- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
Yav niye sanane diyelim onerini paylasiyorsun kuzumYa şimdi bana sanane diyeceksiniz gerçekten samimiliğinize güvenerek söylüyorum haddim değil belki ama bence evde fazla açık gezmemek daha uygun. Birincisi hafaza meleklerimiz var ve onlara karşı da edepli olmak lazım haya eder çünkü melekler. İkincisi Allah muhafaza evde başımıza bişey geldi ve aniden çıkmak zorunda kaldık mesela yangın çıktı. O halde çıkmamak için temkin amaçlı dikkat etmek gerek bence. Sanane diyene de gerçekten haklısın derim öyle bi içimden geldi
Toparlanir o annesi yaO çırpı çırpının daha çırpısını düşün kilosu geride doğdu ya
Ben bunu misafirime de vermem valla şu takıma bakAhahhhahaha
Bende de var ama gupurlu gupurlu beyaz uzuuuuun boyle, hayalet gibi
Gece giysem adam hortlak sanir beni
Giymedim duruyo,yatili gelen misafire veriyom
Dini kısmı bilemicem bizim dinde var mı böyle bişey sorcam ben de merak ettim ama varsa da Allah affetsin huyum olmuşAma o temkin kısmında haklısın evden fırlamak zorunda kalsam çok zor durumda kalırım rezillik vallahi
1.5 ay önce doğurdum :) Hadi neyim oldu tahmin et
Mor çilek kızın 2.üyeliği mi?
YaaaaaToparlanir o annesi ya
Masallah sagligi yerinde ya
Sirti yere gelmez onun senjn gibi annesi var
Yav niye sanane diyelim onerini paylasiyorsun kuzum
Ya şimdi bana sanane diyeceksiniz gerçekten samimiliğinize güvenerek söylüyorum haddim değil belki ama bence evde fazla açık gezmemek daha uygun. Birincisi hafaza meleklerimiz var ve onlara karşı da edepli olmak lazım haya eder çünkü melekler. İkincisi Allah muhafaza evde başımıza bişey geldi ve aniden çıkmak zorunda kaldık mesela yangın çıktı. O halde çıkmamak için temkin amaçlı dikkat etmek gerek bence. Sanane diyene de gerçekten haklısın derim öyle bi içimden geldi
1.5 ay önce doğurdum :) Hadi neyim oldu tahmin et
Yaaa neden gecelik pijama alirlar ki kvler anlamiyorumBen bunu misafirime de vermem valla şu takıma bakBebeği tek başıma yıkayacam diye bi kere giydim itiraf ediyorum kendimden soğudum çıkarttım Hepsini temizletip bi ihtiyacı olana vericem.
Sanki gerçek üyeliğiyle yorum yapsa kimin neyi bilicez. Ben yorum yaptıydım sanki onun konulara bi girip bakıcamevet 2.üyelik.. hatta kendisi yazdı asıl üyeliğimle iyi ki yazmamışım konuyu rezil olacakmışım gibisinden birşeyler.. sobra uyarıldı konu açmak için aldığı üyelikle çatır çatır konulara yorum falan yapıyor diye ama hala kullanıyor anlamadım..
@WanHeda çözecek olayı :))
Yok be canimSanane diyen oldu da o yüzden:) çok bilmiş gibi görünmek istemem
Uzun sabahlık bırakıyomEn azından kapı kenarına üstüne kolayca geçirebileceğin bi kıyafet bırak ne olur ne olmaz
evet 2.üyelik.. hatta kendisi yazdı asıl üyeliğimle iyi ki yazmamışım konuyu rezil olacakmışım gibisinden birşeyler.. sobra uyarıldı konu açmak için aldığı üyelikle çatır çatır konulara yorum falan yapıyor diye ama hala kullanıyor anlamadım..
@WanHeda çözecek olayı :))
Sanki gerçek üyeliğiyle yorum yapsa kimin neyi bilicez. Ben yorum yaptıydım sanki onun konulara bi girip bakıcam
Yok be canim
Burda herseyi de konusuyoruz yani
Ne guzel oneride de bulunmussun
Ben oglan dogduktan sonra cuzdanimi takilarimi falan onun cantasina koyup geceleri yanima koyuyorum. Deprem aninda cantayi ve oglani alir cikarim diyebabasi da allaha emanet napiyim essek kadar adam herhalde kendi cikar disari diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?