Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Bizim evde normalde yasak, ama bazen yapıyorum az ölçülü onun üstüne spora gidiyoruz Valla şanslısın eşin istemesin işte ne güzel eşim göbek yaptı diye ağlayan çok kadın var

ne kurabiyesi. bende bu işlere yeni yeni başladım

Bende Metin2 oynardım nişanlımıda orada buldum 5 sene önce. En son AION oynuyorduk bıraktık bir süredir. Clash of clans oynuyoruz. Şimdilerde İngress oynuyoruz o beni pek sarmadı. Pokemon versiyonu çıkacakmış

Hamileler icin taytlar pierre cardinde vardi en son
Zayif sayilmam da biyum 1,66 falan
Kilom da 60
Annem tombalaktir ama hic tahris olmadi bacak aralari
Gerci islak mayoyla durmaz o hic, hemen degistirir oyle guneslenir

pierre cardinin sitesinde bulamadım.

ama hepsiburada da paçalı külot diye geçen bir ürün buldum

Ay eşim oynuyordu Clash of clans'ı çok komikti ya, uyuz olurdu, "Yine saldırmış Allahın liseli ergenleri" diye homurdanırdı, gülerdik filan İngress duymamıştım bak.

Oynadıklarımızı listeleyeyim; gta oynardık sırayla, görevi bırakıp helalinden taksiciliğe filan başlardık, oyun iyice sapardı amacından Şimdi multiplayer olmuş sanırım.

Rayman2, Oni, Tekken 3-6, Hitman, Shade vs. Birimiz oynar birimiz izlerdik, sırayla oynardık yine.
NFS kapışmaları yapardık, botlara karşı CS oynardık, bazen karşı takımlarda headshot yapardık birbirimize Worm 3d oynardık birbirimizin altına dinamit koyar kaçardık.

GTA'yı biraz biz de oynardık ben de helalinden ambulans şoförü olurdum ama tüm hastaları yetiştiremeden öldürürdüm

pierre cardinin sitesinde bulamadım.

ama hepsiburada da paçalı külot diye geçen bir ürün buldum
Avrupa networking satan biri taniyorsan ondan da alabilirsin
Ben hamilelik de dahil olmak uzere hep tayt giydim normal belli
Simdi de aynisini giymeye devam ediyorum
Ama hamileler icin de vardi ayrica

Oooo siz ağır toplardansınız. Benim sizin kadar levelim yok. Nişanlım için bir şey diyemem o oyun manyağı. Eve oyun odası yapma gibi bir hayali var.

İngress gerçek yer mekan zamanlı bir oyun ajanlık oyunu bütün dünya birbiriyle etkileşim içinde. Hele sultanahmete gezmeye gelen turistler oyun oynayan vatandaşla kanka oluyorlar. Bir de yaş ortalaması genelde yüksek. Çok enteresan insanlarla tanıştı benimki.
İstanbulda kızların takımı varmış katılacak ajan arıyorlar diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…