Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Ya zatenn teorik olarak Allahin evi,isteyen herkes her kosulda girer yani, duani edersin yakinlasirsin yaraticiya dimi ama
Niye islamda boyle degisik ben anlamiyorum cidden

Kızlar bişey sorcam. Canım kurabiye çekti fırına vericem de yağlı kağıdım yok evde. Ona alternatif napabilirim fırın tepsisine sıvı yağ sürsem olur mu?

Bu biraz ayrı bir şey ama çok da keyfi değil; olmayabilir paraları. Ne bileyim belki son paralarını borç bulup bilmem napıp tüp bebeğe vermişlerdir, bunu az çok kabul edebilirim şahsen. Sağlık vb. bi mevzu, komşu da eskiden beridir tanıdıktır, akraba gibi olmuştur, olabilir...

Ama bu keyfi bir gezi ile mukayese edilesi bir örnek değil, kadın baştan hatalı örnek vermiş zaten.

Çok deli oldum ya aklınca bana adap gelenek görenek öğretecek. Sen istersen evini otele çevir ama ne diye bana gelip yobaz görgüsüz diyorsun. Ben sevmiyorum yatılı almam evime sen al ama sus.. Yok susmaz illa hava atıcak

Baş örtüsüz girmek yasak mı?
Beni her seferinde ceviriyorlar kapidan
Disarida ortulu degilim o yuzden elimde ortuyle geliyorum kapiya kadar.hep uyariyorlar elindekini kafana tak diye.takar misiniz da degil,tak diyor. Ulan ne bicim
İnsanlarsiniz diyemiyorum yuzum de tutmuyor. Eskiden ayakkabilari elime alip galos giyip girebiliyordum
Simdi bebek var kucagimda ayakkabiyi cikarsam nereme sokucam, uzerine galos giyiyorum ona da yasak diyorlar

Onu uygulayan biriyse atıyorum Cübbeli Ahmet hoca cemaati gibi
Onlar cidden erkeğe çıkmıyo ya da kaıdna çıkmıyo işte
Ha dersin yaşamı böyle adamın, düğünü de böyle olur
Ama normal yurdum insanısın bakkala gider dolmuşa biner dipdibe bile olursun erkeklerle, tek düğünde ayrı olunca bana tuhaf geliyo
Tamam belki ama Kuran okutmaksa onu evinde de okutursun, ben okutamamıştım kızımın mevlidinde nasip oldu
Ya da şey var gördünüz mü kadın erkek bir oturulan salonlar, fonda ilahi filan

Ya zatenn teorik olarak Allahin evi,isteyen herkes her kosulda girer yani, duani edersin yakinlasirsin yaraticiya dimi ama
Niye islamda boyle degisik ben anlamiyorum cidden
Biz kiliseye topuklu ayakkabıyla bile giriyoruz günah mı işliyoruz bilmem ama elbiseli makyajlı saç yapılı giren giriyor anam giriyoruz yani günahsa Allah affetsin

ulucamiye mi giremiyorsun?
orası bir de turistik bir yer, her şeyin düşünülmesi gerekir.

Senin ordakiler de amma kılmış he
Ben hiç denk gelmedim ama gelsem sanırım derdim sizin gibiler yüzünden millet dinden soğuyo
Bari takar mısınız desin, zaten her okuyan anlasaydı ülke bu halde olmazdı
Sinirlendim yine, islam hoşgörü dinidir oysa

Kıro ya ben kıyameti koparırım o kapıda. İçeri almama gibi bi yetkisi var mı?

Kızlar bişey sorcam. Canım kurabiye çekti fırına vericem de yağlı kağıdım yok evde. Ona alternatif napabilirim fırın tepsisine sıvı yağ sürsem olur mu?

Tereyağı önerisi gelmiş. Kesinlikle yapışmaz.

Zaten ülkece sorunumuz bu

Bizim millet sever reklamını yapmayı. Yine genellemeyeyim de, çoğu sever.
Bi de başkasını moklayınca daha iyi anlaşılır kıymetimiz(!) ... Amaan, takılma. Ama yorumu komikti ya, sen mi demiştin, kim demişti, "İnsanlık dışıdır" demiş, cevaben "Hunharca misafir ağırlıyorlar" filan demişti biri aklımda kalmış bak çok gülmüştüm

Aynen ulucamii
Kapidan dondum iste gecen hafta
Sinir oldum bir daha gitmeyi dusunmuyorum

ben de ne zamandır içine gireyim diyordum, demek beni de almayacaklar.
iyi de turistik bir yer orası, insanlar sadece ibadet için gitmiyorlar ki.

hayır bir de başörtüsü farz değil dersem desene baya dayak yerim orada

Seneler önce başıma bişey geldi
Bilmediğim deliklere girersem öyle olur
Ben normal sohbet sandım Cuma sohbeti gibi hani
Bi arkadaşla gittim, dediler kandil nolur kal. Babam sevmez böyle kurs murs işlerini ama çok kibarlardı kaldım kıramadım
Saat oldu gece 1
Bi kadın geldi dedi ki çarşaf giy, dedim ne çarşafı
Dedi bu Allah'ın emri, giyeceksin
Dedim bana bakın burda sürüyle olabilirsiniz ama ben sizin topunuza yeterim Gece 1 diye mi güveniyosunuz babama bir telefon etsem kapıya polis yığılır. Ben bir kişi için herkesi yakmak istemiyorum, gidin başımdan.
Madem çarşaf şart ve çıkarınca günah diyosunuz şimdi zorla giydirseniz bile ben sabah çıkartırım günahı da sizin boynunuza deidm gittiler
Tüü kaka yaptılar biraz dinlemedim, o arkadaşıma da çok kızdım. Gece diye de çıkamadım dışarı dedim yolda bunlardan beterine rastlarım sabah hava aydınlanmaya yakın çıktım gittim bi tanesinin bile ruhu duymadı
Huşu içinde uyuyolardı puhaha

Ama sonra o kadına rapor verilmiş hastanelik olmuş yani tırlattı diye
Diğerleri öyle değildi
Şimdi ben tüm hocalar tüü kaka diyemem, Allah'tan korkarım
Açıklarında kötüsü yok mu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…