Ya ne güzel birşey.Ben evde iç çamaşırıyla gezmeye bayılırım, oğlan ayaklanana kadar o uyurken gezmeye devam edicem
Kız neyi tatlı böyle mi gireyim kocamın koynunaAa çok tatlı tam benlik
Ya Allah biliyor en rahat lohusalığı ben geçirdim dünyada sanırım.Giymediğimi de biliyo öyle şeyleri şekerim... yani iyi hoş kadın çoğunlukla anlaşırız ama arada çok fena bozuşuyoruz. Israr etti bi de giy diye ben böyle şeyler giymeyi sevmiyorum biliyosunuz dedim bildiğim gibi giyinmeye devam ettim gördükçe cık cıkladı sonra kendi evine sepetledim falan...
Kız neyi tatlı böyle mi gireyim kocamın koynuna
Salaşlığımdan geziyorum öyle... O annenin aldığı takımlara benzer bi takım vardı bende. Gül kurusu olanı, sadece kollarında dantel bi de ön kısımda o süs yok. 8 aylıkken giyerdim en geleneksel olarak o takımı.Ya ne güzel birşey.
Bir ben yapamadım bunu iyimi...
ne salaş bir insanım demekki...
Ya Allah biliyor en rahat lohusalığı ben geçirdim dünyada sanırım.
Ben doğuma gittiğimde kayınvalidem omurilik ameliyatı oluyordu.
40'ına kadar çocuğun evime gelemedi... Hiç birşeye de karışamadı hali ile...
Ama şimdi kara kara düşünüyorum, acaba hangi ameliyatı olabilir de bu doğuma gelemez diye...
Çok mu kötüyüm ne...
Tabii asıl üyeliği aktif ve bilinen bir üyelikmiş. Konu açmak için mor çileği kullanıyormuş. Kendi itiraf etti. Bende yakaladım müebbet mapusa girdi.Mor çilek kızın 2.üyeliği mi?
Desene hakikaten sen önlemleri sağlam almışsın.
Bizde akıllı TV almadık, kamerasından ötürü.. Gerek yok dedik.
bizdeki bütün akıllı elektronikler (tablet, labtop vs. ) bi salonda TV konsol çekmecesinde yer alır, açıkta durmaz.
Cep telefonları asla yatak odasına giremez veya çocuk odasına.
Salonda dururlar.
AaaaYa Allah biliyor en rahat lohusalığı ben geçirdim dünyada sanırım.
Ben doğuma gittiğimde kayınvalidem omurilik ameliyatı oluyordu.
40'ına kadar çocuğun evime gelemedi... Hiç birşeye de karışamadı hali ile...
Ama şimdi kara kara düşünüyorum, acaba hangi ameliyatı olabilir de bu doğuma gelemez diye...
Çok mu kötüyüm ne...
Kesin tanıdığımsındır...Oğlun mu oldu kızın mı ya ben seni çok takip edemedim
Şimdi kim bu dersin bana
Ne zaman nası görmeyecekMerak etme gözün koca görmeyecek :))
Aynen he deyip gecmek lazimBenimki de öyleydi işte.
Herkes ay bu kaç yaşında, maşallah çok iri falan diyorlardı da.
Yürümeye başlayınca atıyor o hantallığı. ama çok tatlı oluyorlar.
Bana hala derler "Allah sana kuvvet versin" kaldırıp indirmek zor oluyor açıkçası.
Bende diyordum bu tombalakla kilo vermem lazım ama bi türlü veremiyorum diye
Ben hala yaşını söylemiyorum, çünkü 3 yaşında zannediyorlar ve öyle diyenlere "hı hı" deyip geçiyorum nazar değiyor...
Allah gönlüme göre verdi, kara kara düşünüyordum napıcam ben diye...AaaaBenim kayınvalide gelip 3-4 gün kaldı sonra gönderdim, bi de 40'ında geldi. Onun dışında 1 kere gelip gördü gitti uzun uzun oturmalara izin vermiyorum Sen çok şanslıymışsın ya
ŞakaTabii asıl üyeliği aktif ve bilinen bir üyelikmiş. Konu açmak için mor çileği kullanıyormuş. Kendi itiraf etti. Bende yakaladım müebbet mapusa girdi.
O yasta benimki de oyleydi sonradan degistiSeninkinin kilosundan birazcık benimkine verelim sağlıklı büyüyüp güçleniyo ama birazcık çöp gibi duruyo
AhahhhahahaKayınvalidemin lohusayken giyeyim diye aldığı pijamalara bakar mısınız resmen evliliğimi sabotaj budaha sarı güllü penye gecelikleri de vardı bu en güzeli
O çırpı çırpının daha çırpısını düşün kilosu geride doğdu yaO yasta benimki de oyleydi sonradan degisti
Bacaklar cirpi cirpiydi boyle bi de carpikti
Şakagerçek üyeliği ifşa edilicek mi.... Aktif ve bilinen üye merak ettimmmm. 2.üyeliği ban yedi dimi ne zaman ifşa ederler kendi üyeliğini. e artık kendi hesabından konu açması gerekicekk
Nicko diyim eski tabirle:)Kesin tanıdığımsındır...
Sen takip edemedinse bende çok gelemedim ki.
Doğumdu ıvırdı zıvırdı derken... Zaman su gibi aktı vallahi.
Oğlum var bir tane. Fotoğrafını ekleyeceğim birazdan...
ya benim contalar yanık. Ben okumuşumdur da unutmuşumdur.Ne zaman nası görmeyecekBenim neyim oldu biliyo msun... Gerçi seninle tanışmamıştık ama... Olsun hadi tahmin et
Dini kısmı bilemicem bizim dinde var mı böyle bişey sorcam ben de merak ettim ama varsa da Allah affetsin huyum olmuşYa şimdi bana sanane diyeceksiniz gerçekten samimiliğinize güvenerek söylüyorum haddim değil belki ama bence evde fazla açık gezmemek daha uygun. Birincisi hafaza meleklerimiz var ve onlara karşı da edepli olmak lazım haya eder çünkü melekler. İkincisi Allah muhafaza evde başımıza bişey geldi ve aniden çıkmak zorunda kaldık mesela yangın çıktı. O halde çıkmamak için temkin amaçlı dikkat etmek gerek bence. Sanane diyene de gerçekten haklısın derim öyle bi içimden geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?