Sen evli değil misinOooo siz ağır toplardansınız. Benim sizin kadar levelim yok. Nişanlım için bir şey diyemem o oyun manyağı. Eve oyun odası yapma gibi bir hayali var.
İngress gerçek yer mekan zamanlı bir oyun ajanlık oyunu bütün dünya birbiriyle etkileşim içinde. Hele sultanahmete gezmeye gelen turistler oyun oynayan vatandaşla kanka oluyorlar. Bir de yaş ortalaması genelde yüksek. Çok enteresan insanlarla tanıştı benimki.
İstanbulda kızların takımı varmış katılacak ajan arıyorlar diyordu.
Niye soyledin yav ben de kandircaktim kiziBi tür çiçek, misyon edinmiş gibi herkese tanıtıyorumsen nasıl duymaıdn hayret
Aha bu
Eki Görüntüle 1838312
Sen evli değil misinŞu soru meşhurdu bi ara ''evli misin sen'' Değilsen cevabın ciddiye alınmıyo
Tüh tutamadım yine gagamı mahvettimNiye soyledin yav ben de kandircaktim kizi
Kalanso bi cesit hayvan buyukbasgillerden diye
Nikah belediyedense sayilirBir kaç aya kadar kısmetseGerçi bir kaç haftaya nikahı hemen yapabiliriz. Sayılır mı o zaman cevabım.
Oooo siz ağır toplardansınız. Benim sizin kadar levelim yok. Nişanlım için bir şey diyemem o oyun manyağı. Eve oyun odası yapma gibi bir hayali var.
İngress gerçek yer mekan zamanlı bir oyun ajanlık oyunu bütün dünya birbiriyle etkileşim içinde. Hele sultanahmete gezmeye gelen turistler oyun oynayan vatandaşla kanka oluyorlar. Bir de yaş ortalaması genelde yüksek. Çok enteresan insanlarla tanıştı benimki.
İstanbulda kızların takımı varmış katılacak ajan arıyorlar diyordu.
Sen yeteri kadar beklemissin aslinda da ben yetisememisimTüh tutamadım yine gagamı mahvettim
Sen evli değil misinŞu soru meşhurdu bi ara ''evli misin sen'' Değilsen cevabın ciddiye alınmıyo
Bir kaç aya kadar kısmetseGerçi bir kaç haftaya nikahı hemen yapabiliriz. Sayılır mı o zaman cevabım.
Evet evde oyun odası hayalleri evet anlıyorum
Yapabiliyorsanız yapın tabi, biz evlenmeden önce ayarlayabilirsek odanın birini tamamen karartalım, hem sinema odası hem oyun odası olsun, büyük ekran tv koyalım ps bağlayalım vs. dedik. Oldu ama oyun odası şeklinde olmadı. Salonu buna benzer biçimde fonksiyonel ayarladık.
Yalnız o oyun ilginçmiş, gerçek yer ve zamanlı. Biraz tırstım
Nikah belediyedense sayilir
İmam gecerli diil
Hoşlaşmıyormuş
Kabul edilmistirÖnce resmi nikah sonra imam nikahı, diğer türlüsünü teklif dahi ettirmem
Sayılmaz illa telli duvaklı gelin olup kaynanayla altın kavgası yapacaksın düğündeBir kaç aya kadar kısmetseGerçi bir kaç haftaya nikahı hemen yapabiliriz. Sayılır mı o zaman cevabım.
Hiç de sevmem o lafı dayak yiyorum diyo ayrıl diyoruz bekara karı boşamak kolay diyolar sanki evli olmaya gerek var bunu tavsiye etmek için....Bekara karı boşamak kolay
Bir kere ciddi kavga ettim adamla oyun için şehire falan gidiyor. Dedim adam manyaksa seni kesse arabayı alsa bir yere atsa Allah korusun ne olacak diyorum. Bir oyun zevkim var diyor. O oyundan hoşlaşmıyorum o yüzden.
İşte tam bende öyle istiyorum ama bu sefer ilerde çocuklar için o oda sakıncalı olur diye korkuyorum.
Sinema oyun odası on numara olurda bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?