Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Beybisi sen büyük hata yapmışsın
Torun isteyip gelen toruna üzülmek ne kıskançlık hasetlik işte. neyi kıskanıyo çekemiyo orasını da bi anlasam ya.
Anne sözü dinlememek de ayrı hata napalım kader kısmet deyip geçiyoruz işte. He seviyo muyuz evet ama daha sorunsuz ailesi olan biriyle daha iyi olurdu. 2.kere doğsam eşimle evlenmem mesela
Aşığım ama evlenmem

Bildiğin sırıtıyorum şuan,şubat topiğinde kimse yok marta gittim diyosun ya koptum Ben de şubat beklerken ocak annesi olmuştum ama taa 2013te:)

2 aylık bir minnoştu dimi yerim :) Şmdi prenseslik bitti ve yandın 4 aylıktan sonrası zorlamıştı da beni.Tabi herkesin bir olmaz

Bende aynı fikirdeyim sanırım, üzücü evet, ama hakikaten bende aynı yolda yürümem.
Çok yıprandım 4 sene içerisinde, bazen eşime de diyorum "ben annemden bir yudum süt emmemişim ama emmediğim sütü getirdiniz ya burnumdan helal olsun!"

Neyse konu değiştirelim, bu akşam kocacımla güzel vakit geçirme planlarındayım... kafaya sarıp zehretmeyeyim sonra...

Ben zaten @goha gibiyim biraz, kendimde sevmem bazı şeyleri
Ama bi de 98 depreminden biliyorum, her duruma hazırlıklı olmalı insan

Ben bunalimdaykene oyun sayesinde hayatta kaldim kiz
O yuzden oyun oynicam diyene yok oynama demiyorum
Kim bilir ne derdi var garibin diyorumkisi kendinden bilir isi diye bosa dememisler

Daha 1.5 ay Ben bi tane daha doğurayım en iyisi

Bildiğin sırıtıyorum şuan,şubat topiğinde kimse yok marta gittim diyosun ya koptum Ben de şubat beklerken ocak annesi olmuştum ama taa 2013te:)
Ben çatlarım kimse konuşmazsa napim
Bilsem Ocağa giderdim

Mesela ben 2011 geliniyim, 2011 gelin topiğinde de millet dut yemiş bülbül gibiydi
Sıkıldım 2012 taze gelin topiğine geçtim deidm ben pek taze değilim ama aranıza sıvıştım
SouvveniR 'i de teee o topikten tanıyorum
O zamanlar hiç birimizde çoluk çocuk yoktu tabi

Hahah aman at kafandan hemen

Ay ne güzeldi ya... Ne sohbet ediyorduk...
Hoş şimdide gayet iyi, ama artarak devam ediyor herşey.

benim ufakta ocak doğumlu senelerimiz tutmuyor ama olsun

Benim de kirkim ciktiginda oglan delirdiydi
Manyak gibi agliyordu
Gaz yuzunden emdigimiz burnumuzdan geldi
4ay olana kadar cektik
Sonralari biraz rahatladik
Simdi yemek isteyince cok agliyor ben israrla meme verince de susmuyor
Kafa gec ayiliyor tabi aaa oglan elma istiyor sanirim diye ayaga kalkiyorum cok aglayinca

Hay maşallah. Bizim çocuklar büyüyormuş buradan üyelik filan alıyormuş,biz de hala sitede aktifmişiz düşünsenize

Missburc un pijamasına çok şaşmadım ben evde giyerim, lohusayken değil tabi millet gelir filan
Ama babaanne donunu ben bile giymem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…