Vicdansız hissediyorum kendimi

evlılıgınız bukadar pamuk ıplıgıne baglıysa memlekete gıtmekten ote ondan da daha buyuk sorunlarınız zaten var demektır memlekete gıtmesenızde bugun olmasa yarın dunyanın bambaska yerınde de olsanız elbet patlak verır

sorunlarınızı cozmeye bakın hangı sehırde oldugunuzun onemı yok sorun yasamak ıcın, sorun cıkaracak sızı ezdırecek ezecek bır esınız varsa zaten mutsuz olursunuz her turlu

Evlilik huzur demek.
Bu derece urke urke yuruttugunuz evlilik bitse, bence kurtulursunuz.
Bosanmakkta bir secenek?

Bosverrmek.lazim arada .. o da sana muhtaç o da ayrılmak.istemez öyle düşündüm anladığım kadarıyla yani .. bı yerden sonra o da seni alttan alacaktır bak gör hele ayrılmak istediğini anlarsa
Öyle zaten yoksa beni dinlemez her halükarda basar gider,bende o duyguya güveniyorum

Ezdirmez asla ama kenarda baskı uygulaması beni bitiriyor herhangi bir ortamda hakkımda konuşulsa asla ezdirmez beni, tabi bu dediğiniz gibi sorunların nerde olursa olsun çözülmesi gerektiği gerçeğini değiştirmiyor elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…