Kendi evindeki fazlalıkları göndermiştir işte kaynana nolucak. Eltisine kadar hepsi aynı mok bunların .. O saten yorganlar ne hiç görmedim yaOna buna dagittim
Saten yorgan geldiydi iki tane
Essek olusu gibi yerinden kalmmiyordu
Onu da verdik birilerine
Herkes evinde biriktirmis biriktirmis resmen gelin gelse de ativersek diye bakiyorlar bence
Lan saten yorgan mi kaldi
Gupurlu sabahlik mi kaldi
Onu da gectim babaanne donu mu kaldi
Yil olmus 2016 yahu
Evet öyle ihtimaller konuşuluyoİİşyeri mi kapanıyo?
Evet ama prolar ayarlayabiliyoAlakasız bişey sorucam, yazılarınızı otomatik ayarlayabiliyor musunuz?
Yani belirli bir font, büyüklük, renk ile yazılması için...
Ben beceremedim de
Benim kaynanam daha asortik.Ona buna dagittim
Saten yorgan geldiydi iki tane
Essek olusu gibi yerinden kalmmiyordu
Onu da verdik birilerine
Herkes evinde biriktirmis biriktirmis resmen gelin gelse de ativersek diye bakiyorlar bence
Lan saten yorgan mi kaldi
Gupurlu sabahlik mi kaldi
Onu da gectim babaanne donu mu kaldi
Yil olmus 2016 yahu
Selam doydum geldim
Evet öyle ihtimaller konuşuluyo
Evet ama prolar ayarlayabiliyo
Ye kürküm ye yani
Birgün kafama saksı düşerde organizasyon düşünürsem sana müracaat ederimYa bana kalsa erkekler düşünmeli böyle şeyleri ama ben genel anlamda hep böyleydim.
İşim gereği de, rezervasyonlar organisasyonlar bende
Kocanla ben benziyoruz galiba hep kocamda öyle diyosun banaBizde de koca odun
Anladım...Selam doydum geldim
Evet öyle ihtimaller konuşuluyo
Evet ama prolar ayarlayabiliyo
Ye kürküm ye yani
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...z-ona-gore-hareket-edicem-ben-mi-o-mu.923753/Ben profil resmini hatırlıyorum ona kadar koymuş üşenmemiş.....Ya pof şimdi kafama taktım gerçek üyeliği hangisi. Evlenmeden hamile kalma çabası da evlilik takıntısı işte
AaaaaaProfiline ulaşılamıyor canım. Ben not aldım merak etme.
Antalyalı, evlilik takıntılı, 25 yaşında. psikoloğa gidiyor ( bunun kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum belirtmemin sebebi hani onun hakkında bildiklerim)
Araştırma yapmayı sevmiyor. Hurafe bilgilere inanıyor.
Sert yorumları dahi yumuşak ve alaycı karşılıyor.
Trip yapmayı kendine hak görüyor.
Kendini şüpheci ve aşırı kıskanç olarak niteliyor.
Benden bu bakar. Yine çıkar bir yerlerden
Kendi evindeki fazlalıkları göndermiştir işte kaynana nolucak. Eltisine kadar hepsi aynı mok bunların .. O saten yorganlar ne hiç görmedim ya
Ben direk lütfen bana öyle hediyeler almayın derim ne cüret canım öyle takımlar almak getirmek.. Bunlar sınırlarını bilmiyo vallaBenim kaynanam daha asortik.
Yılbaşı, kadınlar günü, sevgililer günü gibi günlerde gider bana ve eltime asortik iç çamaşırları alır.
Dantelli dantelli felan...
Sapıklık var kadının ruhunda diye şüpheleniyorum...
Çeyizime ise yaptığı 3 tane şey var:
bir nevresim bir yün yorgan hediye etti
nevresimi de şöyle almış evlenirken yatağı aldılar, sözü varmış oğluna yatak alacağına dair, aldığı yatağın hediyesiymiş, nerden biliyorsun dersen yatakçı evime çok yakın... yatağı sormuştuk eşimle o zaman söylemişlerdi...
yani kendini yorup bir nevresim bile almamış...
Aman gorme zaten, bursali bizim kvKendi evindeki fazlalıkları göndermiştir işte kaynana nolucak. Eltisine kadar hepsi aynı mok bunların .. O saten yorganlar ne hiç görmedim ya
Bilmiyor, ama ben ağır konuştuğum için artık almıyor.Ben direk lütfen bana öyle hediyeler almayın derim ne cüret canım öyle takımlar almak getirmek.. Bunlar sınırlarını bilmiyo valla
Benzetiyorum sizi hahahahahaKocanla ben benziyoruz galiba hep kocamda öyle diyosun bana
Aynı marka ama farklı sektördeyizOus nolacak peki o zaman aynı şirketti dimi?
Aslında genel olarak gamsızım ben galibaBenzetiyorum sizi hahahahaha
Ama resmini gordum akraba da degilsiniz
He oyun manyaklığı da var bende ama epey dizginledimıkısıde hemen hemen aynı ekran buyuklugu farkı var
tablet gıbı telefon ıstersen note 4 :)
en ıyısı ınstagram dan satmak aynen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?