Ya zatenn teorik olarak Allahin evi,isteyen herkes her kosulda girer yani, duani edersin yakinlasirsin yaraticiya dimi amahadi ya..
ben hiç görevli görmedim burada cami kapılarında..
geçen yaz büyük oğlanı kuran kursuna götürüp getiriyordum tamda anlattığım şekilde girip çıktım hergün..
bir kere pazara gitmiştim çok sıcaktı ve yorulmuştum pazara yakın cami var girdim içeri ohh mis klima serin serin oturdum dinlendim sonra çıktım yoluma devam ettim
Osmanlida da cok yasanmis sarlatan cokBu Arap ülkelerinde yapıyolarmış kadın evleniyo haberi yok yalancı şahit de tutuyolar :O
Annesinin komşusunun eltisini ve kocasını ağırlamış evinde bununla gurur duyuyor, tüp bebeğe parası olan gitsin otelde kalsın verecek parası yoksa çocuk yapmasın ne bileyim hırlı mı hırsız mı.
Çok deli oldum ya aklınca bana adap gelenek görenek öğretecek. Sen istersen evini otele çevir ama ne diye bana gelip yobaz görgüsüz diyorsun. Ben sevmiyorum yatılı almam evime sen al ama sus.. Yok susmaz illa hava atıcakBu biraz ayrı bir şey ama çok da keyfi değil; olmayabilir paraları. Ne bileyim belki son paralarını borç bulup bilmem napıp tüp bebeğe vermişlerdir, bunu az çok kabul edebilirim şahsen. Sağlık vb. bi mevzu, komşu da eskiden beridir tanıdıktır, akraba gibi olmuştur, olabilir...
Ama bu keyfi bir gezi ile mukayese edilesi bir örnek değil, kadın baştan hatalı örnek vermiş zaten.
Kızlar bişey sorcam. Canım kurabiye çekti fırına vericem de yağlı kağıdım yok evde. Ona alternatif napabilirim fırın tepsisine sıvı yağ sürsem olur mu?
Beni her seferinde ceviriyorlar kapidanBaş örtüsüz girmek yasak mı?
Onu uygulayan biriyse atıyorum Cübbeli Ahmet hoca cemaati gibiO sekilde dugunler de var mevlutlu
Kadin erkek ayri kapilardan girip cikiyorlar
İceride ayri oturuyorlar, araya perde cekilmis
Ben oyle bi yere gidince kocami bulup perdenin altindan kas goz yapiyom,sinir oluyo ben de guluyorumkomik ama yaaa sanki omur billah erkek gormemisiz, ayni kapidan girsek noolur hamile mi kaliriz acaba
Biz kiliseye topuklu ayakkabıyla bile giriyoruz günah mı işliyoruz bilmem ama elbiseli makyajlı saç yapılı giren giriyor anam giriyoruz yani günahsa Allah affetsinYa zatenn teorik olarak Allahin evi,isteyen herkes her kosulda girer yani, duani edersin yakinlasirsin yaraticiya dimi ama
Niye islamda boyle degisik ben anlamiyorum cidden
Tereyagini elinle parca olarak sur, asla yapismazKızlar bişey sorcam. Canım kurabiye çekti fırına vericem de yağlı kağıdım yok evde. Ona alternatif napabilirim fırın tepsisine sıvı yağ sürsem olur mu?
Beni her seferinde ceviriyorlar kapidan
Disarida ortulu degilim o yuzden elimde ortuyle geliyorum kapiya kadar.hep uyariyorlar elindekini kafana tak diye.takar misiniz da degil,tak diyor. Ulan ne bicim
İnsanlarsiniz diyemiyorum yuzum de tutmuyor. Eskiden ayakkabilari elime alip galos giyip girebiliyordum
Simdi bebek var kucagimda ayakkabiyi cikarsam nereme sokucam, uzerine galos giyiyorum ona da yasak diyorlar
Senin ordakiler de amma kılmış heBeni her seferinde ceviriyorlar kapidan
Disarida ortulu degilim o yuzden elimde ortuyle geliyorum kapiya kadar.hep uyariyorlar elindekini kafana tak diye.takar misiniz da degil,tak diyor. Ulan ne bicim
İnsanlarsiniz diyemiyorum yuzum de tutmuyor. Eskiden ayakkabilari elime alip galos giyip girebiliyordum
Simdi bebek var kucagimda ayakkabiyi cikarsam nereme sokucam, uzerine galos giyiyorum ona da yasak diyorlar
Kıro ya ben kıyameti koparırım o kapıda. İçeri almama gibi bi yetkisi var mı?Beni her seferinde ceviriyorlar kapidan
Kız orda namaz kılınmıyo ya ayakkabıyla da girsen fark etmez kiBiz kiliseye topuklu ayakkabıyla bile giriyoruz günah mı işliyoruz bilmem ama elbiseli makyajlı saç yapılı giren giriyor anam giriyoruz yani günahsa Allah affetsin
Kızlar bişey sorcam. Canım kurabiye çekti fırına vericem de yağlı kağıdım yok evde. Ona alternatif napabilirim fırın tepsisine sıvı yağ sürsem olur mu?
Senin ordakiler de amma kılmış he
Ben hiç denk gelmedim ama gelsem sanırım derdim sizin gibiler yüzünden millet dinden soğuyo
Bari takar mısınız desin, zaten her okuyan anlasaydı ülke bu halde olmazdı
Sinirlendim yine, islam hoşgörü dinidir oysa
Aynen ulucamiiulucamiye mi giremiyorsun?
orası bir de turistik bir yer, her şeyin düşünülmesi gerekir.
Çok deli oldum ya aklınca bana adap gelenek görenek öğretecek. Sen istersen evini otele çevir ama ne diye bana gelip yobaz görgüsüz diyorsun. Ben sevmiyorum yatılı almam evime sen al ama sus.. Yok susmaz illa hava atıcak
Var demek kiKıro ya ben kıyameti koparırım o kapıda. İçeri almama gibi bi yetkisi var mı?
Aynen ulucamii
Kapidan dondum iste gecen hafta
Sinir oldum bir daha gitmeyi dusunmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?