Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Kadın erkek nikah kıyıcak gelin bi yerde damat bi yerde ne anladım ben bu nikahtan
Herşeyi harfiyyen yapan ömrü billah erkek görmeyen biriyse
Tamam yapsın ama
Çıkışta erkeklerle girişte erkeklerle olup, sadece o düğün esnasında ayrılanları bende anlamıyorum. Davetliler mecburi de benim kastım o uygulamayı yapan gelin ve damat yani

Töbe töbe bende çarpılmasam iyi, işkembeden atıp tutuyorum sen benim yazdıklarıma bakma bunlar tamamen benim düşüncem. İslamla pekiştirme emi

Aynen bende böyle çok gördüm

missburc Bir-Dost

O yatılı misafir konusunu hatırladım, biri baya baya parlamıştı misafirperlerlik bla bla diye.
N e h i r diye bi kadın. Yatılı misafir sevmiyorum deyince insanlık dışıdır görgüsüzlüktür yobazlıktır insanlığın sonudur yazmıştı brüsss yavaş gel motorun soğusun diyecektim de ban bile yemedi.

Ne güzel
Bursadakilerin hepsi yobazin birini dikmis kapiya
Gelene gecene emirler yagdiriyor
Sende ortu yok giremezsin
Sende kisa kol var giremezsin diye
Hadi tamam galosa niye taktilr

Ben pekiştirsem nolcak kız Bak bizim oğlanın kulağına ezan okuttuk bi de 40 mevlüdü yaptık ama vaftiz de ettiricez yani resmi kayıtlara bizim dinden geçicek ben çok çakalım çoook

Ne güzel
Bursadakilerin hepsi yobazin birini dikmis kapiya
Gelene gecene emirler yagdiriyor
Sende ortu yok giremezsin
Sende kisa kol var giremezsin diye
Hadi tamam galosa niye taktilr

hadi ya..
ben hiç görevli görmedim burada cami kapılarında..
geçen yaz büyük oğlanı kuran kursuna götürüp getiriyordum tamda anlattığım şekilde girip çıktım hergün..
bir kere pazara gitmiştim çok sıcaktı ve yorulmuştum pazara yakın cami var girdim içeri ohh mis klima serin serin oturdum dinlendim sonra çıktım yoluma devam ettim

Evet evet insanlık dışıdır filan demişti biri, şey konusu şu 10 günlük yurt dışında kuzenin arkadaşını ağırlama konusu...
Tanımadığın tipi evinde 10 gün barındıracaksın, bir de sonradan kızın sevgilisinin de geleceği ortaya çıkmıştı.
Oldu, misafirperverlik diye kendimizi kullandıralım herkese.

O sekilde dugunler de var mevlutlu
Kadin erkek ayri kapilardan girip cikiyorlar
İceride ayri oturuyorlar, araya perde cekilmis
Ben oyle bi yere gidince kocami bulup perdenin altindan kas goz yapiyom,sinir oluyo ben de guluyorum komik ama yaaa sanki omur billah erkek gormemisiz, ayni kapidan girsek noolur hamile mi kaliriz acaba

Annesinin komşusunun eltisini ve kocasını ağırlamış evinde bununla gurur duyuyor, tüp bebeğe parası olan gitsin otelde kalsın verecek parası yoksa çocuk yapmasın ne bileyim hırlı mı hırsız mı.

ben de ilk kez Konyada gördüm bu tarz düğün.
Orada neredeyse tüm düğünler ayrı yapılırmış.

öyle şey mi olur diyecektim ki, düğün yemekleri süper, unuttum kocayı falan, ye babam ye, ohhhh

ya evet evet dış kapının dış mandalının dış mandalı yani.. ne cesaret ha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…