- 18 Mart 2011
- 9.078
- 30.910
- 748
Sen mahkemede bosanmak istemiyorum diye söyle ve kocandanda nafaka al cocugu da sana da para vermek zorunda .o düşünsün sen değil.slm kizlar yeni katildim bende araniza benimde derdim esimle yeni bisey degil ama kisaca ozetleyim esim beni evden kovdu ben gitmem deyince kendisi kizimla beni zorla annemlere getirdi atti resmen butun takilarimi aldi evin kilidini degistirdi daha sonrada kafasina gore 7 8 kutu esyami getirip kapiya atti ve bosanma davasi acmis bu duruma gelmeden once tartismistik ama ben ozur dilemistim buyuk bi olayda degildi ve barismistik simdi ise 6 aydir annemlerdeyim esim ne cocukla ilgileniyo nede bes kurus para veriyo cocugumun ilac parasini bile alcak param yok esim hasta oldugunu biliyo ama umursamiyo napmam gerekiyo kizlar akil verin nolur ben bu vicdansiz insanlarla ne yapcam cok caresizim mahkeme flnda olmadi daha beyefendi ailesiyle hayatlarini yasiyo biz kizimla burda caresiz nolcak diye bekliyoruz
Yaşadıklarınız saflık değil akıl tutulması.haklisiniz cok prim verdim ben esim de aileside egosunu tatmin ettiler uzerimde resmen cekcegimden degil safligimdan oldu hersey
arkadaslar anlamiyormusunuz istiyosaniz dava kagidinin resmini atiyim esimin piskolojisi bozulmus ondan istemis tazminat avukatlarda herkes hersey isteyebilir diyo hem
Avukatiniz yalandan tazminat ve istedim ondan boşanmanın karşılığında. Yani eğer istedikleri.iavukatimda sizin dediginizi soyledi istemiyorm dersin gitsin gitsin gelsin diyo ama ben gercekten barismak istemiyorm ama avukatta surunsun diyo ne dicem ben simdi mahkemede bilmiyorm
Acıma kocana.o sana acidimi. surunsun avukatını dinle.avukatimda sizin dediginizi soyledi istemiyorm dersin gitsin gitsin gelsin diyo ama ben gercekten barismak istemiyorm ama avukatta surunsun diyo ne dicem ben simdi mahkemede bilmiyorm
cocugum icin katlandim herseye ailem arkamda ama kimse ugrasmak istemiyo onlarla cunku oyle insanlarki hakliyken haksiz yapip cikartiyolar ben Allaha havale ettim ahirette hesaplascam hepsiyleYazılanları okumayı yarıda bıraktım ki ben her mesajı okumadan yorum yazmam ama şu an sinirden titriyorum. Eşiniz denen canavarın ve canavar ailesinin yaptıklarına yazacak bisey bulamıyorum. Aşağılık hareketler yapmışlar canavarca davranmışlar. Ama en büyük kizginligim sana konusabibi. Sen bunca şeyi nasıl sineye cekersin. Git evlere temuzlikcilik yap ama bu insanlara pabuç bırakma. Bu nasıl bor akıl tutulması. Kendine acimiyosun kendine saygın da yok o senin bileceğin iş de evladinin hayatına mal olacak şeyler yasatmışlar sana sen hala nasil bu canavarlara gerekeni yapmiyorsun? sana yaptıkları şeyleri ispatlamak için delil topladıktan sonra Davanı aç. O şerefsizleri elinden geldiği kadar süründür. Yahu ailende kimse yok mu en azından o canavarları şöyle temiz bor dovse. Allahım çok sinirlendim. Böyle insanlar var olabilir mi? Allah haklarindan gelsin.
esim ben ailesiyle iyi olunca yani onlarin her istedigini yapinca benimle iyi olmuştu ne biliyim ya duzeldi hersey diyodum vede yanliz yasadigim icin kizim tek buyumesin istedim ama iyiki olmamis diyorum simdiYa tamam evliyiz bazi durumlarda neyse diyoruz hade bişey olmaz vs ama. Bu kadarinada sirf çocuk için katlanilmazki ki sizin kv zaten çocuguda almaya uğraşmış bunu icin bile o aileden kurtulmaya çalışmalıydınız. Hade neyse diyelim.mecburdun 1. Cocuk oldun bilisey yapamıyordun. Sana yapmadıği kalmayan bir adam ve ailesiyle o adamda 2. Çocuğu nasil düşündün.
Ya burda bu konulari okuyunca nasil olur diyorum. Sonuçta bir aileniz var gidin sığiniin o ailenin saçlamalıklarindan sa annenizin babanızin nazi çeki
esim ben ailesiyle iyi olunca yani onlarin her istedigini yapinca benimle iyi olmuştu ne biliyim ya duzeldi hersey diyodum vede yanliz yasadigim icin kizim tek buyumesin istedim ama iyiki olmamis diyorum simdi
bende oyle dusunuyorum kizim 3 yasinda okul cagina gelince insallah mahkemede sonuclanir anca oyle calisabilirim gibiKusura bakma seni kırmak yada üzmek istemiyorum zaten yeteri kadar çekmissin ailende iyi kötü yanında kızin kaç yaşinda bilmiyorum ama gerçekten şuan çalışamiyacak durumdaysan bile evlere iş veriliyor onlara bak hiç olmadı baktın. Ailenin yanında kit kanaat idare et bu arada bişeyler yapmya çalış kurlara vs git ilerde kızın okul çağina geldiğinde çalışa bilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?