vicdansiz koca

Anlattıkların ona çıkıyor ne kadınlar var çocuğu için boşanan ona yorma şimdi
Seni kucağında çocukla dövüyor sen özür diliyorsun annesigike talvarıyırsun bırakmasın diye sizce dışardan bakınca nasıl görünüyor bu seni evden atıyorlar gitmem diyorsun keşke başka kadınlar gibi olabilsen gururlu daha dik yaptıkların akıl işi değil aylar olmuş daha nafaka bile almamışsın ne dememi bekliyorsun şu yazı bile anlamsız
Namussuz olsam tebrik ederdiniz diyorsun

Aman kendiniz etmişsiniz.
Bu aptalca evliliğe bir de ikinci çocuk düşünmüşsunuz çok lazım gibi.
Peh.

Celladina asik olmussa bir insan yapicak birsey yoktur artik.

Çok üzüldüm durumunuza belli ki yaşınız küçük ya da küçük evlenmişsiniz. Iste kadınlığı bize o kadar yanlış öğretiyorlar ki, susmayı, dayak yemeyi, dizini kırıp oturmayı meziyet sayıyoruz. Bakın hayat çok hızlı geçiyor, o küçük büyüdüğünde düzgün bir psikolojisi olsun, hayatı sevsin, başarmak için motivasyonu olsun istiyorsanız mecbursunuz güclü bir anne olmaya. Ama güç; koca dayağı yeyip, ezilip susmak değil. Kendi ayaklarınız üzerinde durun lütfen. Avukat akraba olduğu için isi aksatıyor gibi geldi bana eğer yapabilirseniz başka avukat bulun. Tedbir nafakası, boşanma olmadan size karşı tarafın ihtiyaclarınızi asgari düzeyde karşılayacağı maddi destek demek bunu isteyin. Babanızla konuşun ona ne kadar mutsuz olduğunuzu ve cocuğunuz için mutlu olmak zorunda olduğunuzu anlatın. Dünyanın sonu degil bosanmak ben anlıyorum hep birilerinin kontrolünde yaşandığı icin sudan çıkmış balık gibi oluyorsunuz ama değil bunu başaran onlarca kadın var sizde başarabilirsiniz. Psikolojim bozuldu diye tazminat istiyorsa o mahkeme de hakkınızda söylenecek herşeye hazırlıklı olun ve karsı dava açıp savunmanızı hazırlayın. Avukatınızın amacı ne anlamadım ama gerekirse anne babanızla birlikte gidip konuşn ve herseyi sorun yoksa söyleyin kadın avukat istiyorum diye. Kocanız sizin aldattığınızı bile söyleyebilir ya da evle ilgili olmadığınız vs hatta o bebegin komada kalmasını bile size bağlar hazırlıklı olun.

evet kucuk yasta evlendim dedigim gibi tutucu bi ailem vardi kurtulus gibi olur sandim esim cok rahat insandi cunku tekrr ayni baskiya donmekten korktum belkide esim denen insanda babamdan cok korkuyo ama dicekainiz madem babandan korkuyo nasil bu kdr sey yapti diye yarisini ben gizledim yarisinada inanmadi babam yuvam yikilmasin diye oda sustu ama suanda babamda gordu herseyi ses kaydini fln dinleyince anladi herseyi esimle konusmak dahi istemiyo ama adam anlamiyo iste hala babacim diyor korkudan avukatimda cok iyi bi avukat diyerek tuttuk ztn sadece bekleyin diyo ne bekliyorz bende bilmiyorm dava olsun oyle anlicaz heralde

Bu şekilde olduğunu sanmıyorum.. yani sizin açınızdan değil, onun boşanma sebebi nedir onu anlatmanız lazım. O dilekçede ne yazıyor?

Şiddet gördüğünüzde darp raporu aldınız mı?

Bu şekilde olduğunu sanmıyorum.. yani sizin açılınızdan değil, onun boşanma sebebi nedir onu anlatmanız lazım. O dilekçe de ne yazıyor?

Şiddet gördüğünüzde darp raporu aldınız mı?
esimin piskolojisi bozulmus iste sorun cikartan biriymisim hatta o kdr ozur diledim ozur dileme erdemliligi yapmamisim gorumce bosandigi icin baski yapmisim kvye cuş demisim vede kvmle gorusmuyomusum cocugu kucagina vermiyomusumbunlar yaziyo sadece ama hepsini ben suanda ispatladim dava gununu bekliyorm sadece

Evet görümceyle ilgili sorunu anladım.. ya ne diye bilirim. Bu ülke milletinde gerçekten bir sorun var. Kıskançlık, laf yetiştirme, dedikodu. Görümcen gelince olanları tahmin edebiliyorum. Görümce kıskançlıktan geberiyordu, kaynana da bunu görüp kızına acıyordu boşandı diye. Bu da evimizi insanlara açmadan önce kaç kez düşünmemiz gerektiğini gösteriyor.
Ama senin hala böyle kendini ezmeni anlayamıyorum. Bak aç kal, ama bu iblislere yem olma. Adam gel dese gideceksin resmen. Çocuklarına dik bir duruş sergile ki ileride onlar da bu sorunları yaşamasın, yaşasa da sineye çekmesin!
Evden bir şeyler yapabilir misin? El becerin falan var mı?

barisma gibi bi niyetim yok sadece canim cok yandi bende onlarin canini yakmak istiyorm hatta kizimi bile gostermek istemiyorm cunku gorumcemin oglunun pskolojisini maaf ettiler azarla esim siddet egilimli biri gorumcemide cok dovmus.Biz ayrildiktan sonra kizimi almisti bi gun kizim kucagindan inmek istememis ozluyo cocuk ben gormedim ama komsular ve dedem anlatti banada kizimi resmen atmis in dedim sana diye kizim korktu ve bi sure adini bile anmadi babasinin oyuzden cocugu almasini dahi istemiyorm ama olmuyo iste bu sebeplerden dolayi ztn barismam o insanla sadece hirs var icimde.

Hepsini okudum ve valla kalbime oturdu yaşadıkların.Sen de ne sabır varmış nasıl dayandın lohusayken yaşadıklarına.Hiç insan bu kadar ezilir mi.Bu vicdansız adamı çoktan boşamalıydın ama ailen destek değilse ve ekonomik özgürlüğünde yoksa çekiyorsun demek ki.Allah yardımcın olsun kadın sığınma evine git bi meslek öğren hayata tutun canım bu adamla asla barışma kepaze aile ,çirkef insanlar Allahından bulurlar inşallah.O kv kişisinin valla saçını başını yolacak adam lazım

aynen katiliyorm size ben Allaha havale ettim benim tam tersim bi gelini olur insallahta dunya kac bucak gosterir hepsine

Sen merak etme bence valla hepsini okudum resmen film izliyor gibi oldum senin bundan sonra yapacagin tek sey ayaklarinin ustunde durmka merak etme bosandiktan 2 3 ay sonra Allah belasini verir onunda kapina gelir yalvarir Allah beter biriyle karsilastirsnda o kp ve kv seni arasinlar insallah ne deyim

İşte (özellikle kız çocuğu olan) babaların kızlarıyla ilişkisi çok önemli. Babanızdan sevgi görmemiş, sürekli bastırılmışsınız. Evliliği kaçış sanmışsınız.

Size hem kızdım hem üzüldüm konu sahibi. Hadi kendinize yapılanlara bir şekilde katlandınız ama çocuğunuza bu kadar vicdansızca davranan bir adamdan niye boşanmadınız da bir de 2.çocuk düşündünüz. Bundan sonra akıllı davranın. Dava süreci nasıldır, neler yapılır bilmiyorum, burda birçok arkadaş size güzel tavsiyeler vermiş lütfen bundan sonra kendinize de evladınıza da sahip çıkın, ezdirmeyin bu kadar. Allah yardımcınız olsun.

amin sagolun gozumu actim artik elimden geleni yapcam bugun kizimi aldi aylar sonra kizimin ilac recetesini evmistim kizimin eline baban alsin diye almamis hemde kaynim para vermis cocuga esim denen sahis teyzen alir diye almis cocuktan geri sinirden catlamak uzereyim dava surecinde olmasaydik telefonu acip agzima geleni saymak istiyorm ama suandada mecburen sabirla bekliyorm son gulen iyi gulcek insallah

aminn insallah elime duserler gerci bende bu vicdan oldukca daha cok kazik yerimde vede esim hep yaslaninca sen bakarsin aileme cok merhametlisin derdi gezcek gezcel gelcek elden ayaktan dusunce yalvarcak ama gecti hersey

Artık o kocadan hayır gelmez hemen çekişmeli karşı dava aç elinde ne var ne yok al çocuğunuda gösterme

+++++++++

Sen de ona dava aç, tüm haklarını talep et, el koyduğu altınlarını da al, tazminatını başkanı da al hatta ne var ne yok donuna kadar al. Böyle adamların canı eşini çocuğunu kaybedince değil, parasını malını kaybedince yanar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…