Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Kendi evindeki fazlalıkları göndermiştir işte kaynana nolucak. Eltisine kadar hepsi aynı mok bunların .. O saten yorganlar ne hiç görmedim ya

Benim kaynanam daha asortik.
Yılbaşı, kadınlar günü, sevgililer günü gibi günlerde gider bana ve eltime asortik iç çamaşırları alır.
Dantelli dantelli felan...
Sapıklık var kadının ruhunda diye şüpheleniyorum...

Çeyizime ise yaptığı 3 tane şey var:
bir nevresim bir yün yorgan hediye etti
nevresimi de şöyle almış evlenirken yatağı aldılar, sözü varmış oğluna yatak alacağına dair, aldığı yatağın hediyesiymiş, nerden biliyorsun dersen yatakçı evime çok yakın... yatağı sormuştuk eşimle o zaman söylemişlerdi...
yani kendini yorup bir nevresim bile almamış...

Aaaaaa Ben ilk kızıma hamileyken yani 2012den bahsediyorum, KKda tanışıp dışarıda görüştüğümüz bir grubumuz olmuştu. Aralarından bir tane diken çıktı,bir kaç kişiyi birbirine düşürdü falan.Aynen bu tarife uyuyor

Kendi evindeki fazlalıkları göndermiştir işte kaynana nolucak. Eltisine kadar hepsi aynı mok bunların .. O saten yorganlar ne hiç görmedim ya

aaa nasıl görmezsin öküz ölüsü gibi
3 tane de bana kakalamışlardı

şu van depremi zamanında hepsini gönderdim .. kv geçen sene geldiğinde bile gönderdiniz gül gibi yorganları sizin yorganlar ince üşümem inşallah diye lafını ettiydi

Ben direk lütfen bana öyle hediyeler almayın derim ne cüret canım öyle takımlar almak getirmek.. Bunlar sınırlarını bilmiyo valla

Aman gorme zaten, bursali bizim kv
Bursada erkege de ceyiz yapiyorlarmis meger
Esim annesiyle sorunlu oldugu icin sadece kendi parasiyla aldigi esyalarini getirmisti evlendigimizde
Normal seylerdi onlar da boyle dalli gullu bisi degildi
Bornoz havlu falan vardi kendisine almis
Ama sacmasapan esyaya yokum yani
Ev hediyesi cay makinesi aldi kv, yahu geldiginde gordun ki var benim cay makinem?ikinciyi napicam kahvehane mi acicam? Onu da verdik birilerine, paraya yazik
Kase almis bilmemne
Ne gerek var?yeni evli insanin evinde her seyi olur. Bile bile aliyor getiriyor
Bin yildir evinde biriktirmis iste hepsini yolladi
Ben de hepsini baskalarina verdim
Uyanik bi de, ben lohusayken saten yorgan kullanmis miyim diye gorumcem araciligiyla foto istedi. Dedim verdik biz o yorganlari
Bi daha ses cikmadi
Gorumcem cok iyidir asla bise demez diyemez zaten saygisindan

Ben direk lütfen bana öyle hediyeler almayın derim ne cüret canım öyle takımlar almak getirmek.. Bunlar sınırlarını bilmiyo valla
Bilmiyor, ama ben ağır konuştuğum için artık almıyor.
En son "ne gerek vardı 2. çocuğa, 1 sene daha bekleyemediler mi" demiş anneme.
Bende kocama dedim "senin uçkurunun hesabını benim annem verecek değil, anneni ara uçkurunun peşini bırakmasını söyle".

Belki kötü yapıyorum ama napayım, sinirlenince ağzım durmuyor benim...

ıkısıde hemen hemen aynı ekran buyuklugu farkı var
tablet gıbı telefon ıstersen note 4 :)

en ıyısı ınstagram dan satmak aynen :)
He oyun manyaklığı da var bende ama epey dizginledim
Aslında bu yüzden telefon değişmiyodum
Sigara gibi bağımlılık yapıyo oyunlar bende
Allah sonumu hayır etsin
Kararım note 4 ( :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…