iyi ama sebebi ne ,neden böyle bir şey yaptı?oncelikle tesekkurler cevp verdiginiz icin esim 50 binlik tazminat davasi acmis vede cocugu gormek icin dava acmis napmaya calisiyo bende anlamadim
Elbette 50 binlik tazminat acmasi icin saglam kanıtı olmasi lazimiyi ama sebebi ne ,neden böyle bir şey yaptı?
oncelikle tesekkurler cevp verdiginiz icin esim 50 binlik tazminat davasi acmis vede cocugu gormek icin dava acmis napmaya calisiyo bende anlamadim
sağlam kanıt sizi annenize bırakması mı anlamadımElbette 50 binlik tazminat acmasi icin saglam kanıtı olmasi lazim
Tamamda niye 50 bin liralık tazminat davası açtı elinde ne var senle ilgili yüz kızartıcı bişeymi yaptın madem açtın konuyu doğru dürüst yazda yardımcı olunsunkizlar söyle soyleyim esim sehir disinda calisiyo 22 gun tur yapiyo annesine sormadan adim atamiyo cocuk yaparken bile annesine sordu siddet hakaret hersey vardi ailesinn onunde bile kizim kucagimdayken dovdu annesiyle tartistik diye cocugum 10 gunluktu ac ve yanliz birakti beni sutum kesildi cocugumun sekeri 28e dustu yogun bakimda yatti kayinvalidem surekli bosanmaya tesvik ediyodu yani onlarin gaziyla oldu hersey
Kimsenin gazi ile falan değil esin insan degilkizlar söyle soyleyim esim sehir disinda calisiyo 22 gun tur yapiyo annesine sormadan adim atamiyo cocuk yaparken bile annesine sordu siddet hakaret hersey vardi ailesinn onunde bile kizim kucagimdayken dovdu annesiyle tartistik diye cocugum 10 gunluktu ac ve yanliz birakti beni sutum kesildi cocugumun sekeri 28e dustu yogun bakimda yatti kayinvalidem surekli bosanmaya tesvik ediyodu yani onlarin gaziyla oldu hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?