- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Bizim evde normalde yasak, ama bazen yapıyorum az ölçülü onun üstüne spora gidiyoruzValla şanslısın eşin istemesin işte ne güzel eşim göbek yaptı diye ağlayan çok kadın var
Senin kalanşo sorun kaynamışne kurabiyesi. bende bu işlere yeni yeni başladım
Hamileyken bile yemezdim hamur işi biliyo musun herkes benim bulimik olduğumu düşünüoAma ben hamur işine bayılırım
İşyerinde yiyorum çoğu zaman midem bayram etsin diye
Kakaolu çatlak kurabiyene kurabiyesi. bende bu işlere yeni yeni başladım
Senin kalanşo sorun kaynamış
Tomurcuklu aldıysan hemen açar, değilse sabredecenN NickimTam13Harf tomurcuklu almış galiba hemen açtı
Boşver ya yeme bi yedin mi tiryakisi oluyosun benim hamursuz günüm geçmez nerdeyseHamileyken bile yemezdim hamur işi biliyo musun herkes benim bulimik olduğumu düşünüo
Hadi bakayım sizi göreyimyok benimkide tomurcuklu açtı çiçek akşama foto koyarım
benim kalanşom ruhpastasınkini döver
Kalanşo ne kızBoşver ya yeme bi yedin mi tiryakisi oluyosun benim hamursuz günüm geçmez nerdeyse
Şimdi yazmayayım adlarını hamileler var canları çekmesin
Geçen seneye kadar minecraft oynuyordum, yeni bıraktım sayılır :))
Öyle face oyunları da değil, pcye yüklenen stage oyunlar.
Bi eşimle agar io oynardık agar z odalarında, onda da bildiğin tartıştık atarlı giderli, takım olarak çok kötü oynuyoruz bir arada
Bi tür çiçek, misyon edinmiş gibi herkese tanıtıyorumKalanşo ne kız
Hamileler icin taytlar pierre cardinde vardi en son
Zayif sayilmam da biyum 1,66 falan
Kilom da 60
Annem tombalaktir ama hic tahris olmadi bacak aralari
Gerci islak mayoyla durmaz o hic, hemen degistirir oyle guneslenir
Şubat doğumlu benim danaDeme ya, N NickimTam13Harf seninde mi Nisan doğumlu??
Heee güzelmişBi tür çiçek, misyon edinmiş gibi herkese tanıtıyorumsen nasıl duymaıdn hayret
Aha bu
Eki Görüntüle 1838312
Senin kalanşo sorun kaynamış
Tomurcuklu aldıysan hemen açar, değilse sabredecenN NickimTam13Harf tomurcuklu almış galiba hemen açtı
Bende Metin2 oynardım nişanlımıda orada buldum 5 sene önce. En son AION oynuyorduk bıraktık bir süredir. Clash of clans oynuyoruz. Şimdilerde İngress oynuyoruz o beni pek sarmadı. Pokemon versiyonu çıkacakmış
O da büyüyecek sabretÇiçekliydi benimki ama tomurcuk az. Şu senin kırmızı çiçeğin yanında yolunmuş tavuk gibi duruyor
GTA'yı biraz biz de oynardık ben de helalinden ambulans şoförü olurdum ama tüm hastaları yetiştiremeden öldürürdümAy eşim oynuyordu Clash of clans'ı çok komikti ya, uyuz olurdu, "Yine saldırmış Allahın liseli ergenleri" diye homurdanırdı, gülerdik filanİngress duymamıştım bak.
Oynadıklarımızı listeleyeyim; gta oynardık sırayla, görevi bırakıp helalinden taksiciliğe filan başlardık, oyun iyice sapardı amacındanŞimdi multiplayer olmuş sanırım.
Rayman2, Oni, Tekken 3-6, Hitman, Shade vs. Birimiz oynar birimiz izlerdik, sırayla oynardık yine.
NFS kapışmaları yapardık, botlara karşı CS oynardık, bazen karşı takımlarda headshot yapardık birbirimizeWorm 3d oynardık birbirimizin altına dinamit koyar kaçardık.
Avrupa networking satan biri taniyorsan ondan da alabilirsinpierre cardinin sitesinde bulamadım.
ama hepsiburada da paçalı külot diye geçen bir ürün buldum
Ay eşim oynuyordu Clash of clans'ı çok komikti ya, uyuz olurdu, "Yine saldırmış Allahın liseli ergenleri" diye homurdanırdı, gülerdik filanİngress duymamıştım bak.
Oynadıklarımızı listeleyeyim; gta oynardık sırayla, görevi bırakıp helalinden taksiciliğe filan başlardık, oyun iyice sapardı amacındanŞimdi multiplayer olmuş sanırım.
Rayman2, Oni, Tekken 3-6, Hitman, Shade vs. Birimiz oynar birimiz izlerdik, sırayla oynardık yine.
NFS kapışmaları yapardık, botlara karşı CS oynardık, bazen karşı takımlarda headshot yapardık birbirimizeWorm 3d oynardık birbirimizin altına dinamit koyar kaçardık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?