Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Yav niye sanane diyelim onerini paylasiyorsun kuzum

Ahahhhahaha
Bende de var ama gupurlu gupurlu beyaz uzuuuuun boyle, hayalet gibi
Gece giysem adam hortlak sanir beni
Giymedim duruyo,yatili gelen misafire veriyom
Ben bunu misafirime de vermem valla şu takıma bak Bebeği tek başıma yıkayacam diye bi kere giydim itiraf ediyorum kendimden soğudum çıkarttım Hepsini temizletip bi ihtiyacı olana vericem.

En azından kapı kenarına üstüne kolayca geçirebileceğin bi kıyafet bırak ne olur ne olmaz

Mor çilek kızın 2.üyeliği mi?

evet 2.üyelik.. hatta kendisi yazdı asıl üyeliğimle iyi ki yazmamışım konuyu rezil olacakmışım gibisinden birşeyler.. sobra uyarıldı konu açmak için aldığı üyelikle çatır çatır konulara yorum falan yapıyor diye ama hala kullanıyor anlamadım..
@WanHeda çözecek olayı :))

Bana göre tümüyle haklısında yazın insan bunalınca ne yapacağını şaşırıyor
Yani çıplak yatınca ya deprem olursa diye düşünüyorum sürekli.
Sonra giymesemde tutki deprem oldu tutki ölmedim diyerek önlem olsun diye yatağa kıyafet koyuyorum Hani tövbe yarabbim göçük altında kalsam en azından bi yerlerimi kapatırım diye düşünüyorum.

Ben bunu misafirime de vermem valla şu takıma bak Bebeği tek başıma yıkayacam diye bi kere giydim itiraf ediyorum kendimden soğudum çıkarttım Hepsini temizletip bi ihtiyacı olana vericem.
Yaaa neden gecelik pijama alirlar ki kvler anlamiyorum
Bana babaanne donu almis yollamislardi
Ki dusun benim kv ile kendi dugunumden once bir defa gorustuydum, aramiz problemli
Sen bana niye bu sartlarda gecelik yolluyorsun ki hadsizlik resmen
Hani gorustugum konustugum insan olur derim iyi niyetli
Beni istemeye bile gelmemis bir insansin
Ne cesaret bana don sutyen yolluyorsun

Sanki gerçek üyeliğiyle yorum yapsa kimin neyi bilicez. Ben yorum yaptıydım sanki onun konulara bi girip bakıcam

Sanane diyen oldu da o yüzden:) çok bilmiş gibi görünmek istemem
Yok be canim
Burda herseyi de konusuyoruz yani
Ne guzel oneride de bulunmussun
Ben oglan dogduktan sonra cuzdanimi takilarimi falan onun cantasina koyup geceleri yanima koyuyorum. Deprem aninda cantayi ve oglani alir cikarim diye babasi da allaha emanet napiyim essek kadar adam herhalde kendi cikar disari diye dusunuyorum

Artık mor çilek yok.
Mor çilek komple uçtu
Görünce sinirlerim bozulmuyor.

Güzel fikir. Böyle bi çanta aslında elimizin altında mutlaka olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…