Hade ordan hade yeme biziNe atarı yaptı hoşşik
Beybisi sen büyük hata yapmışsınYani bende onu anlamıyorum...
Bizimkilere sorsan "ay ikinci torunlar ne zaman gelecek diye" kurtlanıyorlardı.
Eeee geliyor işte, süpriz müpriz geliyor işte...
Ama yok illa kötülük saçacak ya, karalar bağladı haspam...
Neyse, Allah herşeyin hayırlısını versin.
Ama diyorum bende Amerika'dan dönmeyip evlenseydim bir Amerikalı ile kafam rahattı şimdi...
Hay benim kafama...
Benimde öyle oldu. 2014 Mayıs annesi olacaktım, ne güzel evladım boğa burcu olacaktı.Ben Mayıs annesiydim erken doğumla Nisan annesi oldum benim sıpa erken geldi korkuttu bizi
Bildiğin sırıtıyorum şuan,şubat topiğinde kimse yok marta gittim diyosun ya koptumHangi aysa ona göre topik oluyo
Ben Şubat annesi olacaktım, şubat anneleir topiğine gittim kimse yazmıyo bindebir
Canım sıkıldı marta geçtimama doğumum ocakta oldu
En erken ben doğuruncada hastaneden canlı bağlantı yaptımnormalde kk ya telden pek girmem ilk o gün girdim
2 aylık bir minnoştu dimi yerim :) Şmdi prenseslik bitti ve yandınAynı anda iki bebişin doğumunu görücez desenizeYaa benim hamilelik de bitti lohusalık da bitti prensesliğim de bitti bi daha mı doğursam napsam anlamadım ki Neyse yeni anne kontenjanından nazlanayım azıcık ....
Beybisi sen büyük hata yapmışsın
Torun isteyip gelen toruna üzülmek ne kıskançlık hasetlik işte. neyi kıskanıyo çekemiyo orasını da bi anlasam ya.
Anne sözü dinlememek de ayrı hata napalım kader kısmet deyip geçiyoruz işte. He seviyo muyuz evet ama daha sorunsuz ailesi olan biriyle daha iyi olurdu. 2.kere doğsam eşimle evlenmem mesela
Aşığım ama evlenmem
Ben zaten @goha gibiyim biraz, kendimde sevmem bazı şeyleriDini kısmı bilemicem bizim dinde var mı böyle bişey sorcam ben de merak ettim ama varsa da Allah affetsin huyum olmuşAma o temkin kısmında haklısın evden fırlamak zorunda kalsam çok zor durumda kalırım rezillik vallahi
Ben bunalimdaykene oyun sayesinde hayatta kaldim kizBen nişanlıyken hem çok yoğun çalışıyodum hemde ev bak eşya bak çeyiz al derken iliğim kurudu
Oyunu bıraktım
Evliyken de dedim ihmal etmeyeyim sorumluluklarımı
Başlamadım ama oyunu çok sevdiğim gerçeğini değiştirmiyo tüm bunlar
Arada ablamın telefonundan oynadığım doğrudur, hep elimde olursa şeytan yine dürter büyük ihtimal
Tek yollarda oynasam sorun olmaz sanırım
Daha 1.5 ayBildiğin sırıtıyorum şuan,şubat topiğinde kimse yok marta gittim diyosun ya koptumBen de şubat beklerken ocak annesi olmuştum ama taa 2013te:)
2 aylık bir minnoştu dimi yerim :) Şmdi prenseslik bitti ve yandın4 aylıktan sonrası zorlamıştı da beni.Tabi herkesin bir olmaz
Deme ya, @RuH PaSTaSI seninde mi Nisan doğumlu??
Ben çatlarım kimse konuşmazsaBildiğin sırıtıyorum şuan,şubat topiğinde kimse yok marta gittim diyosun ya koptumBen de şubat beklerken ocak annesi olmuştum ama taa 2013te:)
Hahah aman at kafandan hemenBende aynı fikirdeyim sanırım, üzücü evet, ama hakikaten bende aynı yolda yürümem.
Çok yıprandım 4 sene içerisinde, bazen eşime de diyorum "ben annemden bir yudum süt emmemişim ama emmediğim sütü getirdiniz ya burnumdan helal olsun!"
Neyse konu değiştirelim, bu akşam kocacımla güzel vakit geçirme planlarındayım... kafaya sarıp zehretmeyeyim sonra...
Sen bari bana çaktırmadan bi sor
Ben kenara bi çanta hazırlayayım bu gamsızlıkla öyle etrafa bakarım Allah korusunBen zaten @goha gibiyim biraz, kendimde sevmem bazı şeyleri
Ama bi de 98 depreminden biliyorum, her duruma hazırlıklı olmalı insan
Ben çatlarım kimse konuşmazsanapim
Bilsem Ocağa giderdim
Mesela ben 2011 geliniyim, 2011 gelin topiğinde de millet dut yemiş bülbül gibiydi
Sıkıldım 2012 taze gelin topiğine geçtimdeidm ben pek taze değilim ama aranıza sıvıştım
SouvveniR 'i de teee o topikten tanıyorum
O zamanlar hiç birimizde çoluk çocuk yoktu tabi
Ben çatlarım kimse konuşmazsanapim
Bilsem Ocağa giderdim
Mesela ben 2011 geliniyim, 2011 gelin topiğinde de millet dut yemiş bülbül gibiydi
Sıkıldım 2012 taze gelin topiğine geçtimdeidm ben pek taze değilim ama aranıza sıvıştım
Bulamadım kız yorumlarını 23. ve 22.sayfaları okudum 2. ve 3. de okudum senin yorumlar nerdehttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...ore-hareket-edicem-ben-mi-o-mu.923753/page-23
Yani tam olarak atar sayılmazda iddalaşma diyelim. Şu linki koyuyorum 2,3 sayfadaki yorumları oku neden taktığımı anlarsın.
Benim de kirkim ciktiginda oglan delirdiydiBildiğin sırıtıyorum şuan,şubat topiğinde kimse yok marta gittim diyosun ya koptumBen de şubat beklerken ocak annesi olmuştum ama taa 2013te:)
2 aylık bir minnoştu dimi yerim :) Şmdi prenseslik bitti ve yandın4 aylıktan sonrası zorlamıştı da beni.Tabi herkesin bir olmaz
Hay maşallah.Ben çatlarım kimse konuşmazsanapim
Bilsem Ocağa giderdim
Bulamadım kız yorumlarını 23. ve 22.sayfaları okudum 2. ve 3. de okudum senin yorumlar nerde
Yaaa neden gecelik pijama alirlar ki kvler anlamiyorum
Bana babaanne donu almis yollamislardi
Ki dusun benim kv ile kendi dugunumden once bir defa gorustuydum, aramiz problemli
Sen bana niye bu sartlarda gecelik yolluyorsun ki hadsizlik resmen
Hani gorustugum konustugum insan olur derim iyi niyetli
Beni istemeye bile gelmemis bir insansin
Ne cesaret bana don sutyen yolluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?