- Konu Sahibi goldstar535
-
Rahat biri brn cok titizim mesala buna hiç saygı duymuyo kalkar yatagini toplamaz banyo yapar sacini tarar saclafini lavoboya atar kotu yanlari ama anlayislidir kotu biri degil sadece anlayissizÖncelikle şunu merak ettim kayınvalideniz nasıl birisi mesela herşeye karışan laf eden evini rahat kendi evi gibi kullanan vs vs böyle birisi mi yoksa anlayışlı bir karakter mi
Rvet lafa grldimi brn kizimla yasiyorum diyoHer anne oğlunun evine gelmeli de her ay gel 15 gün kal hesap edersen sizde yaşıyor gibi hiç gitmesin temelli kalsın daha iyi fazla bu durum yani insanın düzeni bozulur ne bileyim 6 ayda bir gel bu çok fazla bana göre temelli kalıyor olsan dersin kaynanamla yaşıyorum
Cok yadırgadım ya öyle söylenirmi hicMerhaba arkadaşlar
Benim kayinvalidem eşinden bosanmis kızıyla antepte yaşıyor kızı evli 6 yıllık evliyim bir oğlum var ama her ay bana geliyo 15 gün bende kaliyo benim artık sınırlarım bozuluyo bugün en sonunda patladım 2 günlüğüne gelip 15 günden önce gitmiyosun dedim benim sana ne zararım var diyo ( ne zararı olması lazım bilmiyorum ama sıkılıyorum sürekli evde olmasından) senin de oğlun var diyo inanin ki artik kendimi vicdansiz hisetmeye basladim bunlari soyledigim icin benim de oglum var ama ben gidip 15 gun kalmam oglumda hele ki ayda bir geliyo artik ne yapcagimi sasirdim nasil bir yol izlicegimi ben iyi oldukca daha da siklasti gelip gitmesi ben boyle biri olmak istrmiyorum diyorum oglunu ozluyodur torununu ozluyodur bizim adetimiz böyle denmesinden yoruldum kötü biri mi olmalıyım şimdi bana küstü böyle söyledim diye yarin gidicem diyo kötü mü yaptım bilmiyorum
50 yaş bakıma muhtaç olunan bir yaş değil, yazıldıysa veya sorulup cevap verildiyse kusura bakmayın tekrar sormuş gibi olacağım ama kendi evi yok mu?Yasli degil 50 yaşında daha öyle tonton yaşlılardan da değil gezer tozar yılbaşında ingiltereye gidiyo mesela manikürsüz saçında fonsuz gezmez
Madrm gezmeyi seven, bakımlı bir kadın ve evinde yalnız kalamıyor o zaman evlenebilir. 50 yaş da çok ideal genç bir yaş tekrar evlenmek için. Yalnızlık Allaha mahsus. Oğlu kıskanıyormuş tesmen saçmalıkEvlendirin.
Kesin çözüm :)
bence de eşinle görümcen başta anlaşmışlar ve annelerine de öyle söylemişler kasın onun için 15 gün sende 15 gün onlarda kaılıyor,senin haberin olmadığı bir anlaşma mevcut.Ama evindeki misafirin yüzüne böyle söylemen hoş olmamış ama olmuş bir kere geri adım atma bari.Eşine söyle anladığını siz böyle bi karar almışsınız ama bana sormadınız bence annene ev tutulsun kendi evi olsun nereye kadar böyle gidecek de.Merhaba arkadaşlar
Benim kayinvalidem eşinden bosanmis kızıyla antepte yaşıyor kızı evli 6 yıllık evliyim bir oğlum var ama her ay bana geliyo 15 gün bende kaliyo benim artık sınırlarım bozuluyo bugün en sonunda patladım 2 günlüğüne gelip 15 günden önce gitmiyosun dedim benim sana ne zararım var diyo ( ne zararı olması lazım bilmiyorum ama sıkılıyorum sürekli evde olmasından) senin de oğlun var diyo inanin ki artik kendimi vicdansiz hisetmeye basladim bunlari soyledigim icin benim de oglum var ama ben gidip 15 gun kalmam oglumda hele ki ayda bir geliyo artik ne yapcagimi sasirdim nasil bir yol izlicegimi ben iyi oldukca daha da siklasti gelip gitmesi ben boyle biri olmak istrmiyorum diyorum oglunu ozluyodur torununu ozluyodur bizim adetimiz böyle denmesinden yoruldum kötü biri mi olmalıyım şimdi bana küstü böyle söyledim diye yarin gidicem diyo kötü mü yaptım bilmiyorum
Eşim ev almayı bile teklif etti ama kabul etmiyo ben yalnız yaşayamam diyo herhangi birşey dediğimizde eşimi tehtit ediyo evlenirim diye ( eşim evlenmesini istemiyo ) kayinvalidemde gezip tozuyo günün sonunda ya bana ya kızına gidiyo50 yaş bakıma muhtaç olunan bir yaş değil, yazıldıysa veya sorulup cevap verildiyse kusura bakmayın tekrar sormuş gibi olacağım ama kendi evi yok mu?
50 yaşında bir kadın evinde kalabilir, arada birkaç gün kızına birkaç gün de size gelir torun sevmek için hepsi bu.
47 yaşındayım, yalnız olsam tek yaşayabilirim, hatta kızım evinde yaşamamı istese dur daha ölmedim, elden ayaktan düşmedim şükür derim, ki valla bu yaşlar tam gezip tozup kafa dinlenecek yaşlar, kızımla oğlumla oturup neden hem kendimi hem onları sıkayım ki?
Sonunda patladım ama dünden beri hiç içim rahat değil ama çok alınmadı kayinvalidem bugün gitcekti vazgeçmiş cumartesiye ertelemiş mecbursun bisi yapamazsın demek değilde nedir bubence de eşinle görümcen başta anlaşmışlar ve annelerine de öyle söylemişler kasın onun için 15 gün sende 15 gün onlarda kaılıyor,senin haberin olmadığı bir anlaşma mevcut.Ama evindeki misafirin yüzüne böyle söylemen hoş olmamış ama olmuş bir kere geri adım atma bari.Eşine söyle anladığını siz böyle bi karar almışsınız ama bana sormadınız bence annene ev tutulsun kendi evi olsun nereye kadar böyle gidecek de.
Sonunda patladım ama dünden beri hiç içim rahat değil ama çok alınmadı kayinvalidem bugün gitcekti vazgeçmiş cumartesiye ertelemiş mecbursun bisi yapamazsın demek değilde nedir bu
oğlumun evinde istediğim kadar kalırım sen kimsin demek..ama diyorum ya kabahatli olan kocanız.3ü birleşip bir karar almışlar ve şimdi herkes ona uyuyor size haber vermemek kocanızın kabahati.Sonunda patladım ama dünden beri hiç içim rahat değil ama çok alınmadı kayinvalidem bugün gitcekti vazgeçmiş cumartesiye ertelemiş mecbursun bisi yapamazsın demek değilde nedir bu
Sonunda patladım ama dünden beri hiç içim rahat değil ama çok alınmadı kayinvalidem bugün gitcekti vazgeçmiş cumartesiye ertelemiş mecbursun bisi yapamazsın demek değilde nedir bu
ayrı ev olsa ne olacakki hayeller hep bir evlat yanında kalma isteği.gelınler ıstıyor mu bır sorunKayinvalideniz kiziyla yasamiyor ki , sizde ve kizinda yasiyor , ayin yarisi sizinle diger yarisi kiziyla
Bence esinizle kardesi boylr anlasmislar size beyan etmemisler durumu
Neden ayri evi yok kv nin?
50 yaş bakıma muhtaç olunan bir yaş değil, yazıldıysa veya sorulup cevap verildiyse kusura bakmayın tekrar sormuş gibi olacağım ama kendi evi yok mu?
50 yaşında bir kadın evinde kalabilir, arada birkaç gün kızına birkaç gün de size gelir torun sevmek için hepsi bu.
47 yaşındayım, yalnız olsam tek yaşayabilirim, hatta kızım evinde yaşamamı istese dur daha ölmedim, elden ayaktan düşmedim şükür derim, ki valla bu yaşlar tam gezip tozup kafa dinlenecek yaşlar, kızımla oğlumla oturup neden hem kendimi hem onları sıkayım ki?
oğlumun evinde istediğim kadar kalırım sen kimsin demek..ama diyorum ya kabahatli olan kocanız.3ü birleşip bir karar almışlar ve şimdi herkes ona uyuyor size haber vermemek kocanızın kabahati.
Dün benim yanımdayken kızı aradı yok bisi sonra konuşuruz falan dedi kapattıktan 5 dk sonra ben bi markete gidiyom dedi 45 dk yoktu kesin kızı fikir vermiştir yarin gelirsen onun işine gelir kal biraz daha hiç birşey yapamaz diyeKadındaki nasıl bir gurursuzluk ya az bile söylemişsiniz ben olsam artık dayanamaz laf sokardım durup durup. Geldiği her günü zehir ederdim
Dün benim yanımdayken kızı aradı yok bisi sonra konuşuruz falan dedi kapattıktan 5 dk sonra ben bi markete gidiyom dedi 45 dk yoktu kesin kızı fikir vermiştir yarin gelirsen onun işine gelir kal biraz daha hiç birşey yapamaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?