Kararım içimi acıtıyordu ama bu mesajlar beni rahatlatıyorKesinlikle gitmeyin o zaman, mesafe iyidir.
Bu durumda ben gitmem. Herkes memleketinde yaşayacak diye bir şey yok ki.Kesinlikle burada sıfır sorun yaşıyoruz diyemem ama memleketteyken yaşadığımız sorunlara göre çok daha az oluyor,huzurla nefes aldığım süreler daha uzun.Memleketteyken daha yakın ilişkiler kuruluyor mecburen ve beklentiler artıyor,ben bu beklentilere yetişemiyorum.Ve yaşadığım şehir beni mutlu eden bir şehir tüm bunları ele alıp memlekete dönmek kaos gibi geliyor bana
Estağfurullah, ben kendimi sizin yerinize koyarak yazdım, asla mutlu olamazdım ve biz de huzursuzluk yaşardık eşimin memleketinde olsak. Kaldı ki büyük şehrin imkanları her zaman daha iyi bence, inşallah sorunları geride bıraktığınız zaman çocuk sahibi olmak isterseniz onun eğitimi için de önemli olacaktır. Anne-babamız hastalanırsa muhabbetini açarsa eşiniz o zaman da burada tedavi ettiririz, burada imkanlar daha fazla deyip geçin, dünyada kimin kimden önce hastalanacağının garantisi yok ki sonuçta. Hakkınızda hayırlısı olsun.Kararım içimi acıtıyordu ama bu mesajlar beni rahatlatıyorteşekkür ederim
Çocuklarımız yok,bu tarz oturmayan evlilik için çocuğa yazık olur açıkçası istemiyorum.Uzak ilçede oturma ihtimalimiz yok memleketimiz en uzak iki semt arası mesafe 30 dk filan.
Aileler için iyi ama bizim için kötü olacak
Tek korkum bu,tek çabam sallansa da yoluna sokmak bir şeyleriAynı durumu yaşamış biri olarak yazıyorum, eşimde becayiş için uğraştı yıllarca, en sonunda tayin hakkı doğdu ve anında memlekete tayin istedi.
Ben asla istemedim, köyü olacak dedim ama merak etme dedi.
Ne oldu peki kötü oldu, orda ki huzurumu in zerresi kalmadı.
Asla kabul etmeyin asla
O zaman aile birliğiniz için asla oraya gitmeyin sanırım size vicdan yaptırıyorAhhh ne sıkıntılar yaşadım bu dayılar,amcalar,teyzeler bilmem neler yüzünden.
İnsan mana veremiyor okumuş belli kariyer edinmiş 2 insanın bu tarz sorunları yaşıyor olmasına.
Daha doğrusu ben eşimin bunları bu kadar takıyor olmasına hala tahammül edemiyorum ama işte uzakta olunca sabret iki güne evdesin diyorum geçip gidiyor,aynı şehirdeyken beklenti bitmiyordu ama hiç,hadi ona gidelim buna gidelim hop toplanıyorlarmış bizde gidelim yahu ertesi gün iş var erken kalkalım diyince surat yapıyorsun kalkmasak ben uykusuz kalamıyorum vs vs.
Uzaktayken hiçbirine gerek olmuyor dolayısıyla tsrtışma da olmuyor
Yaşanmadığı için üstünü örtyor olabilirim ama bu da benim evliliğimi idare edenilme şeklim başka türlü ruh sağlığımı da korumam mümkün değildi
Eşime göre köklerime saygısızlık ediyormuşum,sadece memleketime artık evliliğin sebebiyle de değil genel manada da gitmek istemiyorum.Tek cezbeden yanı ailemin orada olması başka da beni mutlu edecek bir tarafı yok.Bu durumda ben gitmem. Herkes memleketinde yaşayacak diye bir şey yok ki.
Öyle rahatlıyorum ki,yanlış bir şey yapıyorum fikrinden uzaklaşıyorum sayenizde teşekkür eserimNerede rahatsan orada kal arkadasim.
Evlilikte tek taraflı vericilik olmaz.
Bizim sorunlar eşim buraya gelince kendini bekar zannetmeye başlaması, arkadaşlarla takılma, geç gelme, ilgisizlik ki dibimden ayrılmayan bir insandı. Evle ilgili sorumlulukları babasından bekleme falan.Tek korkum bu,tek çabam sallansa da yoluna sokmak bir şeyleri
İnşallah yoluna girer sizin sorunlarınız da
Çok iyi anlıyorun sizi
Eşimin aileci tutumu çok k yüksek,bana şimdiden ailem hastalansa sen ilgilenmezsin benim de ilgilenmeme karışırsın diyecek raddede resmen vicdanıma oynuyorEstağfurullah, ben kendimi sizin yerinize koyarak yazdım, asla mutlu olamazdım ve biz de huzursuzluk yaşardık eşimin memleketinde olsak. Kaldı ki büyük şehrin imkanları her zaman daha iyi bence, inşallah sorunları geride bıraktığınız zaman çocuk sahibi olmak isterseniz onun eğitimi için de önemli olacaktır. Anne-babamız hastalanırsa muhabbetini açarsa eşiniz o zaman da burada tedavi ettiririz, burada imkanlar daha fazla deyip geçin, dünyada kimin kimden önce hastalanacağının garantisi yok ki sonuçta. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bunu da açık bir şekilde belirtiyorum beni ğzen şeylerden biri de bu onu evliliğim ve memleketi arasında bırakıyor olmak.Ben evliyken seninle artık memleketimde yaşayamam en azından şimdilik bi on sene sonra evliliğimiz oturur elimize fırsat geçerse düşünürüm ana derdin evlilik değil memleketse de ben sana engel olmak istemem hakkını kaçırma da dedimBir gün boşanırız zaten diye bir hissiyatınız varsa eşinizin becayiş hakkını kaçırması kötü olur
Bir de bu durum var tabi
Bu mesele ilk çıktığında çok sert konuştum zaten ama artık yalama oldu sanıyorum ya evliliğin ya sülalen çıkışı bile yaptım.O zaman aile birliğiniz için asla oraya gitmeyin sanırım size vicdan yaptırıyorben eşime demiştim ki artık biz evlendik şuan bizde aile olduk ve bizim ailemizden önemli başka bir şey yok. Bence kesin sert bir konuşmayı hak ediyor eşiniz üstünü de örtmeyin inceldiği yerden kopsun erkek adam bi de çetele mi tutuyor ya o şekilde olmaz
Sayenizde bizde ogrendikBecayiş ; aynı görevi yapan iki devlet görevlisinin anlaşarak bulundukları kenti karşılıklı olarak değiştirmeleri
Yeni ögrendim
Eşimin aileci tutumu çok k yüksek,bana şimdiden ailem hastalansa sen ilgilenmezsin benim de ilgilenmeme karışırsın diyecek raddede resmen vicdanıma oynuyor
Ahh tabi bir de onlar var ben onları göz ardı ettim hepBizim sorunlar eşim buraya gelince kendini bekar zannetmeye başlaması, arkadaşlarla takılma, geç gelme, ilgisizlik ki dibimden ayrılmayan bir insandı. Evle ilgili sorumlulukları babasından bekleme falan.
Sayfalar dolusu yazabilirim.
Bunu birebir yaşayan bilir, o yüzden sizi anlıyor ve bu kadar net yazıyorum. Vicdan yapmayın hiç.
Becayiş ; aynı görevi yapan iki devlet görevlisinin anlaşarak bulundukları kenti karşılıklı olarak değiştirmeleri
Yeni ögrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?