arkadaslar lutfen benim icin tartismayin. esimle ilgili konuda bir ara kendime cok guveniyordum bosanmak istedim ama simdi kendi kendime hic guvenmiyorum bosanmaktan korkuyorum. esim maalesef duzelmez duzelmicek zaten kendiside diyor ya beni boyle kabullenceksin ben buyum degisemem bu yastan sonra diyor. yasaman bilmez disarda herkesin icinde koca bir kadinin cocuk gibi azarlanmasi ne demektir. herneyse konulari karistirmim simdi.ama esimden simdilik bosanmaya cesaretim yok.hem maddi hem manevi yikimdayim.ama azda olsa bu yazdiklarinizdan sonra ogluma karsi biraz daha sorumlulugumun farkina vardim. hepinize tesekkur ederim.
bu konuyu acmadan once oglumu zorla uyutmustum . simdi oglum uyandi gidip onunla ilgilinecem ona SIMSIKI SARILICAM . hepinize tesekkurler .
bu konuyu acmadan once oglumu zorla uyutmustum . simdi oglum uyandi gidip onunla ilgilinecem ona SIMSIKI SARILICAM . hepinize tesekkurler .
Eşini istemesen de o çocuk için psikoloğa gitmeli, tedavi olmalısın.
Sadece depresyondasın. Psikoloğa git diyince delimiyim diyenler varda o yuzden acıklama gereği duydum.
Kocasından bosanma asamasında bir arkadasımız vardı, kuzeniyle aldatmıstı esi kendisini.
Ne güzide bir arkadasımızdı, ayakları yere basan, çocuğunu görmediği için bir gün sıkıntıya girmisti ve onu almıstı esinden. Sırf onun ıcın mutlu olacağım diyordu. Cocugunu almıs parka goturmus ve cok eglenmıs, onu ne kadar cok sevdıgını anlatmıstı bıze.
Sımdı sen de cocugunla dısarı cık onu parka gotur gezdır...
Onu guldukce senın yuregınde cıcekler acar, mutlu olursun canım.
Umuyorum Allah o kadar para dokup evlat sahibi olamayanlara evlat, sana da evlat sevgisi nasip eder!
abimin kedisi var. yeni doğum yaptı. kedi yavruları miyavlayınca anneleri o an kedilerinin yanına gidiyor. sen bu kedi kadar da olamamışsın. sana diyecek bir laf yok aslında. o bebeğe içim cız etti. doğurmak annelik değil, önemli olan o çocuğa bakmak. kendine anne diyebiliyorsan ayakta alkışlıyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?