Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Şu imam nikahını önce niye kıyıyorlar nedir ne değildir bilmeden hemde
Gereksiz iste
Resmi nikahini yap sonra kiydir istiyorsan
Nedir yani bu acele?
Benim bi arkadasim nisanlimla ev yerlestiriyoruz falan gunah olur ondan kiydirdik demisti
Yani benim gunah kavramim bu degil sanirim
Ev yerlestirirken napican ki? Kasin gozun oynamasin zor bisi degil ki

Ben arkadaşımın ev yerleştirmesine de gidiyorum , nikah mı kıymamız lazım
Bence sallıyolar, ben son bikaç gün kıydırdım ve babamlardaydım yani bişey için de lazım değildi nikah zaten düğün geldi çattı diye kıydırdım

Çok anlamasam da akıl var mantık var sorgularım önce bi
Millet delirmiş dini nikahı başka amaçlarla kullnıp paçayı yırttım sanıyorlar
O yüzden bizde dini nikah direk resmi kayıtlara geçiyo Biliyolar demek ki böyle resmi bağ olmadan sevişicez elleşicez olayları yüzünden abuse ediliyo bu dini nikah.

O yüzden bizde dini nikah direk resmi kayıtlara geçiyo Biliyolar demek ki böyle resmi bağ olmadan sevişicez elleşicez olayları yüzünden abuse ediliyo bu dini nikah.
Bizde de son hafta kıydırılır aradan çıksın telaşımız çok oluyo diye düğün kuaför yemek filan

Acelenin nedeni belli aslında. Hiç tasvip ettiğim bir durum değil bu önceden imam nikahı yapmak.
Hani niyet önemli diyorlar ya gerçekten çok önemli. Sen ev yerleştirirken neden günah olsun ki? Ben bunu anlamıyorum. Sonra şeytana uyduk diyorlar ya sinirlerim zıplıyor. Yap yap günah işle şeytana uydum de geç. İrade denilen bir şey var. Bu kadar değerlerine özen gösteren insanların daha ince düşünmesini bekliyorum ben bilemiyorum.

Hahahaha ev yerlestirirken hersey olabiliyor demek ki
Ben de dugunden uc gun once kiydirdiydim
Onda bile birileri sikayet eder diye odumuz patladi. Dugunden sonra balayina kacacaktik vaktimiz yoktu onda da mecburiyet
Oyle aylar oncesinden imam nikahi mi olurmus? Seviseceksen git sevis imami ne karistiriyon

aslında imam nikahı gereksiz de kimseye anlatamazsın.
benim düğün günü kıyıldı düşün, gelinlikle.
diyorlar abdest alıp namaz kılacaksın, hoppalaaaa dedim ben reglim
ne olacak şimdi

İmam nikahının bile şartları var
Şahitli mahitli ve duyurulmalı millete diye
Ama millet meşrulaştırdı sanıyo bazı şeyleri, başka naneler yemek için kıyıyo sonra da evlenecekti yetişin adam beni kullandı diyolar kullandırma. Resmi nikah ne için var ?

aslında imam nikahı gereksiz de kimseye anlatamazsın.
benim düğün günü kıyıldı düşün, gelinlikle.
diyorlar abdest alıp namaz kılacaksın, hoppalaaaa dedim ben reglim
ne olacak şimdi
Ben haybeye yazmak istemem çok bilgim yok ama
Bence kıyılmalı tamam ama resmi nikah olmadan hiç bir işe yaramaz
Adam üstüne kuma getirse bişey yapamazsın

Zaten aile şahitliğinin ve rızasının olmadığı islam nikahı kabul olmuyomuş diye bilirim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…