Şu imam nikahını önce niye kıyıyorlar nedir ne değildir bilmeden hemde
Ben papaz olayım mı imamlık da yaparım haham da olurumÜç aylardayız ya sanki daha çok arttı. Hele ramazan ayında ne konular dönecek oooo.
Gereksiz isteŞu imam nikahını önce niye kıyıyorlar nedir ne değildir bilmeden hemde
Çok anlamasam da akıl var mantık var sorgularım önce biBen papaz olayım mı imamlık da yaparım haham da olurum
Kadrolu papaz hazır ama kimsenin ihtiyacı yok forumda yaBi tane de kadrolu imam lazim
Bdvye
Dini yorumlar konular girla gidiyor
Gecen biri vardi nisanlisindan ayrilmis imam nikahi anca yuz yuze dusermis de bilmem ne eski nisanli gorusmek istemisti
Ne saflar var memlekette
Merhaba en sevdiğim üyelerdenMerhabalar... :)
Ben arkadaşımın ev yerleştirmesine de gidiyorum , nikah mı kıymamız lazımGereksiz iste
Resmi nikahini yap sonra kiydir istiyorsan
Nedir yani bu acele?
Benim bi arkadasim nisanlimla ev yerlestiriyoruz falan gunah olur ondan kiydirdik demisti
Yani benim gunah kavramim bu degil sanirim
Ev yerlestirirken napican ki? Kasin gozun oynamasin zor bisi degil ki
Sahura kadar sevisek mi diye konular aciliyo ramazanda yaaa katlanamiuorum artikÜç aylardayız ya sanki daha çok arttı. Hele ramazan ayında ne konular dönecek oooo.
O yüzden bizde dini nikah direk resmi kayıtlara geçiyoÇok anlamasam da akıl var mantık var sorgularım önce bi
Millet delirmiş dini nikahı başka amaçlarla kullnıp paçayı yırttım sanıyorlar
Bana lazim sen gelKadrolu papaz hazır ama kimsenin ihtiyacı yok forumda ya
Bizde de son hafta kıydırılır aradan çıksın telaşımız çok oluyo diye düğün kuaför yemek filanO yüzden bizde dini nikah direk resmi kayıtlara geçiyoBiliyolar demek ki böyle resmi bağ olmadan sevişicez elleşicez olayları yüzünden abuse ediliyo bu dini nikah.
Gereksiz iste
Resmi nikahini yap sonra kiydir istiyorsan
Nedir yani bu acele?
Benim bi arkadasim nisanlimla ev yerlestiriyoruz falan gunah olur ondan kiydirdik demisti
Yani benim gunah kavramim bu degil sanirim
Ev yerlestirirken napican ki? Kasin gozun oynamasin zor bisi degil ki
Sahura kadar sevisek mi diye konular aciliyo ramazanda yaaa katlanamiuorum artik
Hahahaha ev yerlestirirken hersey olabiliyor demek kiBen arkadaşımın ev yerleştirmesine de gidiyorum , nikah mı kıymamız lazım
Bence sallıyolar, ben son bikaç gün kıydırdım ve babamlardaydım yani bişey için de lazım değildi nikahzaten düğün geldi çattı diye kıydırdım
Dal bi yerinden devamı geliyoBi bakınayım dedimdi yine, yeni mesajlarda görünce :)
Böyle muhabbetin orta yerinden dalınca insan ne yazacağını da bilmiyor.
Hahahaha ev yerlestirirken hersey olabiliyor demek ki
Ben de dugunden uc gun once kiydirdiydim
Onda bile birileri sikayet eder diye odumuz patladi. Dugunden sonra balayina kacacaktik vaktimiz yoktu onda da mecburiyet
Oyle aylar oncesinden imam nikahi mi olurmus? Seviseceksen git sevis imami ne karistiriyon
İmam nikahının bile şartları varHahahaha ev yerlestirirken hersey olabiliyor demek ki
Ben de dugunden uc gun once kiydirdiydim
Onda bile birileri sikayet eder diye odumuz patladi. Dugunden sonra balayina kacacaktik vaktimiz yoktu onda da mecburiyet
Oyle aylar oncesinden imam nikahi mi olurmus? Seviseceksen git sevis imami ne karistiriyon
2 nikah uğraştırıcı ya tek nikah bizim mis gibiBizde de son hafta kıydırılır aradan çıksın telaşımız çok oluyo diye düğün kuaför yemek filan
Ben haybeye yazmak istemem çok bilgim yok amaaslında imam nikahı gereksiz de kimseye anlatamazsın.
benim düğün günü kıyıldı düşün, gelinlikle.
diyorlar abdest alıp namaz kılacaksın, hoppalaaaa dedim ben reglim
ne olacak şimdi
Zaten aile şahitliğinin ve rızasının olmadığı islam nikahı kabul olmuyomuş diye bilirim benİmam nikahının bile şartları var
Şahitli mahitli ve duyurulmalı millete diye
Ama millet meşrulaştırdı sanıyo bazı şeyleri, başka naneler yemek için kıyıyosonra da evlenecekti yetişin adam beni kullandı diyolar kullandırma. Resmi nikah ne için var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?