Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Maşallah her yerde kilosunu söyleme.
Benimki de hep iri gitti, hala iri maşallah...
yaşını doldurduktan sonra vücut dengeliyor kendini...
Allah sağlık versin.
Yok yav soylemiyorum da
Goren kac yasinda bu diyor bi de kiza benzetiyorlar, toka falan takicam nerdeyse amin kuzum hepimizin evlatlarina saglik versin insallah
Yurumeye baslayinca normale doner diyorlar

Yok yav soylemiyorum da
Goren kac yasinda bu diyor bi de kiza benzetiyorlar, toka falan takicam nerdeyse amin kuzum hepimizin evlatlarina saglik versin insallah
Seninkinin kilosundan birazcık benimkine verelim sağlıklı büyüyüp güçleniyo ama birazcık çöp gibi duruyo

Yok yav soylemiyorum da
Benimki de öyleydi işte.
Herkes ay bu kaç yaşında, maşallah çok iri falan diyorlardı da.
Yürümeye başlayınca atıyor o hantallığı. ama çok tatlı oluyorlar.
Bana hala derler "Allah sana kuvvet versin" kaldırıp indirmek zor oluyor açıkçası.
Bende diyordum bu tombalakla kilo vermem lazım ama bi türlü veremiyorum diye

Ben hala yaşını söylemiyorum, çünkü 3 yaşında zannediyorlar ve öyle diyenlere "hı hı" deyip geçiyorum nazar değiyor...

Bence bilinçaltında bi mesaj var. Başkasından utanmak normal ama kendinden de utanman bence normal değil

Haklısın. Sanırım biraz küçükken kız olduğum için eziklendiğimden olabilir. Aslında kendimi seviyorum ama biraz kilo da var ondan galiba.

canım aynen ünlüler açıklama yapıyorlar ya,
işte evde çıplak dolaşmayı çok seviyorum falan diye.

ay ben hayal bile edemiyorum kendimi gerçekten.

Hani çıplak yatılırda çıplak tv izlemek, kitap okumak, yemek pişirmek falan bana garip geliyor.
Pek estetik bir görüntü sayılmaz. First class mankenlerde dahil

Evde çıplaklıkta sakınca yok.
Bende hiç ummadığımız zamanlarda stalklanabiliriz korkusu var
Çok film izliyorum galiba.

Ben evde iç çamaşırıyla gezmeye bayılırım, oğlan ayaklanana kadar o uyurken gezmeye devam edicem

Neyseki yalnız değilmişim

Bence o çok film izlemekten değil, teknolojinin fazla ilerlemesinden kaynaklı.

Yanlız değilsin. Person of interest, csı cyber işte bu iki dizi beni akıllı telefondan şehir hayatından soğuttu.
Hele bebek odalarında ses ve görüntü aktaran bir aletin hacklenmesiyle internetten bebek satışı yapanların bölümünü izleyince şok oldum. Gerçekten olabilir diye. Artık evde kullanmadığım her elektronik aletinin fişi çekili. Modem internet kullanılmadığında kapalı. Laptopun kamerasına yara bandı yapıştırdım. Daha bir dünya manyakça şey.

Evet hem de polemikten. Polemiği de anlamadım ban sebebi yok olmayan sebepten vermişler ama bana hakaret eden üye maşallah çatır çatır girdi her gün

Tespit yapmakta ban sebebi. Hani sen fake dedinde birinin seni kiblemesi lazım değil mi? Kiblenmeden göçüp gittiysen şanssızlık aksi durumda biri seni uçurmak için stalklamış derim çekilirim.

Desene hakikaten sen önlemleri sağlam almışsın.
Bizde akıllı TV almadık, kamerasından ötürü.. Gerek yok dedik.
bizdeki bütün akıllı elektronikler (tablet, labtop vs. ) bi salonda TV konsol çekmecesinde yer alır, açıkta durmaz.
Cep telefonları asla yatak odasına giremez veya çocuk odasına.
Salonda dururlar.

Şaka gibi desene
Çok biliyor bu kaynanalar
Giymediğimi de biliyo öyle şeyleri şekerim... yani iyi hoş kadın çoğunlukla anlaşırız ama arada çok fena bozuşuyoruz. Israr etti bi de giy diye ben böyle şeyler giymeyi sevmiyorum biliyosunuz dedim bildiğim gibi giyinmeye devam ettim gördükçe cık cıkladı sonra kendi evine sepetledim falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…