vicdansiz koca

Ah be! İçim bir değişik oldu okurken, böyle adamın beni boşamasına kalmadan ben zaten onu çoktan boşamış olurum. Bunlar nasıl davranışlar? Şiddetin her türlüsü mevcut konuda. Hele hele o ikinci çocuğu nasıl düşündünüz? İyi ki hayata geçmemiş fikir.

Yahu insan özür diler egoyla örülmedik, eşimizle savaşmıyoruz ama insan her şeye de özür dilemez. Dayak yediğiniz için özür dileyecek duruma gelmişsiniz keza, hiçbir mahkeme el kadar çocuğu anneden ayırmaz geçerli sebepler olmadıkça.

Barışmak istemiyorum diyorsunuz ama bana çokta öyle gelmedi açıkçası. Tavsiye olarak o insanlıktan nasibini almamış kocayı vahşi ailesine bırakın, gençsiniz girin bir işe ille de okumaya gerek yok markette kasiyerlik yapanın canı yok mu? Paşa paşa bakın evladınıza, tırnağını da göstermeyin.

Sen mahkemede bosanmak istemiyorum diye söyle ve kocandanda nafaka al cocugu da sana da para vermek zorunda .o düşünsün sen değil.

avukatimda sizin dediginizi soyledi istemiyorm dersin gitsin gitsin gelsin diyo ama ben gercekten barismak istemiyorm ama avukatta surunsun diyo ne dicem ben simdi mahkemede bilmiyorm

Icim sisti okurken! Lutfen biraz guclu artik. Boyle bir kocayi cekecegime disarida surunurum daha iyi, ama siz bosanmak istememissiniz en basta. Biraz kendinizr guvenin. Kimseden bir medet ummayin, kendi ailenizden bile. Kendiniz biraz uyanik olun, arastirin, sorusturun. Cocugunuz icin cabalayin, bu adamla barismak icin degil.
Ek olarak: Ulkemizdeki bu carpik aile iliskilerinden nefret ediyorum! Ne manyakca bir yapilanma. Yok kp soyel yapti, kv boyel yapti, gorumcemgil sunu dedi. Izin vermeyin arkadasim ya. En basta boyle seylere prim verecek tiplerle evlenmeyin.

haklisiniz cok prim verdim ben esim de aileside egosunu tatmin ettiler uzerimde resmen cekcegimden degil safligimdan oldu hersey

Çoktan çıkman lazımmış o evden bazı insanlar evlenecek Vasıf’ta olmuyor çocuğu bile anasına sorup yapan bir zavallıdan adam olmasını beklemişsin iyi bir avukat herşeyi çözer

haklisiniz cok prim verdim ben esim de aileside egosunu tatmin ettiler uzerimde resmen cekcegimden degil safligimdan oldu hersey
Yaşadıklarınız saflık değil akıl tutulması.
Boşanıp çalışacaksınız.
Aileniz bebeğe bakar.
Eğer bakamam diyorsanız babasına verin ama asla geri dönmeyin.
Gerçi kv çoktan yeni eş adayları bulmuştur kocanıza.

Karsi dava acmalisin. Takilarini da istemelisin. Kilit degistirmek suc. Cilingirci cagirip esyalarini al. Tazminat ve nafaka talep et. Evlilik sonrasi al8nan mallar icin mal paylasimi davasi ac. Gecmis olsun.

Bir gelirimiz yoksa baro avukat verir size.
Düşünde takılan altınları alabilirsiniz resimlerle kanitlayip
Nafaka da bağlanır size ve çocuğa
Avukatlar görüşmeniz gerek

arkadaslar anlamiyormusunuz istiyosaniz dava kagidinin resmini atiyim esimin piskolojisi bozulmus ondan istemis tazminat avukatlarda herkes hersey isteyebilir diyo hem

arkadaslar anlamiyormusunuz istiyosaniz dava kagidinin resmini atiyim esimin piskolojisi bozulmus ondan istemis tazminat avukatlarda herkes hersey isteyebilir diyo hem

Yüksek atmış o zaman mesleği malı mülkü olmayan ağır bi kusuru olmayan eşe bu tazminat zaten çıkmaz. O zaman sen de ben psikolojik destek de aldım ailemi kurtarmak için der belgelersin oturur yerine.

avukatimda sizin dediginizi soyledi istemiyorm dersin gitsin gitsin gelsin diyo ama ben gercekten barismak istemiyorm ama avukatta surunsun diyo ne dicem ben simdi mahkemede bilmiyorm
Avukatiniz yalandan tazminat ve istedim ondan boşanmanın karşılığında. Yani eğer istedikleri.i
Acıma kocana.o sana acidimi. surunsun avukatını dinle.

Yazılanları okumayı yarıda bıraktım ki ben her mesajı okumadan yorum yazmam ama şu an sinirden titriyorum. Eşiniz denen canavarın ve canavar ailesinin yaptıklarına yazacak bisey bulamıyorum. Aşağılık hareketler yapmışlar canavarca davranmışlar. Ama en büyük kizginligim sana konusabibi. Sen bunca şeyi nasıl sineye cekersin. Git evlere temuzlikcilik yap ama bu insanlara pabuç bırakma. Bu nasıl bor akıl tutulması. Kendine acimiyosun kendine saygın da yok o senin bileceğin iş de evladinin hayatına mal olacak şeyler yasatmışlar sana sen hala nasil bu canavarlara gerekeni yapmiyorsun? sana yaptıkları şeyleri ispatlamak için delil topladıktan sonra Davanı aç. O şerefsizleri elinden geldiği kadar süründür. Yahu ailende kimse yok mu en azından o canavarları şöyle temiz bor dovse. Allahım çok sinirlendim. Böyle insanlar var olabilir mi? Allah haklarindan gelsin.

cocugum icin katlandim herseye ailem arkamda ama kimse ugrasmak istemiyo onlarla cunku oyle insanlarki hakliyken haksiz yapip cikartiyolar ben Allaha havale ettim ahirette hesaplascam hepsiyle

Ya tamam evliyiz bazi durumlarda neyse diyoruz hade bişey olmaz vs ama. Bu kadarinada sirf çocuk için katlanilmazki ki sizin kv zaten çocuguda almaya uğraşmış bunu icin bile o aileden kurtulmaya çalışmalıydınız. Hade neyse diyelim.mecburdun 1. Cocuk oldun bilisey yapamıyordun. Sana yapmadıği kalmayan bir adam ve ailesiyle o adamda 2. Çocuğu nasil düşündün.

Ya burda bu konulari okuyunca nasil olur diyorum. Sonuçta bir aileniz var gidin sığiniin o ailenin saçlamalıklarindan sa annenizin babanızin nazi çeki

esim ben ailesiyle iyi olunca yani onlarin her istedigini yapinca benimle iyi olmuştu ne biliyim ya duzeldi hersey diyodum vede yanliz yasadigim icin kizim tek buyumesin istedim ama iyiki olmamis diyorum simdi

esim ben ailesiyle iyi olunca yani onlarin her istedigini yapinca benimle iyi olmuştu ne biliyim ya duzeldi hersey diyodum vede yanliz yasadigim icin kizim tek buyumesin istedim ama iyiki olmamis diyorum simdi

Kusura bakma seni kırmak yada üzmek istemiyorum zaten yeteri kadar çekmissin ailende iyi kötü yanında kızin kaç yaşinda bilmiyorum ama gerçekten şuan çalışamiyacak durumdaysan bile evlere iş veriliyor onlara bak hiç olmadı baktın. Ailenin yanında kit kanaat idare et bu arada bişeyler yapmya çalış kurlara vs git ilerde kızın okul çağina geldiğinde çalışa bilesin

bende oyle dusunuyorum kizim 3 yasinda okul cagina gelince insallah mahkemede sonuclanir anca oyle calisabilirim gibi

gözümde silik zayıf bi kadın canlandı konunuzu okurken.
eliniz ayaginiz tutuyorken o hayirsizdan ilac parasi beklemek yerine ise baslasaniz?
neden ise baslayip hayatiniza bakmiyosunuz.
adam sizi istemiyor iste.
evet zor ama artik ayaga ayaga vakti bence sizin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…