Sen dedektif olmalıymışsın da kazara muhasebeci olmuşsun benceProfiline ulaşılamıyor canım. Ben not aldım merak etme.
Antalyalı, evlilik takıntılı, 25 yaşında. psikoloğa gidiyor ( bunun kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum belirtmemin sebebi hani onun hakkında bildiklerim)
Araştırma yapmayı sevmiyor. Hurafe bilgilere inanıyor.
Sert yorumları dahi yumuşak ve alaycı karşılıyor.
Trip yapmayı kendine hak görüyor.
Kendini şüpheci ve aşırı kıskanç olarak niteliyor.
Benden bu bakar. Yine çıkar bir yerlerden
Cantalari hazirlayin amanBen kenara bi çanta hazırlayayım bu gamsızlıkla öyle etrafa bakarım Allah korusun
Missburcun oglanla benim oglan kacak uye olur atilirlar burdan hahahahahHay maşallah.Bizim çocuklar büyüyormuş buradan üyelik filan alıyormuş,biz de hala sitede aktifmişiz düşünsenize
Anaaaa doğruMissburcun oglanla benim oglan kacak uye olur atilirlar burdan hahahahah
Yeme bizi, hele beni hiç yemeBunu o istedi. Bana atar yaptı. Altta kalanın canı çıksın.
Kurallar çerçevesinde hareket ediyorum. Ben duyarlı bir forum üyesiyim.
Resmen oglu bi daha benle yatmasin diye yollamis cadiMissburc un pijamasına çok şaşmadım ben evde giyerim, lohusayken değil tabi millet gelir filan
Ama babaanne donunu ben bile giymem
Namahrem üyelerMissburcun oglanla benim oglan kacak uye olur atilirlar burdan hahahahah
Ben bilmiyorum ya bebeyken atariyle başladım sonra marioya geçtim filan hiç bırakmadım yaniBen bunalimdaykene oyun sayesinde hayatta kaldim kiz
O yuzden oyun oynicam diyene yok oynama demiyorum
Kim bilir ne derdi var garibin diyorumkisi kendinden bilir isi diye bosa dememisler
Benim mecalim kalmadiNamahrem üyelerBirer tane kız mı doğursak napsak
Kiz o marioyu ben de cok severdimBen bilmiyorum ya bebeyken atariyle başladım sonra marioya geçtim filan hiç bırakmadım yani
Dünür yoluşması yaşanır kk daHay maşallah.Bizim çocuklar büyüyormuş buradan üyelik filan alıyormuş,biz de hala sitede aktifmişiz düşünsenize
Benim mecalim kalmadi
Kocam desen artik kiprasmiyo hahahaha
Ama sen gencsin dogur bence
Benim oglan salak cikar da bi tane listeli gelin getirir bana diye tirsiyom zati
Ikinciyi guc bela yaparsam da o da erkek olursa kalbime falan iner
Yeme bizi, hele beni hiç yeme
Bende mi sana atar yaptım
Arayıp tarayıp keçe sayfamdan sonra hiç bi bağlantıları yokken şahsi profilimi bulmuştun
İyi üşenmiyosun
Ay bende orta bire gidiyodumCantalari hazirlayin aman
Ben 17agustos depreminde 15 yasindaydim
Panikle kacisirken insanlar gittim ingiliz anahtariyla apartmanin ana dogalgaz vanasini kapadiydimnasi bi cesaretse iste o an oyle geldi aklima
Rahmetli babam beni arama kurtarma ekibine uye yaptiydi o gunden sonra. Gunlerce yalovada enkazda calisanlara yardim ettiydim, tuvalet kagidi islak mendil falan alir dagitirdim depremzedelere. Hey gidi gunler neler yapmisiz diyorum simdi
Yaa seninle olan durumumuz farklı.Diyorumya başıma ne geliyorsa meraktan geliyor.
Yani o zaman senle sohbet etmiyorduk ama sevdiğim üyeydin madem ben buldum başkasıda bulur diyerekten söyledim. Hiç uyarmayadabilirim hani
Araştırmak okumak içimde var.
Selam naber tanışak mı desen ben hayır demezdimYaa seninle olan durumumuz farklı.Diyorumya başıma ne geliyorsa meraktan geliyor.
Yani o zaman senle sohbet etmiyorduk ama sevdiğim üyeydin madem ben buldum başkasıda bulur diyerekten söyledim. Hiç uyarmayadabilirim hani
Araştırmak okumak içimde var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?