- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Cok kabalar evet
Bursada camii kapilarinda satisi yapiliyor yani ortusu olmayan para verip alacak
Turistler zaten bizden daha hosgorulu,hepsi aliyor takiyor da kapidaki gorevlinin davranislari cok asiri kotu
Turkce bilmeyen turiste bagira bagira alin takin diye cikismasi falan yanlis
Nolacak yani o oyle bagirinca turist aniden turkceyi mi anlayacak nolacak?iste o okuzu kadrolu eleman olarak camii kapisina diken zihniyet iki kelime de ingilizce ogretse kibarlik da ogretse yeterli
Ama iste vizyon yok bizim insanimizda da yoneticilerimizde de bence
Kızlar biz kendi aramızda sohbet ediyoruz ama
Dini içerik diye ban yemeyiz dimiyasaktı ama nasıl yasak tek BDV de mi yasak bilmiyorum
O konuda benden ekmek çıkmazBenim konum fazla derin.
Erkek üstünlüğü kadın fıtratı itaat gibi konular.
Kızlar biz kendi aramızda sohbet ediyoruz ama
Dini içerik diye ban yemeyiz dimiyasaktı ama nasıl yasak tek BDV de mi yasak bilmiyorum
E niye sabahtan beri dürmüyosun bizi bi susun diyeYasak burada da dini içerik. Biz aldıktı o uyarıyı diğer topikte konuşurken, haberiniz olsun
ay ben bir kere bir camiye teravi namazı için gitmiştim gençliğimde namaz bitti neye uğradığımı şaşırdım camiden bir kaçışım vardı nereye diye tuttular birde..
namaz bitti bunlar başladı sallanıp bükülmeye uçuşa geçti hepsi bir zincirleri eksikti..
Geyikte sınır yok. yazıyor girişte ama yasak olabilir.Kızlar biz kendi aramızda sohbet ediyoruz ama
E niye sabahtan beri dürmüyosun bizi bi susun diye
Bence yasak olmamalıGeyikte sınır yok. yazıyor girişte ama yasak olabilir.
Gerçi fetva vs veren yok burada.
Camiye girerken yaşananlardan örnek verdik. Bir kaç saat öncede evde çıplak gezmekten konuşuyorduk ne olacak şimdi.
Geyikte sınır yok. yazıyor girişte ama yasak olabilir.
Camiye girerken yaşananlardan örnek verdik. Bir kaç saat öncede evde çıplak gezmekten konuşuyorduk ne olacak şimdi.
Sonra da galosa kafayi takiyolarYazık ya...
Satış ne bi de? Camilerin bir bölümü olması lazım gezmek için gelenleri giydirecek... Bizim burada öyledir yani :/
Bu kadar kötü etki uyandırılabilir yani, hakikaten yazık.
He oyun manyaklığı da var bende ama epey dizginledim
Aslında bu yüzden telefon değişmiyodum
Sigara gibi bağımlılık yapıyo oyunlar bende
Allah sonumu hayır etsin
Kararım note 4 ( :
Ahahahaha susturmadin da bizi seni cakal seniiiiYasak burada da dini içerik. Biz aldıktı o uyarıyı diğer topikte konuşurken, haberiniz olsun
ben fetva verdim bir kaç mesaj önce ama din konusundan banlanmak sorun değil benim için
kib leyin anacım
Hem ciplaksin hem de camiiye girmek mi istiyorsun derlerse simdi bana hahahahaGeyikte sınır yok. yazıyor girişte ama yasak olabilir.
Hem ciplaksin hem de camiiye girmek mi istiyorsun derlerse simdi bana hahahaha
Hem ciplaksin hem de camiiye girmek mi istiyorsun derlerse simdi bana hahahaha
Sen gibilerden zarar gelmez
oda ıyıymıs
ben hıc oyun oynamadım en son oynadıgım oyun ılkokuldayken aterıde super marıo ıdı
esımde cok sever oyun oynamayı cesıt cesıt oynar oda bagımlı
benım kafam basmıyo oyunaanlamıyorum ne nasıl oynanır
hayırlı olsun sımdıden :)
Satiliyo kizNee sami önünde başörtü mü satılıyo
Durun tesbihlikte benden olsunturistlere x2 fiyat dimi iyimiş
Buna tesbih konuyomuş
Ben kızımın tokalarını koyacam
Ablam yapıyo, yap yap satarız dedim
Eki Görüntüle 1838300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?