Vicudumdaki pirsingler benim kim olduğumu mu belirler?

Neden gögüs ucu merak ettim sadece.
Benim tragusuma bile ağzı açık bakıp açıklama bekleyen akrabalarım oldu. İlk defa tv görüp gözünü ayırmadan bakan teyzeler gibi kulagıma bakıyorlardı. Mememi deldirdim desem ne olurdu acaba😂

Piercing olayının mantığı ne? Küpe gibi bir şey mi?
Güzel görünmüyor ki? Ama aynı şeyi dövme için başkası diyebilirim. Kimi yaptırıyor, kimi yaptırmıyor.

Memedir o memeeeğğğ! göğüs olsa duramazsın.

Cıks ayrıca sende eğreti durduğu için millet laf yapmış. Karakterin, oluşturmak istediğin tarza ters belliki. Her haliyle bir bütün olmalı.

Bazı yorumlarda taktırcak kadar cesursun ama laf ediyorlar diye yakınıyorsın demişler.Bu benim zevkim ama türkiyede yaşıyoruz ve en yakınlarımın tepkileri elbette beni üzebilir ne var bunda! Kuzenim yüzünden öğrendiler çünkü sütyen üstünde belli oluyordu ve yan yana soyunmak zorunda kalmıştık.

Gogus ucuna kadar piercing taktiran birinin bunu yanlis yazmasi mumkun mu acaba :KK70:
Ne çok takmışsınız öyle yazdım diyeee.
Piercing tamam oldu mu rahat ettiniz mi?
Beni destekleyenlere teşekkür ederim ancak
Konu açmakla hata etmişim.Siz herkesden betersiniz

Bazı yorumlarda taktırcak kadar cesursun ama laf ediyorlar diye yakınıyorsın demişler.Bu benim zevkim ama türkiyede yaşıyoruz ve en yakınlarımın tepkileri elbette beni üzebilir ne var bunda! Kuzenim yüzünden öğrendiler çünkü sütyen üstünde belli oluyordu ve yan yana soyunmak zorunda kalmıştık.
e tamam aynı dediğiniz gibi yakınlarınız yaşadığınız çevreden dolayı garipseyip söylemişler ne var bunda
bizde onu diyoruz zaten ...

e tamam aynı dediğiniz gibi yakınlarınız yaşadığınız çevreden dolayı garipseyip söylemişler ne var bunda
bizde onu diyoruz zaten ...
İnsanlar bunu onaylamayabilir, kendilerine ters gelebilir ancak akrabaların tarafından kaiar muamelesi görmek hoş mu? Ben burdan insanların dış görünüş ve yaptıklarıyla nasıl zorbalığa uğradıklarına dikkat çekiyorum insanlar gelmiş piercing yerine pirsing yazmışsın diye dalga geçiyor.

İnsanlar bunu onaylamayabilir, kendilerine ters gelebilir ancak akrabaların tarafından kaiar muamelesi görmek hoş mu? Ben burdan insanların dış görünüş ve yaptıklarıyla nasıl zorbalığa uğradıklarına dikkat çekiyorum insanlar gelmiş piercing yerine pirsing yazmışsın diye dalga geçiyor.
onlar öyle dedi diye öyle olmuyorsunuz ki ? ayy terbiyesiz insan ne ise içinden taşan odur der geçerdim kalırlardı öyle yüzüne fener tutulmuş tavşan gibi ...
konuda da gördüğünüz gibi herkes istediği şeyi der... siz kimi ciddiye alıp almamanız gerektiğini belirlersiniz

Neden gögüs ucu merak ettim sadece.
Benim tragusuma bile ağzı açık bakıp açıklama bekleyen akrabalarım oldu. İlk defa tv görüp gözünü ayırmadan bakan teyzeler gibi kulagıma bakıyorlardı. Mememi deldirdim desem ne olurdu acaba😂
Ben neredeyse yılın yarısı yurt dışında annemin yanında kalıyorum ve bu burda yadırganan bir konu değil anne tarafım bir şey demiyor çünkü onlar için normal ancak diğerleri beni aileden dışlayacak seviyede baskı ve zorbalık yapınca benim de moralim bozuldu.

Back
X