Sorma ben de cok uyuz oldumSenin ordakiler de amma kılmış he
Ben hiç denk gelmedim ama gelsem sanırım derdim sizin gibiler yüzünden millet dinden soğuyo
Bari takar mısınız desin, zaten her okuyan anlasaydı ülke bu halde olmazdı
Sinirlendim yine, islam hoşgörü dinidir oysa
Sen de mi galoslusunben de ne zamandır içine gireyim diyordum, demek beni de almayacaklar.
iyi de turistik bir yer orası, insanlar sadece ibadet için gitmiyorlar ki.
hayır bir de başörtüsü farz değil dersem desene baya dayak yerim orada
Sen de cekiyorsun boyle garip olaylari aynen benim gibiSeneler önce başıma bişey geldi
Bilmediğim deliklere girersem öyle olur
Ben normal sohbet sandım Cuma sohbeti gibi hani
Bi arkadaşla gittim, dediler kandil nolur kal. Babam sevmez böyle kurs murs işlerini ama çok kibarlardı kaldım kıramadım
Saat oldu gece 1
Bi kadın geldi dedi ki çarşaf giy, dedim ne çarşafı
Dedi bu Allah'ın emri, giyeceksin
Dedim bana bakın burda sürüyle olabilirsiniz ama ben sizin topunuza yeterimGece 1 diye mi güveniyosunuz babama bir telefon etsem kapıya polis yığılır. Ben bir kişi için herkesi yakmak istemiyorum, gidin başımdan.
Madem çarşaf şart ve çıkarınca günah diyosunuz şimdi zorla giydirseniz bile ben sabah çıkartırım günahı da sizin boynunuza deidm gittiler
Tüü kaka yaptılar biraz dinlemedim, o arkadaşıma da çok kızdım. Gece diye de çıkamadım dışarı dedim yolda bunlardan beterine rastlarım sabah hava aydınlanmaya yakın çıktım gittim bi tanesinin bile ruhu duymadı
Huşu içinde uyuyolardıpuhaha
Ama sonra o kadına rapor verilmiş hastanelik olmuş yani tırlattı diye
Diğerleri öyle değildi
Şimdi ben tüm hocalar tüü kaka diyemem, Allah'tan korkarım
Açıklarında kötüsü yok mu var
O dünyadan bezmiş burnundan soluyan tiplerden benceSorma ben de cok uyuz oldum
Gercekten soguttular beni dinden camiiden
Dikilmisler kapiya da gestapo gibi onu yap bunu yap
Dini isine geldigi gibi yonetiyor iste herkes
Madem islam kolaylik dini, al kucagimdan cocugu ben de ayakkabimi cikarayim elime alayim ayagima da corabi giyeyim dimi? Yok ama yapmazlar anca okuzluk yaparlar boyle
Ben liseye gidiyordum kandırırım sandı galibaSen de cekiyorsun boyle garip olaylari aynen benim gibi
Herkesin iyisi de var kotusu de tabiiki canim
Ben sarlatanlara kiziyorum iste
Sorma ben de cok uyuz oldum
Gercekten soguttular beni dinden camiiden
Dikilmisler kapiya da gestapo gibi onu yap bunu yap
Dini isine geldigi gibi yonetiyor iste herkes
Madem islam kolaylik dini, al kucagimdan cocugu ben de ayakkabimi cikarayim elime alayim ayagima da corabi giyeyim dimi? Yok ama yapmazlar anca okuzluk yaparlar boyle
Bizim millet sever reklamını yapmayı. Yine genellemeyeyim de, çoğu sever.
Bi de başkasını moklayınca daha iyi anlaşılır kıymetimiz(!) ... Amaan, takılma. Ama yorumu komikti ya, sen mi demiştin, kim demişti, "İnsanlık dışıdır" demiş, cevaben "Hunharca misafir ağırlıyorlar" filan demişti biri aklımda kalmış bak çok gülmüştüm
Kadın mı, iyice çirkinleş. Sana ne istersem örtüsüz girerim yasak değil de.Var demek ki
Yok kamera varmis sikayet edilirmisim yasakmis
Size inat kiliseye gidicem diyesim geldi kariya
Sorma yaaaO dünyadan bezmiş burnundan soluyan tiplerden bence
Aslında bende çok naif değilimdir ama dini yaymak anlatmak gibi misyonu olan kişiler hocalar vs kibar olmak zorunda.
Onu yapma cehennemlik olursun, buraya girme destur değil kibar bi şekilde mantığına kadar inmeli işin, ricadan çakmalı
Ama işte eğer itilmişsen ister cami kapısında dur ister okul kapısında aynı dangozlukla devam edersin hayata
Seneler önce başıma bişey geldi
Bilmediğim deliklere girersem öyle olur
Ben normal sohbet sandım Cuma sohbeti gibi hani
Bi arkadaşla gittim, dediler kandil nolur kal. Babam sevmez böyle kurs murs işlerini ama çok kibarlardı kaldım kıramadım
Saat oldu gece 1
Bi kadın geldi dedi ki çarşaf giy, dedim ne çarşafı
Dedi bu Allah'ın emri, giyeceksin
Dedim bana bakın burda sürüyle olabilirsiniz ama ben sizin topunuza yeterimGece 1 diye mi güveniyosunuz babama bir telefon etsem kapıya polis yığılır. Ben bir kişi için herkesi yakmak istemiyorum, gidin başımdan.
Madem çarşaf şart ve çıkarınca günah diyosunuz şimdi zorla giydirseniz bile ben sabah çıkartırım günahı da sizin boynunuza deidm gittiler
Tüü kaka yaptılar biraz dinlemedim, o arkadaşıma da çok kızdım. Gece diye de çıkamadım dışarı dedim yolda bunlardan beterine rastlarım sabah hava aydınlanmaya yakın çıktım gittim bi tanesinin bile ruhu duymadı
Huşu içinde uyuyolardıpuhaha
Ama sonra o kadına rapor verilmiş hastanelik olmuş yani tırlattı diye
Diğerleri öyle değildi
Şimdi ben tüm hocalar tüü kaka diyemem, Allah'tan korkarım
Açıklarında kötüsü yok mu var
Ona sesli zikir deniyoay ben bir kere bir camiye teravi namazı için gitmiştim gençliğimde namaz bitti neye uğradığımı şaşırdım camiden bir kaçışım vardı nereye diye tuttular birde..
namaz bitti bunlar başladı sallanıp bükülmeye uçuşa geçti hepsi bir zincirleri eksikti..
Cok kabalar evetOlayı tam anlamadım ama, her camide uzun ceket gibi belden bağlamalı sabahlık gibi bi örtü ile baş örtüsü bulunması lazım ve baş örtüler paketlenmiş olmalı, her gün yıkanmalı. Bizim memleket turistik haliyle, turistler gezmeye gelir. "Hade Coni kapan da gel" mi diyeceksin adamlara? Orada usulünce yardım edilir, anlatılarak güler yüzle gezdirilir. Poşetler olur ayakkabılarını çıkarır içine koyar yanlarına alırlar...
Öyle "Al kapa!" ne demek ya? :/
Ona sesli zikir deniyo
Dinen bence uygunda değil
Sessiz sedasız Allah denmez mi denir
Ben ürkerim gidemem öyle bi yere çağırsalar, ya da ben o kadar mertebe alamadım diye milleti dikizlerimonlar sanki o mekanda değiller gibiymiş, dayımında başına gelmiş bi daha gitmemiş etrafı izledim diyo kayışı koparmışlardı
Dayım büyüktü ben kadar kızı varvalla 20 yaşında falandım herhalde korktum ne oluyor burda diye.. altı üstü bir namaz kılıp çıkacaktım
Dayım büyüktü ben kadar kızı var
Ama bi arkadaşı çağırmış gitmiş, ışıkları kapattılar elektrik gitti sandım
Sonra camları da kapattılar ki herhalde millete ses gitmesin diye
Hu Allah hu huuuu diye bağırıp sallandılar diyo oturdukları yerde, herkese baktım arkadaşıma baktım o da aynı zor kaçtım bi daha da gitmedim dedi
Onu ben de bilmiyorum vallaKızlar biz kendi aramızda sohbet ediyoruz ama
Dini içerik diye ban yemeyiz dimiyasaktı ama nasıl yasak tek BDV de mi yasak bilmiyorum
@WanHeda istersen sor bende cevaplarım ama benim dediğim doğrudur diyemem
Kesin fetva şudur da diyemem
Ben kendimce cevaplarım, sen kendince ölçüp biçersin sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?