Herşeyi harfiyyen yapan ömrü billah erkek görmeyen biriyseKadın erkek nikah kıyıcak gelin bi yerde damat bi yerde ne anladım ben bu nikahtan
yazayım barimerak ettim özelden sor bari
Aynen bende böyle çok gördümbizim burda ki cami çok iyi o konuda kapıda görevli falanda yok hemde bayağı büyük bir cami..
ben başım açık kısa kollu tişörtle ve yazın ayakkabımı çıkardığımda ojeli tırnaklarımla falan rahatça girip çıkıyorum .. ne uyaran ne ters ters bakan oluyor..
N e h i r diye bi kadın. Yatılı misafir sevmiyorum deyince insanlık dışıdır görgüsüzlüktür yobazlıktır insanlığın sonudur yazmıştı brüsss yavaş gel motorun soğusun diyecektim de ban bile yemedi.
yazayım bari
Ne güzelbizim burda ki cami çok iyi o konuda kapıda görevli falanda yok hemde bayağı büyük bir cami..
ben başım açık kısa kollu tişörtle ve yazın ayakkabımı çıkardığımda ojeli tırnaklarımla falan rahatça girip çıkıyorum .. ne uyaran ne ters ters bakan oluyor..
Ben pekiştirsem nolcak kızHerşeyi harfiyyen yapan ömrü billah erkek görmeyen biriyse
Tamam yapsın ama
Çıkışta erkeklerle girişte erkeklerle olup, sadece o düğün esnasında ayrılanları bende anlamıyorum. Davetliler mecburi de benim kastım o uygulamayı yapan gelin ve damat yani
Töbe töbe bende çarpılmasam iyi, işkembeden atıp tutuyorumsen benim yazdıklarıma bakma bunlar tamamen benim düşüncem. İslamla pekiştirme emi
Tanimadigin biriyle nikahlarlarmis falan dusunsene komediyiKadın erkek nikah kıyıcak gelin bi yerde damat bi yerde ne anladım ben bu nikahtan
Ne güzel
Bursadakilerin hepsi yobazin birini dikmis kapiya
Gelene gecene emirler yagdiriyor
Sende ortu yok giremezsin
Sende kisa kol var giremezsin diye
Hadi tamam galosa niye taktilr
N e h i r diye bi kadın. Yatılı misafir sevmiyorum deyince insanlık dışıdır görgüsüzlüktür yobazlıktır insanlığın sonudur yazmıştı brüsss yavaş gel motorun soğusun diyecektim de ban bile yemedi.
Bu Arap ülkelerinde yapıyolarmış kadın evleniyo haberi yok yalancı şahit de tutuyolar :OTanimadigin biriyle nikahlarlarmis falan dusunsene komediyi
O sekilde dugunler de var mevlutluHerşeyi harfiyyen yapan ömrü billah erkek görmeyen biriyse
Tamam yapsın ama
Çıkışta erkeklerle girişte erkeklerle olup, sadece o düğün esnasında ayrılanları bende anlamıyorum. Davetliler mecburi de benim kastım o uygulamayı yapan gelin ve damat yani
Töbe töbe bende çarpılmasam iyi, işkembeden atıp tutuyorumsen benim yazdıklarıma bakma bunlar tamamen benim düşüncem. İslamla pekiştirme emi
Annesinin komşusunun eltisini ve kocasını ağırlamış evinde bununla gurur duyuyor, tüp bebeğe parası olan gitsin otelde kalsın verecek parası yoksa çocuk yapmasın ne bileyim hırlı mı hırsız mı.Evet evet insanlık dışıdır filan demişti biri, şey konusu şu 10 günlük yurt dışında kuzenin arkadaşını ağırlama konusu...
Tanımadığın tipi evinde 10 gün barındıracaksın, bir de sonradan kızın sevgilisinin de geleceği ortaya çıkmıştı.
Oldu, misafirperverlik diye kendimizi kullandıralım herkese.
O sekilde dugunler de var mevlutlu
Kadin erkek ayri kapilardan girip cikiyorlar
İceride ayri oturuyorlar, araya perde cekilmis
Ben oyle bi yere gidince kocami bulup perdenin altindan kas goz yapiyom,sinir oluyo ben de guluyorumkomik ama yaaa sanki omur billah erkek gormemisiz, ayni kapidan girsek noolur hamile mi kaliriz acaba
Baş örtüsüz girmek yasak mı?Ne güzel
Bursadakilerin hepsi yobazin birini dikmis kapiya
Gelene gecene emirler yagdiriyor
Sende ortu yok giremezsin
Sende kisa kol var giremezsin diye
Hadi tamam galosa niye taktilr
Annesinin komşusunun eltisini ve kocasını ağırlamış evinde bununla gurur duyuyor, tüp bebeğe parası olan gitsin otelde kalsın verecek parası yoksa çocuk yapmasın ne bileyim hırlı mı hırsız mı.
Baş örtüsüz girmek yasak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?