Vikviklemek Hakkında Herşey :)

bizde legocuyuz ama benim ufak erken başladı lego işine abisinden dolayı..
netten bakıp kendilerine tr olmayan legoları beğeniyorlar habire fabrikatör falan sanıyorlar bizi zaar..

Az geriden geliyorum hamile kadini idare edin.

Onu ben bile yeni duydum
Şaka maka kızlar biz bi cacık bilmiyomuşuz
Yaşasın cübbeli WOLFROG bundan sonra ona sorarız

Yok ya ben biliyordum da tam emin degildim. Google dan aratip emin oldum

Hava cok kapali ya icim daraldi ben alisik degilim aaa, Mikail cok teesuf ettim, oraya bi adet gunesli hava yazmanizi rica edicigim
Wolfcuk gun sayiyo artik cok az kalmis ona

Son hafta... Son...

O degil de dedesinin amcasinin gorumcesinin eltisinin kayninin bilmem kac kusak gerideki biri gocmense kendini gocmen diye tanitanlar olduktan sonra sen bir zahmet evropaliyim de yani.

Benim esim o elestiriyi aldiginda daha cok calisiyor. Bir de onu denesin

Bundan böyle dini konulara cübbeli WOLFROG u çağıracam

Siz bana pek takilmayin bak. Obur tarafta "wolfrog boyle demisti ama" derseniz zebaniler de "hee o mu dur soralim kendisine" derse kaynayan kazanlardan el sallarim gorursunuz.

Benim kiz deli gibi yapar 1 yasindan beri. Detay vermiyim simdi cocugum dahi sendromuna yakalanmis gibi gozukurum

Benim oglan da super yapar. Yapardi yani eger dogsaydi

Son hafta... Son...
O degil de dedesinin amcasinin gorumcesinin eltisinin kayninin bilmem kac kusak gerideki biri gocmense kendini gocmen diye tanitanlar olduktan sonra sen bir zahmet evropaliyim de yani.
Aynen. Bi de gocmenim diye kendini Turklerden ayristirir ustun gorur, gelir bana saldirir. Bu ne perhiz ne lahana tursusu

Aynen. Bi de gocmenim diye kendini Turklerden ayristirir ustun gorur, gelir bana saldirir. Bu ne perhiz ne lahana tursusu

Aynen ya. Mesela dedemle babaannem ilkokula giderken buraya goc etmisler bakarsan biz de gocmeniz ama hic ustun oldugumu belli ediyor muyum ben de halktan gibi davraniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…