Aç kollarını ben geldimBana lazim sen gel
Evet öyleZaten aile şahitliğinin ve rızasının olmadığı islam nikahı kabul olmuyomuş diye bilirim ben
Ne kadar mantikli yaO yüzden bizde dini nikah direk resmi kayıtlara geçiyoBiliyolar demek ki böyle resmi bağ olmadan sevişicez elleşicez olayları yüzünden abuse ediliyo bu dini nikah.
Hahahaha on numaraymis bu
Gel sen bana gelllAç kollarını ben geldim
Aynen bende hergün bakıyorum morhipo yaMal gibi oturuyorumpsikolojim bozuldu
İnternetten alisverise sardim her gun bakiyorum morhipoya
Aramizda garip bi cekim var sanirim evlencez
Hahahaha fetvaci seniBir-Dost missburc
açılın fetvacı geldi :)
şimdi kızlar şöyle, eskiden islam devleti olduğu için dini nikah = resmi nikah. zaten dini nikahı kadılar kıydığı için ve şahitler olduğu için inkar da edilemiyor.
ama şu an kesinlikle dini nikahın herhangi bir geçerliliği yok değil mi. bir kere kıyan imam kayıt tutmuyor, şahitler şahitliklerinden bihaberler.
o yüzden resmi nikah tek nikah çeşididir. dini nikahı ben sadece ritüel olarak görüyorum, yine yaptırabilir kültürel bir etkinlik olarak. ama nikah değildir aslında. ve kesinlikle dini bir geçerliliği olamaz.
Valla yaaa bela actim basimaAynen bende hergün bakıyorum morhipo ya
Öyle valla. Her dini seramoni resmi kayıtlara geçer belgelenir.Ne kadar mantikli ya
Ben o kadar bilmiyorum ama yine de kıydırma taraftarıyımBir-Dost missburc
şimdi kızlar şöyle, eskiden islam devleti olduğu için dini nikah = resmi nikah. zaten dini nikahı kadılar kıydığı için ve şahitler olduğu için inkar da edilemiyor.
ama şu an kesinlikle dini nikahın herhangi bir geçerliliği yok değil mi. bir kere kıyan imam kayıt tutmuyor, şahitler şahitliklerinden bihaberler.
o yüzden resmi nikah tek nikah çeşididir. dini nikahı ben sadece ritüel olarak görüyorum, yine yaptırabilir kültürel bir etkinlik olarak. ama nikah değildir aslında. ve kesinlikle dini bir geçerliliği olamaz.
Ben bilmiyorum kusura bakma biz diyosun ya bende biz diyorumÖyle valla. Her dini seramoni resmi kayıtlara geçer belgelenir.
Allah katında geçerli olmadığını söylüyolar resmi nikahın ben katılmıyorum buna. Sırf dua okunmuyo diye geçerli sayılmaması saçma. Dini nikah kıydırmazsan resmi nikah olsan da o aslında eşin değil günaha giriyosun diyolar saçma geliyo banaBir-Dost missburc
Bakmayın oralara kesenize yazıkAynen bende hergün bakıyorum morhipo ya
Evet gavurum benBen bilmiyorum kusura bakma biz diyosun ya bende biz diyorumsenin inancın başka mı
Ben hani bizde adet bu denir ya o misal bizden bahsediyorum
Allah katında geçerli olmadığını söylüyolar resmi nikahın ben katılmıyorum buna. Sırf dua okunmuyo diye geçerli sayılmaması saçma. Dini nikah kıydırmazsan resmi nikah olsan da o aslında eşin değil günaha giriyosun diyolar saçma geliyo bana
Sizinkiler super yaa bulunmustum bir defasinda2 nikah uğraştırıcı ya tek nikah bizim mis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?