O kadar haklısınız kiAilem ailem ailem.....
Deli oluyorum bu erkeklerin ailem lafına...
Siz ailesi değil misiniz ?
Ya da bu kadınlar ağaç kovuğundan mı çıktı ?
Sorun çıkacağını bile bile gitmek neden, beni gözden çıkardı o halde diye düşünürüm
Bir de şu var ki şu an uzak kalarak yaptığınız şey sorunun üstünü örtmek, aslında çözüme ulaşmış değilsiniz
Bunu bile bile evliliği yürütmek zor, yani oraya gidersek yine kötü olacak gerçeği insanı bence daha fazla yıkan bir durum
Hiç bir kadının hastalığa, düşkünlüğe kayıtsız kalacağını düşünmüyorum ama eşinizde bu potansiyel var demek kişi kendinden bilir işi. Bence gidin memlekete bu sorunlarla yüzleşin hatasını anladı anladı anlamadı yolunuza bakarsınız.
Şimdi gitmezseniz ömür boyu bunun dırdırını çekeceksiniz o da başka bir sorun, bence gidin ip kopsun palan düşsün herkes görsün ne olacağını
Sahte huzur mu duyuyorum tereddüdü yedi bitirdi beni ama anlıyorum ki doğru yapıyorum teşekkür ederimNe kadar uzak o kadar iyi. Doğru düşünüyorsunuz
Yaşasın,çok teşekkür ediyorum gerçektenAile üzerinden sorunlar yaşayıp şimdi bile bile ailenin yanına dönmek, evliliğinizi ateşe atmaktan başka birşey değil.
Vicdan yapacak da birşey yok, kesinlikle kabul etmeyin böyle birşeyi.
Becayiş kelimesinin manasını bilmemek cahillik değil bence arkadaşımTarih dersi de mi görmediniz ortaokulda lisede ya. Erkekler bu kadar cahil degil vala bu siteye girdikce sinirlerim bozuluo kadinlarin cehaletine. Ama gene de giriorum bu da benim mallığım.
Gitmeyin huzurunuz için.Düzelme oldu ana bunu tamamen farklı ilde olmaya bağlıyorum çünkü bir bayram ziyaretine gidince bile eşim bambaşka oluveriyor memlekette otururken yaşadığımız sıkıntıların aynısı dönüp geri geliyor eskisi kadar şiddetli değil ama işte bıradayken birbirmize daha sıkı kenetleniyoruz
Teşekkür ediyorum,yaşasın kadın gücüGitmeyin huzurunuz için.
Okuduğum kadarıyla eşiniz hala sizi değil kendisini ve ailesini düşünecek kadar bencil.Teşekkür ediyorum,yaşasın kadın gücü
Hem huzurum hem ruh sağlığım için gerçekten
Keşke keşke keşke evliliği için böylesi bir çaba gösterse o zaman dönmek istediğinde bu kadar gözüm korkmazdıOkuduğum kadarıyla eşiniz hala sizi değil kendisini ve ailesini düşünecek kadar bencil.
O yüzden kendinizi feda etmeyin.
Biz ve ailelerimiz İstanbul'da yaşıyorduk. Sırf onlar huzurumuzu kaçırıp psikolojimizi bozdukları için onlardan kaçıp küçük bir şehire yerleştik. Hiç olmadığımız kadar huzurluyuz.
Olsun.Keşke keşke keşke evliliği için böylesi bir çaba gösterse o zaman dönmek istediğinde bu kadar gözüm korkmazdı
Vicdan yapmamın en büyük sebeplerinden birisi de böylesi bir fırsat bulmak zor olacak o bu kadar ailesini düşünüyorken neden ben ailemden mahrum kalayım gibi.
Uzaktayken de zaten herşey güllük gülistanlık değil zaten,ben tatilde ailemin yanında kalırken bile diken üstündeyim sürekli bir kayınvalidemlerden için onlara gittin mi yokladın mı bilmem ne hadi onu geçtim bayramda memlekete gelecek bende annemdeyim bekliyorum işte hatt be yemek yapalım sana filan diyorum direkt oraya mı geleceğim ki diyor? E sen bilirsin diyorum,hep aynı şeyi yapıyormuşum düşünceli olsam gidip kayınvalidemlerde onu beklesem daha iyi olurmuş.Adam tercih yapmak zorunda kalmak istemiyor resmen,ben utanırım ailemden kocam geliyor diyip çıkmaktan.Gelirsin on dk oturursun sonra birlikte gideriz annenlere diyorum,bunu bile çözmek çileyken aynı memlekette yaşamaya devam etmek evliliği uçuruma sürüklemek demek benim içinOlsun.
Siz yine de kendinizi feda etmeyin.
2 yıl size eziyet etmek yerine iyi geçinseydi bu hakkı kaçırmayacaktı.
Bırakın o zaman size yaptıklarının acısını böyle yaşasın. Ektiğini biçsin.
Ha çok ısrar ediyorsa o gitsin, hafta sonları evinize gelsin, eğer ailesinin yanındayken sizi unutmazsa.
Artık daha net kafamda teşekkür ediyorumGitmeyin kalın.
Siz hala aile olamamışsınız çünkü eşiniz sizi benimseyememiş.Uzaktayken de zaten herşey güllük gülistanlık değil zaten,ben tatilde ailemin yanında kalırken bile diken üstündeyim sürekli bir kayınvalidemlerden için onlara gittin mi yokladın mı bilmem ne hadi onu geçtim bayramda memlekete gelecek bende annemdeyim bekliyorum işte hatt be yemek yapalım sana filan diyorum direkt oraya mı geleceğim ki diyor? E sen bilirsin diyorum,hep aynı şeyi yapıyormuşum düşünceli olsam gidip kayınvalidemlerde onu beklesem daha iyi olurmuş.Adam tercih yapmak zorunda kalmak istemiyor resmen,ben utanırım ailemden kocam geliyor diyip çıkmaktan.Gelirsin on dk oturursun sonra birlikte gideriz annenlere diyorum,bunu bile çözmek çileyken aynı memlekette yaşamaya devam etmek evliliği uçuruma sürüklemek demek benim için
Aynen öyle teoride mantıklı ama pratikte uygulanabilirliği asla yok,bi gidelim daha mutlu olabiliriz belki ne biliyorsun diyorDüşünmeniz bile hata. Hiçbir avantajı yok. Aileler ileride hastalanırsa vs demesi de mantıksız. Bir kere geleceği Allah bilir. Ayrıca 2 çalışan insan ne yapabilirsiniz. İşi mi bırakacaksınız? Pratiği düşününce hiçbir mantığı yok. Karşıdaki insan da sizin sorununuz değil. Başkasını bulsun.
Savunma konusunda sıkıntı yok zaten sözümü esirgeyen yada çekinen bir tip değilim hatta bu yönüm de onu çileden çıkarıyor.Siz hala aile olamamışsınız çünkü eşiniz sizi benimseyememiş.
O yüzden hiç üzülmeyin, vicdan yapmayın.
Eşiniz konuyu açarsa işte kapı, bu da sapı. Gitmek istiyorsan güle güle deyin.
Ve tedirgin değil güçlü olun bundan sonra. Gerekirse ailesinin yanında kendinizi savunun. O kahrolsun siz keyfinize bakın.
Yaşasın, teşekkür ediyorum çok çokGitmemeye haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?