ne akla hizmet
allah tamamına erdirsin
Gözümüzün önünde bi bebiş daha büyüyüp doğacakDarkmore ben wolfrog sen sırayla Yaa hayırlı olsun inşallah sağlıkla doğsun
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah, :)
Kızlar çok çok sağolun.Hayırlı olsun, Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasib etsin.
İmzayı nasıl ayarladın anlat bakayım
Bizimki de çocuk imaları ederdi daha nişanlıyken. Hadsiz işteBilmiyor, ama ben ağır konuştuğum için artık almıyor.
En son "ne gerek vardı 2. çocuğa, 1 sene daha bekleyemediler mi" demiş anneme.
Bende kocama dedim "senin uçkurunun hesabını benim annem verecek değil, anneni ara uçkurunun peşini bırakmasını söyle".
Belki kötü yapıyorum ama napayım, sinirlenince ağzım durmuyor benim...
Bizimki gamsiz degildir de iste oyle organizasyon morganizasyon anlamaz bilmezAslında genel olarak gamsızım ben galiba
Pek kadınlara benzemiyorumenişte de mi öyle
Sende az değilsinMor çilek vardı bilmiyorum denk geldin mi? Geçen Siyaset topiğinde yazdı. Hemen BDV açtığı konuda munenin 2. üyelik uyarısının linkiyle kibledim.
Şimdi gerçek kimliğiyle çıkmasını bekliyorum.
Aaaa ayni kocamHe oyun manyaklığı da var bende ama epey dizginledim
Aslında bu yüzden telefon değişmiyodum
Sigara gibi bağımlılık yapıyo oyunlar bende
Allah sonumu hayır etsin
Kararım note 4 ( :
Ahhaa doya doya stalkladımmm
Ben eski evde çok yaptımBizimki gamsiz degildir de iste oyle organizasyon morganizasyon anlamaz bilmez
Senin gibi toprak cicek bocek ilgilenir
Koskoca siteye agaclar dikti adam yahubahcivan misin kapici misin dimi
Ugrasiyor ama iste caliskanlik diz boyu
Ayni sen
Çok teşekkür ederim...Kızlar çok çok sağolun.Allah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.
SouvveniR Kopyala yapıştır yaptım,aşağıda :))
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 10-01-2017
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Sende az değilsin
Hade ordan hade yeme biziBunu o istedi. Bana atar yaptı. Altta kalanın canı çıksın.
Kurallar çerçevesinde haraket ediyorum. Ben duyarlı bir forum üyesiyim.
Aaaa aynı haftadayız yaşasınÇok teşekkür ederim...
İşin kolayına kaçmış oldum, fakat oldu sanıyorum...
Ben nişanlıyken hem çok yoğun çalışıyodum hemde ev bak eşya bak çeyiz al derken iliğim kuruduAaaa ayni kocam
Yani bende onu anlamıyorum...Bizimki de çocuk imaları ederdi daha nişanlıyken. Hadsiz işteAnnem çok dedi yavrum ben ettim sen etme Türkle evlenme diye gittim naptım ben evlendim Eşimi seviyorum ama bu ailesi beni öldürüyo. Eltim ayrı saldırıyo kayınlarım ayrı, ara sıra kv de ayrı. Neyse eltim boşanıyo az kaldı davalarına. Hepsine ayarı çektim.
Ona neymiş istersen menopozdan önce doğurursun anlamıyorum bu kadınları ben
Hangi aysa ona göre topik oluyoAaaa aynı haftadayız yaşasın
Aynı anda iki bebişin doğumunu görücez desenizeAaaa aynı haftadayız yaşasın
Ben Mayıs annesiydim erken doğumla Nisan annesi oldum benim sıpa erken geldi korkuttu biziHangi aysa ona göre topik oluyo
Ben Şubat annesi olacaktım, şubat anneleir topiğine gittim kimse yazmıyo bindebir
Canım sıkıldı marta geçtimama doğumum ocakta oldu
En erken ben doğuruncada hastaneden canlı bağlantı yaptımnormalde kk ya telden pek girmem ilk o gün girdim
Hangi aysa ona göre topik oluyo
Ben Şubat annesi olacaktım, şubat anneleir topiğine gittim kimse yazmıyo bindebir
Canım sıkıldı marta geçtimama doğumum ocakta oldu
En erken ben doğuruncada hastaneden canlı bağlantı yaptımnormalde kk ya telden pek girmem ilk o gün girdim
PiştKesin tanıdığımsındır...
Sen takip edemedinse bende çok gelemedim ki.
Doğumdu ıvırdı zıvırdı derken... Zaman su gibi aktı vallahi.
Oğlum var bir tane. Fotoğrafını ekleyeceğim birazdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?