Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Sen dedektif olmalıymışsın da kazara muhasebeci olmuşsun bence

Ben kenara bi çanta hazırlayayım bu gamsızlıkla öyle etrafa bakarım Allah korusun
Cantalari hazirlayin aman
Ben 17agustos depreminde 15 yasindaydim
Panikle kacisirken insanlar gittim ingiliz anahtariyla apartmanin ana dogalgaz vanasini kapadiydim nasi bi cesaretse iste o an oyle geldi aklima
Rahmetli babam beni arama kurtarma ekibine uye yaptiydi o gunden sonra. Gunlerce yalovada enkazda calisanlara yardim ettiydim, tuvalet kagidi islak mendil falan alir dagitirdim depremzedelere. Hey gidi gunler neler yapmisiz diyorum simdi

Bunu o istedi. Bana atar yaptı. Altta kalanın canı çıksın.
Kurallar çerçevesinde hareket ediyorum. Ben duyarlı bir forum üyesiyim.
Yeme bizi, hele beni hiç yeme
Bende mi sana atar yaptım
Arayıp tarayıp keçe sayfamdan sonra hiç bi bağlantıları yokken şahsi profilimi bulmuştun
İyi üşenmiyosun

Missburc un pijamasına çok şaşmadım ben evde giyerim, lohusayken değil tabi millet gelir filan
Ama babaanne donunu ben bile giymem
Resmen oglu bi daha benle yatmasin diye yollamis cadi kizdiydim kendi kizina alsin bunlari diye ama
Sonra gorumcenin ceyizinde de gorunce ayni donlari dedim bunlein tarzi bu
Bizimla deyilsiniz haftanin rukusleri siziiiii
Sektirin gidin simdi dedim icimden hahahahaha

Ben bunalimdaykene oyun sayesinde hayatta kaldim kiz
O yuzden oyun oynicam diyene yok oynama demiyorum
Kim bilir ne derdi var garibin diyorumkisi kendinden bilir isi diye bosa dememisler
Ben bilmiyorum ya bebeyken atariyle başladım sonra marioya geçtim filan hiç bırakmadım yani

Namahrem üyeler Birer tane kız mı doğursak napsak
Benim mecalim kalmadi
Kocam desen artik kiprasmiyo hahahaha
Ama sen gencsin dogur bence
Benim oglan salak cikar da bi tane listeli gelin getirir bana diye tirsiyom zati
Ikinciyi guc bela yaparsam da o da erkek olursa kalbime falan iner

Yeme bizi, hele beni hiç yeme
Bende mi sana atar yaptım
Arayıp tarayıp keçe sayfamdan sonra hiç bi bağlantıları yokken şahsi profilimi bulmuştun
İyi üşenmiyosun

Yaa seninle olan durumumuz farklı. Diyorumya başıma ne geliyorsa meraktan geliyor.
Yani o zaman senle sohbet etmiyorduk ama sevdiğim üyeydin madem ben buldum başkasıda bulur diyerekten söyledim. Hiç uyarmayadabilirim hani
Araştırmak okumak içimde var.

Ay bende orta bire gidiyodum
Büyük deprem yazın oldu boş arazilere kaçıştık çadır kurduk ta artçılar da okulda oldu
Bi kez öğretmenin arkasındaki dolap kafasına düşüyodu az kalsın, hemen bizi evlere yolladılar
Ne günlerdi
Allah korusun

ha ha senden gaza gelip ben de buldum ya

Selam naber tanışak mı desen ben hayır demezdim
Amaa raştırmacalı bulmacalı işler bana göre daha zor
Söyledin sağ ol ama tırstım senden bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…