Yaaa açtığı konulara bakamayacak mıyımArtık mor çilek yok.
Mor çilek komple uçtu
Görünce sinirlerim bozulmuyor.
Maşallah Allah bağışlasınÇok uyanıksın senBi tane oğlum oldu
Ben konuyu kaçırdım, mor çilek ne yazmıştı da rezil olmuştu? niye üyelik almış?evet 2.üyelik.. hatta kendisi yazdı asıl üyeliğimle iyi ki yazmamışım konuyu rezil olacakmışım gibisinden birşeyler.. sobra uyarıldı konu açmak için aldığı üyelikle çatır çatır konulara yorum falan yapıyor diye ama hala kullanıyor anlamadım..
@WanHeda çözecek olayı :))
Yaaa açtığı konulara bakamayacak mıyımAma adetim yüzünden hamile kalamaz mıyım tarzı bi konu hatırlıyorum
Deprem bolgesinde yasiyoz benim en korktugum sey oGüzel fikir. Böyle bi çanta aslında elimizin altında mutlaka olmalı
Ben konuyu kaçırdım, mor çilek ne yazmıştı da rezil olmuştu? niye üyelik almış?amma da meraklıyım haa
Valla bence coook gec kaldilar mor cilegi silmek icinevet 2.üyelik.. hatta kendisi yazdı asıl üyeliğimle iyi ki yazmamışım konuyu rezil olacakmışım gibisinden birşeyler.. sobra uyarıldı konu açmak için aldığı üyelikle çatır çatır konulara yorum falan yapıyor diye ama hala kullanıyor anlamadım..
@WanHeda çözecek olayı :))
Hadsiz işte ne olcak. Utanması olan sevdiği gelinine bile çamaşır almaz bu ne laubalilik. Direk alıp çöpe atsaydınYaaa neden gecelik pijama alirlar ki kvler anlamiyorum
Bana babaanne donu almis yollamislardi
Ki dusun benim kv ile kendi dugunumden once bir defa gorustuydum, aramiz problemli
Sen bana niye bu sartlarda gecelik yolluyorsun ki hadsizlik resmen
Hani gorustugum konustugum insan olur derim iyi niyetli
Beni istemeye bile gelmemis bir insansin
Ne cesaret bana don sutyen yolluyorsun
Hamile misiiiiinBen konuyu kaçırdım, mor çilek ne yazmıştı da rezil olmuştu? niye üyelik almış?amma da meraklıyım haa
Sanki gerçek üyeliğiyle yorum yapsa kimin neyi bilicez. Ben yorum yaptıydım sanki onun konulara bi girip bakıcam
İvittHamile misiiiiin
Evlenmeden nası hamile kalırım diye sormuş gerçekten merak ettim esas üyeliğinihe he o işte..
Allah korusun ya. Tabi o zaman size böyle bi çanta falan şartDeprem bolgesinde yasiyoz benim en korktugum sey o
Acilen evden cikmak deyince aklima direkt olarak deprem geliyor
Uykuda yakalanmak hele aman Allah muhafaza
Ona buna dagittimHadsiz işte ne olcak. Utanması olan sevdiği gelinine bile çamaşır almaz bu ne laubalilik. Direk alıp çöpe atsaydın
Gözümüzün önünde bi bebiş daha büyüyüp doğacak
Yok fikirlerini paylaşman güzelSanane diyen oldu da o yüzden:) çok bilmiş gibi görünmek istemem
Ben profil resmini hatırlıyorum ona kadar koymuş üşenmemiş.....Profiline ulaşılamıyor canım. Ben not aldım merak etme.
Antalyalı, evlilik takıntılı, 25 yaşında. psikoloğa gidiyor ( bunun kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum belirtmemin sebebi hani onun hakkında bildiklerim)
Araştırma yapmayı sevmiyor. Hurafe bilgilere inanıyor.
Sert yorumları dahi yumuşak ve alaycı karşılıyor.
Trip yapmayı kendine hak görüyor.
Kendini şüpheci ve aşırı kıskanç olarak niteliyor.
Benden bu bakar. Yine çıkar bir yerlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?