Yok yav soylemiyorum daMaşallah her yerde kilosunu söyleme.
Benimki de hep iri gitti, hala iri maşallah...
yaşını doldurduktan sonra vücut dengeliyor kendini...
Allah sağlık versin.
Seninkinin kilosundan birazcık benimkine verelim sağlıklı büyüyüp güçleniyo ama birazcık çöp gibi duruyoYok yav soylemiyorum da
Goren kac yasinda bu diyorbi de kiza benzetiyorlar, toka falan takicam nerdeyse amin kuzum hepimizin evlatlarina saglik versin insallah
Yurumeye baslayinca normale doner diyorlar
Benimki de öyleydi işte.Yok yav soylemiyorum da
Goren kac yasinda bu diyorbi de kiza benzetiyorlar, toka falan takicam nerdeyse amin kuzum hepimizin evlatlarina saglik versin insallah
Yurumeye baslayinca normale doner diyorlar
Bence bilinçaltında bi mesaj var. Başkasından utanmak normal ama kendinden de utanman bence normal değil
canım aynen ünlüler açıklama yapıyorlar ya,
işte evde çıplak dolaşmayı çok seviyorum falan diye.
ay ben hayal bile edemiyorum kendimi gerçekten.
Sagimda solumda bisi var mi diye kontrol ediyorumeksik gedik bise falan hahahaha
Simdi oglan dogdu onun da otesine berisine bakiyorum arada. Gozumden kacar bise cikar diye odum kopuyor, bence normal degilim ya
Ayrica fizik guzelse severim ben ciplakligi, sakincasi yok yani.
Ban yemişim 4 koca gün, sırf bi konuya fake dedim diye. Bu neydi şimdi
Evet hem de polemikten. Polemiği de anlamadım ban sebebi yok olmayan sebepten vermişler ama bana hakaret eden üye maşallah çatır çatır girdi her günSadece fake dedin diye mi
Evde çıplaklıkta sakınca yok.
Bende hiç ummadığımız zamanlarda stalklanabiliriz korkusu var
Çok film izliyorum galiba.
Evet hem de polemikten. Polemiği de anlamadım ban sebebi yok olmayan sebepten vermişler ama bana hakaret eden üye maşallah çatır çatır girdi her gün
mune yokken sizi kazen banladı sanırım.
mune o kadar uzun süre kıyamazdı :)
Ben evde iç çamaşırıyla gezmeye bayılırım, oğlan ayaklanana kadar o uyurken gezmeye devam edicemHaklısın. Sanırım biraz küçükken kız olduğum için eziklendiğimden olabilir. Aslında kendimi seviyorum ama biraz kilo da var ondan galiba.
Hani çıplak yatılırda çıplak tv izlemek, kitap okumak, yemek pişirmek falan bana garip geliyor.
Pek estetik bir görüntü sayılmaz. First class mankenlerde dahil
Evde çıplaklıkta sakınca yok.
Bende hiç ummadığımız zamanlarda stalklanabiliriz korkusu var
Çok film izliyorum galiba.
Şaka gibi deseneKayınvalidemin lohusayken giyeyim diye aldığı pijamalara bakar mısınız resmen evliliğimi sabotaj budaha sarı güllü penye gecelikleri de vardı bu en güzeli
Neyseki yalnız değilmişim
Bence o çok film izlemekten değil, teknolojinin fazla ilerlemesinden kaynaklı.
Mor çilek kızın 2.üyeliği mi?delirmiş bu kız..
e bu 2.üyeliği idi hatta kızmışlardı ne oldu gene açık..
adet sancısı çekmeyen hamile kalamazmış te allahım ya..
bu cehaletle evlenmesinde çocukta yapmasın zaten..
Evet hem de polemikten. Polemiği de anlamadım ban sebebi yok olmayan sebepten vermişler ama bana hakaret eden üye maşallah çatır çatır girdi her gün
Yanlız değilsin. Person of interest, csı cyber işte bu iki dizi beni akıllı telefondan şehir hayatından soğuttu.
Hele bebek odalarında ses ve görüntü aktaran bir aletin hacklenmesiyle internetten bebek satışı yapanların bölümünü izleyince şok oldum. Gerçekten olabilir diye. Artık evde kullanmadığım her elektronik aletinin fişi çekili. Modem internet kullanılmadığında kapalı. Laptopun kamerasına yara bandı yapıştırdım. Daha bir dünya manyakça şey.
Kayınvalidemin lohusayken giyeyim diye aldığı pijamalara bakar mısınız resmen evliliğimi sabotaj budaha sarı güllü penye gecelikleri de vardı bu en güzeli
Giymediğimi de biliyo öyle şeyleri şekerim... yani iyi hoş kadın çoğunlukla anlaşırız ama arada çok fena bozuşuyoruz. Israr etti bi de giy diye ben böyle şeyler giymeyi sevmiyorum biliyosunuz dedim bildiğim gibi giyinmeye devam ettim gördükçe cık cıkladı sonra kendi evine sepetledim falan...Şaka gibi desene
Çok biliyor bu kaynanalar
Yazın en rahatı öyle gezmek zaten. Püfür püfürBen evde iç çamaşırıyla gezmeye bayılırım, oğlan ayaklanana kadar o uyurken gezmeye devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?