Vicudumdaki pirsingler benim kim olduğumu mu belirler?

Göğüs ucuna kadar piercing taktıran biri başkalarının, hele akrabanın ne dediğini umursayip gelip burada konu açmaz, piercing ruhuna aykırı bi kere :KK53:
Özentilikten taktıysan o ayrı.
Çok güzel yazmışsınız . Tabiki kimsene kimin neresinde ne olduğundan ama göğüs ucuna piercing taktıran birinin bunları bu kadar umursamadı tuhaf .

Göğüs ucunu deldirmeye cesaret etmişssin akrabaların lafları mı etkiliyor seni😂
O çıkıntı uç mu deliniyor kahverengi kısım mı yoksa. Konuya inanmadım da ayol gerçekten var mı böyle bir piercing çeşidi. Nete yazıp bakamıyorum korkarım 🤪

Merhaba.Göğüs uçlarım dahil birkaç herimde pirsinglerim var ve bunu birkaç akrabam öğrendi bana uygunsuz davranmışım gibi davranıyorlar sanki kötü kadınmışım gibi ve ithamlarda bulunuyor.Herkesin kendi kararı ve zevkidir ama bu canımı sıkıyor ne yapmalıyım
Vicudunda ki pirsinkler kim olduğunu belirlemez ama vücuda vicud yazman kim olduğunu belirler 🙄

Ben bilmem, burunda halka bana hamamda bayılan karıları cagristiriyo hfhfhfh
Ay tövbe tövbe 😆😆 göster bakalım karılar hamamda nasıl bayılır derlermiş ayilara gösteride. Ayılar da taklit edermiş. 😅😅 Neyse ki bitmiş böyle şeyler. Yazık hayvanlara ne eziyetlerle eğitiyorlarmış😐

Merhaba.Göğüs uçlarım dahil birkaç herimde pirsinglerim var ve bunu birkaç akrabam öğrendi bana uygunsuz davranmışım gibi davranıyorlar sanki kötü kadınmışım gibi ve ithamlarda bulunuyor.Herkesin kendi kararı ve zevkidir ama bu canımı sıkıyor ne yapmalıyım
Baslik olaak cevaplarsam vücudumuzdaki pirsing dovme giyimimiz vs. Kim olduhumuz hakkında ipucu verir. Ha ahlak yonunden degerlendirmeleri yanliş muhtemelen kendilerinde ahlak eksikligi vardır. Genelde ahlak bekcisi olanlarda bir sikıntı oluyor cunkü

Screenshot_20220618_184913_com.instagram.android.webp
piercingler her türlü başa bela oluyor sanırım

Back
X