- 1 Kasım 2019
- 344
- 263
- 18
- 26
- Konu Sahibi goldstar535
-
Tamam teyze çok alındın sanırım sen korkma sen yaşlanınca ben bakarım sana :)
21 yaşında gelmiş burada insanların hayatlarına keyfi müdahale edilmesini savunup ahkam kesiyor, anlayış gösterin ablaları daha öğrenecek çok şeyi var.
Tamam teyze çok alındın sanırım sen korkma sen yaşlanınca ben bakarım sana :)
Kuzum ban yemeye değer mi ya boşverBen babamı yaklaşık 20 sene önce kaybettim. Simdi oturup beraber ağlayalım mi? Yoksa konu sahibinin durumuna mi odaklanalim? Size kimse birşey demiyor hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz
Ben babamı yaklaşık 20 sene önce kaybettim. Simdi oturup beraber ağlayalım mi? Yoksa konu sahibinin durumuna mi odaklanalim? Size kimse birşey demiyor hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz
Hiiiiiişşttttt sessiz olalım21 yaşında gelmiş burada insanların hayatlarına keyfi müdahale edilmesini savunup ahkam kesiyor, anlayış gösterin ablaları daha öğrenecek çok şeyi var.
Kuzum ban yemeye değer mi ya boşver
Akıl yaşta değil baştadır eğitim şart teyze herkesi kendin gibi görme21 yaşında gelmiş burada insanların hayatlarına keyfi müdahale edilmesini savunup ahkam kesiyor, anlayış gösterin ablaları daha öğrenecek çok şeyi var.
Sol alttaki butonu bu yüzden seviyorumAnlamamakta ısrar ediyor zaten. Yapacak birsey yok. Konu sahibi insallah kendi hayat alanına kavuşur. Insanlara baskalarin hayat alanına müdahale etmek cok kolay geliyor.
Teyze değil babaaneyim ben evladımAkıl yaşta değil baştadır eğitim şart teyze herkesi kendin gibi görme
Hayır cehalete tahammül edemiyorum Allahtan konu sahibi vicdanıymış sizi dinlerse vay haline yuvası yıkılmasında sevgi saygı varsa bir yolu bulunur hallolur.Ama sizler buraya goy goy yapmaya girmişsiniz sanki yaşımla dalga geçiyorsunuz madem neden alıntılayıp duruyorsunuz herkesin şahsi düşüncesi farklı,yetiştirilme tarzı farklı bizde ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin derler.Ana bu atsan atılmaz satsan satılmaz.Şimdi yanınızda kocanız var ama sanmayın ki bu ebedi Allah kimseyi kınadığını yaşatmadan öldürmez. Madem burada akıllısınız aranızda dalga geçeceğinize düzgünce cevap verirdiniz.Daga fazlada yazmayacağım aranızda eğlenin siz allah akıl versin vicdan birde he birde empati duygusuTeyze değil babaaneyim ben evladımsinirlenme rica ederim, hiç yakışmıyor senin gibi cici ve akıllı bir kıza
Hayır cehalete tahammül edemiyorum Allahtan konu sahibi vicdanıymış sizi dinlerse vay haline yuvası yıkılmasında sevgi saygı varsa bir yolu bulunur hallolur.Ama sizler buraya goy goy yapmaya girmişsiniz sanki yaşımla dalga geçiyorsunuz madem neden alıntılayıp duruyorsunuz herkesin şahsi düşüncesi farklı,yetiştirilme tarzı farklı bizde ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin derler.Ana bu atsan atılmaz satsan satılmaz.Şimdi yanınızda kocanız var ama sanmayın ki bu ebedi Allah kimseyi kınadığını yaşatmadan öldürmez. Madem burada akıllısınız aranızda dalga geçeceğinize düzgünce cevap verirdiniz.Daga fazlada yazmayacağım aranızda eğlenin siz allah akıl versin vicdan birde he birde empati duygusu
Bence yaşamadan yorum yapmayın hani yaşamayan bilemez diyorsunuz yaayrıca o kaynana yerleşşe hiç gitmezdi
Anne baba hakkını da onlara gösterilecek hürmeti de senden öğrenecek değilim cici kız.Hayır cehalete tahammül edemiyorum Allahtan konu sahibi vicdanıymış sizi dinlerse vay haline yuvası yıkılmasında sevgi saygı varsa bir yolu bulunur hallolur.Ama sizler buraya goy goy yapmaya girmişsiniz sanki yaşımla dalga geçiyorsunuz madem neden alıntılayıp duruyorsunuz herkesin şahsi düşüncesi farklı,yetiştirilme tarzı farklı bizde ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin derler.Ana bu atsan atılmaz satsan satılmaz.Şimdi yanınızda kocanız var ama sanmayın ki bu ebedi Allah kimseyi kınadığını yaşatmadan öldürmez. Madem burada akıllısınız aranızda dalga geçeceğinize düzgünce cevap verirdiniz.Daga fazlada yazmayacağım aranızda eğlenin siz allah akıl versin vicdan birde he birde empati duygusu
Hanımefendi bir şeyi anlamak için empati lazım yaşamak değil madem öyle sizde yaşamadan hiçbir şeye emin olmazsınızİnsan kendini bilir. Asalak gibi ona buna sarmıcağımı bilecek kadar tanıyorum kendimi.
kendim gelinken nasıl düşündüğümü bildiğim için başkasına aynı duyguları yaşatmak istemem.Bunuda evlenince anlarsınız
Oda ayri bir dert zaten neden ayri yasamiyo derseniz evde yalniz kalamıyorum korkuyorum diyo birşey dediğimizde siz benden bıktınız ben gidip evlencem diye tehtit ediyo
Akıl yaşta değil baştadır eğitim şart teyze herkesi kendin gibi görme
Hanımefendi bir şeyi anlamak için empati lazım yaşamak değil madem öyle sizde yaşamadan hiçbir şeye emin olmazsınız
Anne baba hakkını da onlara gösterilecek hürmeti de senden öğrenecek değilim cici kız.
50 yaşında İngiltere'ye tatile giden ama yanlız yaşamayan kayinvalide ile sürekli birarada olmak zorunda değil gelini. Yakından ev tutalım teklifini bile kabul etmeyecek kadar da bencil üstelik. Oğluda karısına baskı yapıyor ya kabul edersin yada gidersin diye. Neyin vicdani? Genç bir kadının hayatıyla ilgili söz hakkı yok ama olsun anaların, kocaların gönlü hoş olsun sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?