kendini toplasın diye, hep beraber ağlaşalım mı?
arkadaşları evlenmiş olabilir, eskisi kadar sık görüşmesede yine görüşülür ne var bunda, benimde evli arkadaşlarım var, ya da başka ortamlara girersin 1,5 yıl geçmiş daha kaç 1,5 yıl geçecekte bu kız kendini toplıcak, 30'lu yaşlar bir kadının en güzel yaşları, etrafa bakmanın ve yeni birini bulmanın vaktidir bence, eski nişanlıylada görüşmeyin biten bitmiştir olacak olsa zaten olurdu
ağlaşmak mı kimsenin ağlaştığını görmedim ama daha ılıman olunabılır demek istedim ama tabi ki tarz meselesi.sölediklerinde haklısın ayrıca takılıp kalmamalı geçmişe ...
biz arkadaşlarla dağıldığımızda bu yöntemi uyguluyoruz birbirimize, çok etkili
ne olursa olsun uslubun çok sert karşınızda yaralı biri var hassas dönemde .
arkadaş çok içten bir şekilde hissettği birşeyi paylaşmış herkesin hayatında inişli dönemler vardır kıskançlıkları vardır zaafları vardır hepimiz insanız sonuçta değil mi?bu kadar sert yorumlar yapmak yanlış dedim tabi bu benim fikrim katılır katılmazsın sana uygun değilse yapmayailirsin yorum yorum yapmak zorunda değiliz heralde her konuya .
bir kaç yıl sonra geriye dönüp baktığınızda kardeşimin en güzel gününü paylaşamadım diye çok üzüleceksiniz. ne olursa olsun kardeşinizin yanında olun el ele verin onunla.
ben evlendiğimde ablam nişanlı bile değildi. ama elinden geleni yaptı benim için sağolsun hep yanımdaydı. benden 10 ay sonrada evlendi. şimdi onun 6 aylık bir bebeği var, bense 1 yıldır bebek için doktor doktor gezip tedavi görüyorum. hayat herzaman istediğiniz şeyi o an vermiyo. bazen çok bekliyorsunuz çok üzülüyorsunuz. ama emin olun beklediğinize değecek. sadece biraz sabır....
senin yaşadığının hemen hemen aynısını bende yaşıyorum her gören bebek soruyo ama ben net ve kesin henüz düşünmüyoruz deyip ağızlarını kapatıyorum. çok kişi yüzüme olmuyo mu tüp bebek yaptırın dedi. kesinlikle kimseyi hayatınla ilgili konuşturma....
konuyla alakasız ama içimden geldi inşallah çooook tatlı bi bebişin oluurr.ki bende iki yıllık tedavi sonucu olmuşum.şimdi eşek kadar oldum gerçi evleniyorum da
çoook teşekkür ederim tatlım inşallahhhhsana şimdiden mutluluklar Allah bir yastıkta kocatsın inşallah :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?