Vijdan yapıyorum sizce??

Bende oyle dusunmeye basladim bugun mesela 7-8 kez emdi belkide vucudum yeni seylere adapte olmaya calisiyor duzene girer umarım.

Oyle ama dogunca kılsu dustu doktor mamaya baslatyçtı yoksa bende isterdim sadece sütümü ıcsın olmadı kılosu boyunda onde gıdıyo sukur
Mecburi durumlar ayrı elbette, daha çok kilo alsın, gece daha cok uyusun diye verilen mamalar benim yanlış bulduğum, sağlıkla büyüsün inşallah bebeğiniz.

Bende bebeğim 4 aylıkken diyetisyen desteği aldım ve onun verdiği listeye uymama rağmen sütüm hemen azaldı ve kilo alamı çok iyi olan bebeğim o ay içinde hiç kilo almadı ve ben bunu görünce hemen diyeti bıraktım sütüm eski haline döndü, oğlum iyice ek gıdaya alışıp öğün olarak tüketmeye başlayınca başadım diyete bu sefer de geceleri yetmemeye başladı sütüm mama başladım derken beni bıraktı sıpa bende üzülüyorum keşke biraz daha erteleseydim diye ama nasip diyerek teselli ediyorum puan oğlum iki yaşına girecek daha yeni Doğum öncesi kiloma döndüm hala da verecek kilom var
Benim tavsiyem biraz daha beklemeniz bebeğin nasibiyle oynamayın benim oğlum yaşına girerken başladım diyete ama hala pişmanım keşke hiç mamaya başlamayıp çocuğun nasibini azaltmasaydım kilo zamanla veriliyor önemli olan bebeğinize ne kadar sütünüzü verdiğiniz çünkü anne sütü çok değerli. İki çocuğumda az emdi kızım 6 ay oğlum 1 yıl emdi daha fazla emzirebilmiş olmayı çok isterdim ben...

burda hata yapıyorsunuz işte. Tekrar meme verceksiniz ,neden mamayı veriyorsunuz ki? Emecek ki artacak. Göğüs boşalmıyo tam olarak e mama da veriyosunuz böyle böyle sütünüz tabi azalır.

bı kac gün daha bakıcam olmazsa bırakırım oglumdan degerlı degıl napım

Bende kemik suyu dehset sut yapardi ve kemik suyu cok kolay kilo vermenizi saglar, ben bunu 2 kere tecrube ettim cunku.
Alin kasaptan dana/ inek kemigi, guzelce agir agir sebzelerle kaynatin, corba yapip icin.
Hem siz kilo vereceksiniz hem bebeginiz doyacak.

Kemik suyumu denerim keske ise yarasa

Kemik suyumu denerim keske ise yarasa

Yarar kesinlikle yarar.
Sevdigin sebzeleri katip birazda karabiber ce 1 kasik limon suyu katip agir agir kaynat, mis gibi ic.
Kilo vermen icin protein alman gerek ki kemik suyu bunun basinda gelir, etli kemiklerden de alabilirsin kaburga filan.

Ya cok kafaya taktım bu kilo olayını cevrede cok kilo alıssın deyince baslamalıyım diye dusundum Sımdıde vercekmı yım diye dusunuyorum moral bozukluğu olunca sütte etkileniyor
moral bozmak yok, millet dangalak konuşur tabi.. Bayılırlar. Benim de bi 10 kilo fazlam var ama umrumda değil, 6 aylık oğlum. Emzirme dönemi bitene kadar hiçbiriniz totomda değilsiniz dedim. Hayatımda ilk defa bu kadar kiloluyum, ilk doğumumda böyle değildim. 34 yıldır ilk defa tombul olunca çok acayip hissediyorum kendimi, ama geçicek biliyorum.

1 aydır rahatsızlıklar falan derken sadece 200gr civarı almış oğlum öyle üzüldüm ki. 8.840 kilo geliyordu 9 kilo olmuş. 200 gr bile almamış tam olarak, doktorumuz onun kilosu iyi üzülme annesi dedi ama elimde değil..

Keto diyetini arastir derim, protein ve sebze agirlikli bir diyet, fena yag yaktirir ve sutunu cogaltir.
Emzirdigin icin meyve eklersin sen.
Tabi bol su icmelisin
Proteini arttir kesinlikle, yoksa yag yakamazsin.
Protein aldikca sutun cosar.
Bir tasla iki kus.

Doktor tavsiyesi ile mamaya basladim. Yani cok aman aman bı sütüm hıc olmadı ama emıyodu yine ya hala emıyo ama ben niye boyle oldum kafaya takıyorum belkide ondan etkılenıyo
Sanırım 3 günlükken henüz ödem atma sürecindeyken tartım esnasında mama takviyesi yapılması istenmiş. 10. gün dü yanlış hatırlamıyorsam Doğum kilosuna ulaşması beklenen zaman. Mama ile düzene giren kilo artışına rağmen Doktor 1. Veya 2. Ayında mamayı kademeli azaltmadıysa(kilosu 4.ayda ortalamaların üzerinde), maalesef dediğim gibi emmeyi bırakmaya ramak kalmıştır.

Kaç cc veriyorsunuz günde bilmiyorum ama zaten sütünüz azmış ve bu yüzden mama ile devam edilmiş. Herkesin çocuğu birşekilde büyüyor süreçte bazı hatalar olmuş ama mama da öcü değil. Diyeti kesip deneyin buna rağmen düzelmiyorsa süt kesileceği için böyledir. Dediğim gibi süte devam etmek istiyorsanız diyeti kesip emzirme kampı yapmalısınız.

Kilo ve boy onde gidiyor en son kılosu 4.aylıkken tartıldı 7.900 gr boyu da 65 cm Di ama mamada veriyorum ben istahlıda bı bebek
Bu durumda neden mama verdiniz acaba? Benim kızım 5.5 aylıkken 6.400 gramdı. Mama vermedim. Ek gıdaya geçtim. Sütümü artırmaya çalışıyorum. Gereksiz şişirmeyin bebeleri

Canım ben 40 gunlukken spora ve dıyete basladım. 22 kılo almıstım ve 14 kılo fazladan kılom vardı, kalmıstı haliyle. O noktaya kadar sadece anne sutu alıyordu ve hıc bısey degısmedı 4.aylık oldugumda bebegım 58 kiloydum. Ve agır bır diyet yaptım baya actım yanı yaban mersını, humana ve bıtkısel bir damla kullandım kılo vermek ıcın. Etrafımda kı herkes benı kotu etkılemeye calıstı ama hızla kılo verıp emzirmeye devam edince sıkıntı olmadı suanda 14 aylık emzırıyorum hala

Kılo vermek ıcın damla kullanmadım yanlıs olmus, sut ıcın damla kullandım. Diyetisyen eslıgınde kılo verdım buarada

Cok yemek degilde cıkolata kek bu tur seylerı cok yiyordum onlarda tatlı oldugu ıcın sütüm iyiydi o bakımdan birden kesıncede sütte de azalma oldu
Olaya diyet olarak değilde sağlıklı besleniyorum diye bakarsanız bence sizin için daha iyi olur psikolojik olarak etkinmişsiniz sanki mesela kek çikolataya özeniyorsanız hurma yiyin çok güzel süt yapar

Meyve sebze ve protein aldığınızdan emin olun diyet listenizi daha çok kilo vermek için kısmayın bir sorun olmaz. Ama düşünceler mental durumunuz vücudunuzu hatta bebeğinizi etkiliyor olabilir. Kısacası iyi düşünün iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…