüyorum artık ya. Bu kadar kv kp aşkı yaşayan insanlar cidden var mı ?
Merak etmeyin ben şikayet ettim sizi başka konularda benden bahsedip burada millete beni buldu diyorsunuz.Akli sorununuz var sanırım ya da takıntılısınız ben engellemeyi bilmiyorum siz engelleyin birde çocuklarınız varmış
Tamam benim dediğim ne zatan aynen bu iş baştan olmamış değer verse baştan konuşurdu bende eşiyle konuşsun dedim üslup yanlış dedim tek dediğim bu bu kadar saldırgan tavrı anlayamadımKadının rızası yok diyoruz. Anlatamıyoruz. Uslup dan bahsediliyor, ama kadının özel alanına istedikleri kadar tecavüz etsinler hay hay diye devam edecek. Eşine patlasa ne olacak. Adam adam olsa zaten baştan rızasını alırdı
Eşimin annesi elbette gelebilir evime ama MİSAFİR OLARAK en fazl 2 günAşk yaşamakla ne ilgisi var iyiyse kaynana neden kötü diyimki ? Anne annedir saygı duyarım annen gelmesin diyemem
Eşimin annesi elbette gelebilir evime ama MİSAFİR OLARAK en fazl 2 gün
Eşim ev alıyım anne sana dedi 1+1 alcaktik istemiyo ben yalnız yaşayamam diyo
İnsan olarak halden anlayan biriyse yardimci oluyorsa neden olmasın eşinin hatrina idare edilebilir konu başlığında vicdanım ve ben yazıyor ona istinaden yaptım bu yorumuÖyle olmasa bile, dünya iyisi bile olsa kv ile neden sürekli bir arada kalmak zorunda kalsın arkadaş. Her ay 15 gün ne demek.
Malesef tam da dediginiz gibi boşuna üzülmüşüm kadın hiç birşey olmamış gibi oturuyo evde hala gitmek gibi bir planı yok eşime de birşey anlatmamış belliki benim anlatmamı bekliyo bende birşey demedim benle de normal konuşmaya devam ediyo çok ilginç ya biri bana böyle dese sokağından geçmemKonuya genel olarak eklemek isterim:
www.hurriyet.com.tr/amp/gundem/kayinvalide-ile-yasamak-bosanma-sebebi-40097385
Herkesin özgür ve kendine göre bir aile yaşamı sürmeye hakkı var. Bir cok kişi kendi kayınvalidesi ile yaşamayı red ederken sonra "oroso oğlomun evi" diye kendi gelininden beraber yaşamasını bekliyor. Ne güzel değil mi? Sen istediğin gibi hayatını sür, sonra gel başkasının hayatının ortasına otur ve bunu yaparken hiç karşı tarafın fikrini sorma. Konu sahibi şimdiye kadar iyi sabretmis. Gün gelip patlamasına hiç şaşırmadım. O susunca "zaten kabul ediyor" diye aynı devam edecekler her zaman.
Beraber yaşamak mi lazım bu devirde kaldımı böyle durum herkez kendi evinde yuvasında benim annemde gelsin o zaman cumburcemaat yasayalım unutmayın kadınların da bir annesi var bizi de ana büyüttü bize de emek veren büyüten var nedir bu ataerkil yapinizİyi oğlunu alalım anası babası hopp dışarıya yılda 1-2 kez görelim yeter ileride siz nasıl olacaksınız bakalım
Öncelikle şunu merak ettim kayınvalideniz nasıl birisi mesela herşeye karışan laf eden evini rahat kendi evi gibi kullanan vs vs böyle birisi mi yoksa anlayışlı bir karakter miMerhaba arkadaşlar
Benim kayinvalidem eşinden bosanmis kızıyla antepte yaşıyor kızı evli 6 yıllık evliyim bir oğlum var ama her ay bana geliyo 15 gün bende kaliyo benim artık sınırlarım bozuluyo bugün en sonunda patladım 2 günlüğüne gelip 15 günden önce gitmiyosun dedim benim sana ne zararım var diyo ( ne zararı olması lazım bilmiyorum ama sıkılıyorum sürekli evde olmasından) senin de oğlun var diyo inanin ki artik kendimi vicdansiz hisetmeye basladim bunlari soyledigim icin benim de oglum var ama ben gidip 15 gun kalmam oglumda hele ki ayda bir geliyo artik ne yapcagimi sasirdim nasil bir yol izlicegimi ben iyi oldukca daha da siklasti gelip gitmesi ben boyle biri olmak istrmiyorum diyorum oglunu ozluyodur torununu ozluyodur bizim adetimiz böyle denmesinden yoruldum kötü biri mi olmalıyım şimdi bana küstü böyle söyledim diye yarin gidicem diyo kötü mü yaptım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?