Bizler suan onun yerinde değiliz neler yaşadığı sadece anlattığı kdr anlamaya çalışıyoruz.
bu durumları o yaşıyor o biliyor.tek başına çocuk büyütmek inanın çok zor anne olmayan olsada yanında kaynanası ve annesi olan bunları anlayamaz.
rabbim istemiş ve evlat vermiş. kimse kimsenin çocuğunu eliden alamaz.böyle bir hakkı yok kimsenin !!!
Bebek bakmak öyle sanıldığı kdr kolay iş değil
anlamayanlar cocuk sahibi olmanin ne demek oldugunu anlasin die degil biz gercekten evlat atesiyle yanip tutustugumuz icin soyledi...
evet hem o anlamda söyledi hem de ruh halini anlayabilesiniz diye..yani bir taşla iki kuş...
arkadaş vicdansız değil..sadece yorulmuş.......
arkadaş kendi kendini sorguluyor.. sanki bebeğine eziyet ediyormuş muamalesi görmesi çok kötü...bebeğini dövüyormusun diye soran arkadaşların mesajlarına rastladım..üzücü...
arkadaş kendi kendini sorguluyor.. sanki bebeğine eziyet ediyormuş muamalesi görmesi çok kötü...bebeğini dövüyormusun diye soran arkadaşların mesajlarına rastladım..üzücü...
Bizler suan onun yerinde değiliz neler yaşadığı sadece anlattığı kdr anlamaya çalışıyoruz.
bu durumları o yaşıyor o biliyor.tek başına çocuk büyütmek inanın çok zor anne olmayan olsada yanında kaynanası ve annesi olan bunları anlayamaz.
rabbim istemiş ve evlat vermiş. kimse kimsenin çocuğunu eliden alamaz.böyle bir hakkı yok kimsenin !!!
Bebek bakmak öyle sanıldığı kdr kolay iş değil
ben oyle dusunmuyorum...vicdansiz olmasa bile bencil...
bu ana kdr büyütmüş bebeğini bi sorun olmadan. suanda bu sorunu yaşıyor.9 ay karnında taşıdı. suan 10 aylık diyor. 10 ay olana kdr o büyütmüş.
hakedip haketmedğine biz karar veremeyiz. Rabbim vermiş ona layık görüp.
bencillik değil bu sorunları var
son gunlerde ogluma karsi kendimi cok soguk hissediyorum .1 cocugum var ve 10 aylik.
neden boyle yapiyorum bilmiyorum ama o agladigi zaman gidip kucagima almak icimden gelmiyor.
cocugum saatlerce bagira bagira agliyor ama ben elimi kolumu kipirdatmiyorum.
aglar aglar susar diyorum icimden.surekli dibimde birsuru oyuncagi var ama hicbiriyle oynamiyor .
rahatima cok duskunum cocuk icin fedakarliklar yapmak cok zor geliyor.onceleri ona ozel yemekler hazirliyordum yemiyordu bende artik ona ozel yemek yapmiyorum .hatta gun icinde sadece mamayla besleniyor cunku hicbirsey yemiyor bende hazirlamiyorum cok kotu bir anneyim cocugu hak etmiyorum ama geri donusude yok onu geri yollama sansim yok geldigi yere. ben seytan gibi dusuncelere giriyorum . bazen icimden keske olmasaydi neden allah sana cocuk verdi diyorum isyanlara giriyorum bunlar cok kotu dusunceler bunun farkindayim ama dusuncelerimdende birturlu siyrilamiyorum.anne olmayi hak etmiyorum.butun elestirilere acigim iyi kotu aci tatli yanlislarimi gormeme yardim edin neden boyle yapiyorum ben. cok bencilmiyim vicdansizmiyim.
acaba gün içinde bi kaç saat oyun ablası fln bulsanız hiç olmadı bi komşu kızı gelse bu şekilde olabilir...
anne değilim olmak içinde yanıp tutuşuyorummm.....empati kurmaya çalışıyorum yinede tıkanıyo bi noktada rabbim hayırlısını versin,isteynlere nasip etsin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?