Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Zaten işten çıkacaksan mantıklı. Diğer türlü sen kendini daha iyi bilirsin.
Evet işyeri kapatılacağı için mecburen çıkacağız
Ama işte kızım daha 16 aylık diyer erken mi diyorum
1-2 sene daha kapanmayaydı iyiydi şurası hiç bana sormuyolar ki Bir-Dost cum kapatalım mı sen gebeliğe karar verdin mi diye vik vik vik

2 yaşından önce yapma bence yazık hakkı olan ilgi bölünmesin ama sen doğurana kadar 2 yaşını geçecek bi de o var.

Gel yer değiştirelim. Bende beni işten çıkartsınlar istiyorum.

2 yaşından önce yapma bence yazık hakkı olan ilgi bölünmesin ama sen doğurana kadar 2 yaşını geçecek bi de o var.
Evet gebeliği de hesaplarsam 2 yaşı bitmiş oluyor
Bi de ha deyince gebe kalır mıyım o da belli değil, nasip tabi

Gel yer değiştirelim. Bende beni işten çıkartsınlar istiyorum.
Memnun değilsin demek, yemezler
Ben memnundum ey gidi firma

Araya başka muhabbetler girmiş ama ekleyeyim ben de :)

Vikviklemek nedir?
Dır dırın memiş bulmuş hali
(Başta konuyu bilmediğim için,vik viki duyunca ilk aklıma memişler geldi de)

Vikvik şansı gerçek mi?
Vik vik yaptığın adama bağlı :)

Vikviklemek sonradan kazanılabilir mi ?
Bilmem kaç kişi tarafından yapılan araştırmaya göre doğuştan

Vikvikleyen kadının avantajı / dezavantajı?
Avantajı, içine atmıyorsun. Dezavantajı;adamın içine atıyorsun,öküz gibi oturuyor adamın içine

Kadının çalışıp çalışmaması vikvikleme üzerinde etkili mi ?
Bazen yapıyorum yani engel değil

Vikviklemek için en ideal yaş ?
En ideali 17-23 arası,sonra azalır herhalde bilemedim...

Vikvikleyen kadının akıllı olduğu savı hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
Bu konu karışık, şimdi nazlanıp ilgiyi üzerine topluyorsa akıllı ve tehlikelidir
Vik vik yapıyorsa,karşı tarafın umru değilse hatta rahatsız oluyorsa akıllılık bunun neresinde?

Gelme gelme kiz ne var ki burda
Yurt disi candir
Ben de yakin zamanda bir vize cakip kacmayi dusunuyorum. Uzun suredir git gel yaptim calisirken, kisa sureli vize veriyolardi uyuz oluyordum. Simdiden sonra birkac senelik shengen alirim diyorum kesin. Senin vize sorunun yoktur tabiisi. Valla ben cocugu cogu kisiye gostermedim. Hatta kaynanam kendisi gelmedi bile gormeye. Cani bilir

Yok anam bende avrupa vatandaşlığı da var o yüzden sıkıntı yok gümrükte elimi kolumu sallıyorum Şimdi doğum izni bitince eylüle kadar orada çalışmam lazım eylülde geri yurtdışına taşınıcaz iş için. Gidiyoruz geri
Zaten sevdiklerimi çağırıcam evime, sevmediklerimden kaçamazsam annemin kvmin evlerine gidip orda göstericem sonra ben yoruldum çocuk rahat uyusun diye kaçıcam yarım saat gösterip.
İnşallah işe yarar güzel plan

Evet gebeliği de hesaplarsam 2 yaşı bitmiş oluyor
Bi de ha deyince gebe kalır mıyım o da belli değil, nasip tabi
Memnun değilsin demek, yemezler
Ben memnundum ey gidi firma

Evlilik nedeniyle ayrılacağım zaten evlenmeyi beklemeden çıkartsınlar diyorum.
Hafta sonu yok, servis var yemek veriyor. Ee maşımdanda memnunum. Bir muhasebeci için dönemsel yoğunluk dışında rahat. Yılda bir kaç kez mesai oluyor Oda elde olmayan nedenlerden. Keşke gittiğim yerde bulsam böyle bir yer

Kızlar ben bu bölümü hiç farketmemişim, BDV de açılan konuları burada geyiğe mi çeviriniyonuz, ne fenasınız

He ondan mı
Evlilik tazminatını almayı unutma

He ondan mı
Evlilik tazminatını almayı unutma

Affeder miyim Hani çıkartırsa işsizlik maaşıda alırım onun hesabındayım.
Kapanma niyetimi erkene çektim. Bizim şirket yabancıların. Bir holding ortaklığa girecek daha kurumsal olacakmışız.
Beni şutlarlar diye düşündüm ama şutlamadılar. Tabii direkt bu nedenle çıkartamazlar bekliyorlardır belki
Şu yabancılar bizim memleketin yerlilerinden daha çok saygı duyuyor inançlara beni sürekli şaşırtıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…