Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Evet gavurum ben KK'nin bi fetvacısı bana ileride anlayacaksın hatanı mı yanlışını mı ne demişti cehenneme gideceksin diyo yani

Gavur hiç hoş bir kelime değil. Sen öyle diyenlere bakma lütfen. İnsanlar ötekileştirmeyi çok seviyor malum.
Kim cehenenneme gideceğini Allah bilir diyeydin ya.

Siz biz demeyi sevmeme ama şöyle diyeyim
İslamda namaz varya, onu temiz bi yerde kılman şart. E ayakkabıyla girilse ora temiz olmaz. O yüzden halı var ve ayakkabı çıkartmak şart

Namaz kılmayan, galoş takıp girebilir bence. Pisletmemiş olur neticede
Ama darkmore neden galoşla bile sokmamışlar bilmiyorum, o ordaki görevliden kaynaklıdır bence

Hayır yasal olarak tanınmıyor nikahın sorun o, yoksa ister sevişmek için kıysın, ister başka şey için bana ne sana ne... Ama işte evliydik de böyle böyle yaptı demesin, o zaman sorarlar işte "Eee, bi gün böyle olacağı ihtimali hiç mi yoktu, neyine bu kadar güvendin? Salak mısın?" diye.

Bizim resmi de kıyıldı, dini de... Dini nikahı, inançlarım açısından emin olmak için istedim, tek başına günümüz şartlarında yeterli görmüyorum, yeterli gören de vardır ama sonuçlarına katlanır işte olay o.

Gavur hiç hoş bir kelime değil. Sen öyle diyenlere bakma lütfen. İnsanlar ötekileştirmeyi çok seviyor malum.
Kim cehenenneme gideceğini Allah bilir diyeydin ya.
Amaaan benim hoşuma gidiyo artık gavur gelin falan ne ararsan ben gülüyom

Hee orasını bilemicem

Girmek cikmak mesele iste
Zorluk ustune zorluk cikariyorlar

Saçmalamışlar sen onlara bakma
Yatılı misafiri sevene de şaşarım ben hangi ırkta olursa olsun, insan rahat edemez ki başkası varken
Dark ta sevmez mesela o da Türk

Resmi nikahtan önce kıyılması yasaktı sanırım ama artık dinlemiyorlar tabii

sor bize bildiğimiz kadarıyla cevaplayalım bilmediğimizi bizde araştıralım ..

Önce benim temel çerçevede iyice araştırma yapmam sonra aklıma takılanalrı sormam gerekiyor. Çünkü bütünü görmem gerektiğini düşünüyorum. Teşekkür ederim. O zamanlar hala buraladaysak sorarım :)

Yassahmis
Temiz temiz tek kullanimlik galosumi getirmisim
Oglani kanguruyla uzerime baglamisim (bebek arabasi da yasak cunku bunda zorluk bence)
Kollarim uzun
Kafam kapali
Daha naapmam lazimdi acaba
Cok sinirlendim
Hep de bana denk gelirler

Girmek cikmak mesele iste
Zorluk ustune zorluk cikariyorlar

bizim burda ki cami çok iyi o konuda kapıda görevli falanda yok hemde bayağı büyük bir cami..
ben başım açık kısa kollu tişörtle ve yazın ayakkabımı çıkardığımda ojeli tırnaklarımla falan rahatça girip çıkıyorum .. ne uyaran ne ters ters bakan oluyor..

Camiide de evlenenler var
Ama caminin bitişiğinde filan büyük 2 salon oluyo masalı sandalyeli
Kadın erkek ayrı salonlarda, kuran okunuyo.
Pilav tavuk ayran tatlı yenip kalkılıyo
Kadın erkek nikah kıyıcak gelin bi yerde damat bi yerde ne anladım ben bu nikahtan

Yassahmis
Temiz temiz tek kullanimlik galosumi getirmisim
Oglani kanguruyla uzerime baglamisim (bebek arabasi da yasak cunku bunda zorluk bence)
Kollarim uzun
Kafam kapali
Daha naapmam lazimdi acaba
Cok sinirlendim
Hep de bana denk gelirler
Turistler de geliyo ve bilmez bu namaz için temiz yer işini filan
Bence galoş pisletmediği için müsaade edilmeli
Turist gelip namaz kılacak değil, meraktan bi bakınır çıkar. Görmek istemesi bile iyi bişey bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…