Bana bi tanesi cehennemde yanacaksın demişti ya sen ne diyosunNasılki ailem ve çevremden yanıt aramıyorsam buradan yanıt arayamam. Kendi araştırmamı kendim yapıyorum, biraz daha üzerine düşmem gerek sadece:) KK'da hep çok uçlar var.
Evet gavurum benKK'nin bi fetvacısı bana ileride anlayacaksın hatanı mı yanlışını mı ne demişti cehenneme gideceksin diyo yani
Siz biz demeyi sevmeme ama şöyle diyeyimKeşke camiide de evlenilse ya sizde ibadet evine gidip ibadet etmek zulüm yeminle. Ayakkabıyla giremezsin, e yeri halı kaplamayın o vakit.. Kadınlar erkekler ayrı ibadet etcek cuma duası kadına farz değil kadın gelip rahat rahat ibadetini yapamıyo ki. Hele kutsal gün ibadeti.
Bana bi tanesi cehennemde yanacaksın demişti ya sen ne diyosun
Aynen öyle evliyiz desen kimi inandırabilirsin belki evli değil derdi başka. Bir de o dini nikahla kuma getiriyorlar acaba o nikah Allah katında kabul oluyor mu bakalım? Suistimal zaten bu ülkede, ben sevişmek istiyorum ama evliliğin sorumluluğunu istemiyorum e günaha da girmek istemiyorum, dini nikah işte en güzel çözüm oh.
Camiide de evlenenler varKeşke camiide de evlenilse ya
Hocalara sor diyecem de maalesef günümüzde hocaların çoğu şaklabana bağladı
Alo fetva hattı var diyolardı oraya sor aklına bişey takılırsa
Burda herkes bişey atar
Amaaan benim hoşuma gidiyo artık gavur gelin falan ne ararsan ben gülüyomGavur hiç hoş bir kelime değil. Sen öyle diyenlere bakma lütfen. İnsanlar ötekileştirmeyi çok seviyor malum.
Kim cehenenneme gideceğini Allah bilir diyeydin ya.
Hee orasını bilemicemSiz biz demeyi sevmeme ama şöyle diyeyim
İslamda namaz varya, onu temiz bi yerde kılman şart. E ayakkabıyla girilse ora temiz olmaz. O yüzden halı var ve ayakkabı çıkartmak şart
Namaz kılmayan, galoş takıp girebilir bence. Pisletmemiş olur neticede
Amadarkmore neden galoşla bile sokmamışlar bilmiyorum, o ordaki görevliden kaynaklıdır bence
Girmek cikmak mesele isteKeşke camiide de evlenilse ya sizde ibadet evine gidip ibadet etmek zulüm yeminle. Ayakkabıyla giremezsin, e yeri halı kaplamayın o vakit.. Kadınlar erkekler ayrı ibadet etcek cuma duası kadına farz değil kadın gelip rahat rahat ibadetini yapamıyo ki. Hele kutsal gün ibadeti.
Saçmalamışlar sen onlara bakmaYatılı misafir sevmiyorum dedim diye ne insanlık dışılığım kaldı ne yobazlığım ne görgüsüzlüğüm. Sonuna da biz Türkler diye ekleyip şutladı beni karı
Ben de yarı Türküm sayılmaz mı
Alo fetva hattındaki kişilerede güvenmem ben.
Burada sorulur mu kafayı mı yedim.
Resmi nikahtan önce kıyılması yasaktı sanırım ama artık dinlemiyorlar tabiiHayır yasal olarak tanınmıyor nikahın sorun o, yoksa ister sevişmek için kıysın, ister başka şey için bana ne sana ne... Ama işte evliydik de böyle böyle yaptı demesin, o zaman sorarlar işte "Eee, bi gün böyle olacağı ihtimali hiç mi yoktu, neyine bu kadar güvendin? Salak mısın?" diye.
Bizim resmi de kıyıldı, dini de... Dini nikahı, inançlarım açısından emin olmak için istedim, tek başına günümüz şartlarında yeterli görmüyorum, yeterli gören de vardır ama sonuçlarına katlanır işte olay o.
sor bize bildiğimiz kadarıyla cevaplayalım bilmediğimizi bizde araştıralım ..
YassahmisSiz biz demeyi sevmeme ama şöyle diyeyim
İslamda namaz varya, onu temiz bi yerde kılman şart. E ayakkabıyla girilse ora temiz olmaz. O yüzden halı var ve ayakkabı çıkartmak şart
Namaz kılmayan, galoş takıp girebilir bence. Pisletmemiş olur neticede
Amadarkmore neden galoşla bile sokmamışlar bilmiyorum, o ordaki görevliden kaynaklıdır bence
Girmek cikmak mesele iste
Zorluk ustune zorluk cikariyorlar
Kadın erkek nikah kıyıcak gelin bi yerde damat bi yerde ne anladım ben bu nikahtanCamiide de evlenenler var
Ama caminin bitişiğinde filan büyük 2 salon oluyo masalı sandalyeli
Kadın erkek ayrı salonlarda, kuran okunuyo.
Pilav tavuk ayran tatlı yenip kalkılıyo
Alo fetva hattındaki kişilerede güvenmem ben.
Burada sorulur mu kafayı mı yedim.
Yeminle nefesim tükenir hiç sevmemSaçmalamışlar sen onlara bakma
Yatılı misafiri sevene de şaşarım ben hangi ırkta olursa olsun, insan rahat edemez ki başkası varken
Dark ta sevmez mesela o da Türk
Turistler de geliyo ve bilmez bu namaz için temiz yer işini filanYassahmis
Temiz temiz tek kullanimlik galosumi getirmisim
Oglani kanguruyla uzerime baglamisim (bebek arabasi da yasak cunku bunda zorluk bence)
Kollarim uzun
Kafam kapali
Daha naapmam lazimdi acaba
Cok sinirlendim
Hep de bana denk gelirler
Ben 5 yıllık evliyimYeminle nefesim tükenir hiç sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?