Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Ya Allah biliyor en rahat lohusalığı ben geçirdim dünyada sanırım.
Ben doğuma gittiğimde kayınvalidem omurilik ameliyatı oluyordu.
40'ına kadar çocuğun evime gelemedi... Hiç birşeye de karışamadı hali ile...

Ama şimdi kara kara düşünüyorum, acaba hangi ameliyatı olabilir de bu doğuma gelemez diye...
Çok mu kötüyüm ne...

Ya ne güzel birşey.
Bir ben yapamadım bunu iyimi...
ne salaş bir insanım demekki...
Salaşlığımdan geziyorum öyle... O annenin aldığı takımlara benzer bi takım vardı bende. Gül kurusu olanı, sadece kollarında dantel bi de ön kısımda o süs yok. 8 aylıkken giyerdim en geleneksel olarak o takımı.

Oğlun mu oldu kızın mı ya ben seni çok takip edemedim
Şimdi kim bu dersin bana

Mor çilek kızın 2.üyeliği mi?
Tabii asıl üyeliği aktif ve bilinen bir üyelikmiş. Konu açmak için mor çileği kullanıyormuş. Kendi itiraf etti. Bende yakaladım müebbet mapusa girdi.

Yaa çok fena yazıcıyı hackleyip yangın çıkarttıklarını gördükten sonra evet tam olarak böyle yapıyorum.
Şimdi bizim ülkemizde yazıcı hackleyip adam öldürseler adamın öldürdüğü adama kar kalır. Haa ben böyle söyleyince yaa sen sıradan bir insansın kim seni ne yapsın Stalkerlar için rastgele bir hedef olabiliriz. Yani sırf gözüm gri diye kaşım var diye olabilir. Psikopat çok canım.

Aaaa Benim kayınvalide gelip 3-4 gün kaldı sonra gönderdim, bi de 40'ında geldi. Onun dışında 1 kere gelip gördü gitti uzun uzun oturmalara izin vermiyorum Sen çok şanslıymışsın ya

Oğlun mu oldu kızın mı ya ben seni çok takip edemedim
Şimdi kim bu dersin bana
Kesin tanıdığımsındır...
Sen takip edemedinse bende çok gelemedim ki.
Doğumdu ıvırdı zıvırdı derken... Zaman su gibi aktı vallahi.

Oğlum var bir tane. Fotoğrafını ekleyeceğim birazdan...

Aynen he deyip gecmek lazim

Aaaa Benim kayınvalide gelip 3-4 gün kaldı sonra gönderdim, bi de 40'ında geldi. Onun dışında 1 kere gelip gördü gitti uzun uzun oturmalara izin vermiyorum Sen çok şanslıymışsın ya
Allah gönlüme göre verdi, kara kara düşünüyordum napıcam ben diye...
İnşallah bu seferde yardım eder de, sorun yaşamam...

Ben bu sefer doğumda kimseyi görmek duymak istemiyorum, hele kaynanamı hiiiççç...
Mümkünse oğlunu nüfusundan çıkarsın, göçsünler istanbuldan falan yani...
Günahımı vermem...

Tabii asıl üyeliği aktif ve bilinen bir üyelikmiş. Konu açmak için mor çileği kullanıyormuş. Kendi itiraf etti. Bende yakaladım müebbet mapusa girdi.
Şaka gerçek üyeliği ifşa edilicek mi.... Aktif ve bilinen üye merak ettimmmm. 2.üyeliği ban yedi dimi ne zaman ifşa ederler kendi üyeliğini. e artık kendi hesabından konu açması gerekicekk

Ya şimdi bana sanane diyeceksiniz gerçekten samimiliğinize güvenerek söylüyorum haddim değil belki ama bence evde fazla açık gezmemek daha uygun. Birincisi hafaza meleklerimiz var ve onlara karşı da edepli olmak lazım haya eder çünkü melekler. İkincisi Allah muhafaza evde başımıza bişey geldi ve aniden çıkmak zorunda kaldık mesela yangın çıktı. O halde çıkmamak için temkin amaçlı dikkat etmek gerek bence. Sanane diyene de gerçekten haklısın derim öyle bi içimden geldi

Kayınvalidemin lohusayken giyeyim diye aldığı pijamalara bakar mısınız resmen evliliğimi sabotaj bu daha sarı güllü penye gecelikleri de vardı bu en güzeli
Ahahhhahaha
Bende de var ama gupurlu gupurlu beyaz uzuuuuun boyle, hayalet gibi
Gece giysem adam hortlak sanir beni
Giymedim duruyo,yatili gelen misafire veriyom

Şaka gerçek üyeliği ifşa edilicek mi.... Aktif ve bilinen üye merak ettimmmm. 2.üyeliği ban yedi dimi ne zaman ifşa ederler kendi üyeliğini. e artık kendi hesabından konu açması gerekicekk

Yaa işte ifşa etmediler. tatlı tatlı uyarmıştı Mune. O tatlı uyarıyı dikkatet almadı. Gitti siyasette yorum yaptı. komple uçurdular mor çilek kullanıcı adını. Artık asıl kullanıcı adıyla yazması gerek.
Yeaa bu benim 2. üyeliğim diyip garip garip konular açıp yönetim biliyor diyince kafayı taktım. Bir konuda bilinen bir üyeyim diyince merak ettim. Hani cidden öyle olsa gerek yoksa göz yumulmazdı. Merak kötü bir şey işte. Ne gelirse başıma meraktan geliyor.

Kesin tanıdığımsındır...
Sen takip edemedinse bende çok gelemedim ki.
Doğumdu ıvırdı zıvırdı derken... Zaman su gibi aktı vallahi.

Oğlum var bir tane. Fotoğrafını ekleyeceğim birazdan...
Nicko diyim eski tabirle:)
Ne zaman nası görmeyecek Benim neyim oldu biliyo msun... Gerçi seninle tanışmamıştık ama... Olsun hadi tahmin et
ya benim contalar yanık. Ben okumuşumdur da unutmuşumdur.

Dini kısmı bilemicem bizim dinde var mı böyle bişey sorcam ben de merak ettim ama varsa da Allah affetsin huyum olmuş Ama o temkin kısmında haklısın evden fırlamak zorunda kalsam çok zor durumda kalırım rezillik vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…