- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Benim kiz deli gibi yapar 1 yasindan beri. Detay vermiyim simdi cocugum dahi sendromuna yakalanmis gibi gozukurumErken değil. Üç parçalı altı parçalı olanlar var ahşap. Onlarla başla. Zamanla bir üstünü alırsın.
Ben oldururum hatunVaazı missburc verecek
Allah kabul etsin de kadından imam olmeyore
benimki canım, ama yaşına uygun almak çok önemli.
yaşını geçenleri aldığımda hüsrana uğruyor, üzülüyor.
tam yaşı için olanlarla yarım saat bir saat oynayabiliyor.
şu ara puzzle dan çok legolara taktı. 3'e yaklaştı, seninki kadarken puzzle daha çok oynardı.
Onu ben bile yeni duydum
Şaka maka kızlar biz bi cacık bilmiyomuşuz
Yaşasın cübbeliWOLFROG bundan sonra ona sorarız
Hava cok kapali ya icim daraldi ben alisik degilim aaa, Mikail cok teesuf ettim, oraya bi adet gunesli hava yazmanizi rica edicigim
Wolfcuk gun sayiyo artik cok az kalmis ona
E Turkum tabiiHic de gocunmadim saklamadim. O misafir konusunda bi tanesi 'tamam anladik avrupalisin her mesajinda belirtmene gerek yok' demisti. Istersem alnima dovme yaptiririm seni mi gerdi demistim
Oh iste hem buraliyim hem Avrupaliyim gercek Avrupaliyim yandan yandan ohh canima degsin
kızlar benim eşimin de bir derdi var, bana KK da konu aç sor diyor;
Sorusu şu;
Bir adam evde temizlik yapıp, yemek yapıp, çocukla ilgilenip karısından hala ilgisizsin eleştirisini alıyorsa daha ne yapmalıymış
Benim kiz deli gibi yapar 1 yasindan beri. Detay vermiyim simdi cocugum dahi sendromuna yakalanmis gibi gozukurum
Aynen. Bi de gocmenim diye kendini Turklerden ayristirir ustun gorur, gelir bana saldirir. Bu ne perhiz ne lahana tursusuSon hafta... Son...
O degil de dedesinin amcasinin gorumcesinin eltisinin kayninin bilmem kac kusak gerideki biri gocmense kendini gocmen diye tanitanlar olduktan sonra sen bir zahmet evropaliyim de yani.
Aynen. Bi de gocmenim diye kendini Turklerden ayristirir ustun gorur, gelir bana saldirir. Bu ne perhiz ne lahana tursusu
Şu turuncunun adı ne
dedi adını unuttum.Şu turuncunun adı ne
İşyerinde kim bakıyo bunlara soruversen muhtemelen bilmezsin
Senede bir açıyosa işime yaramaz, çatlarım bekleye bekleye
Haahhahahaha alcak gonulluluk baska tabiiAynen ya. Mesela dedemle babaannem ilkokula giderken buraya goc etmisler bakarsan biz de gocmeniz ama hic ustun oldugumu belli ediyor muyum ben de halktan gibi davraniyorum
Ne dedin sendedi adını unuttum.
soğanmış amabitanesi soluyor
Benim kiz deli gibi yapar 1 yasindan beri. Detay vermiyim simdi cocugum dahi sendromuna yakalanmis gibi gozukurum
Ne dedin senhangisi soluyo ?
Yok inanırım gerçekten. Yeni aldığım yapbozu bir hafta olmadan kendisi yapar oldu benden iyi biliyor hatta.
Bu kırmızıhayır bak üst taraflarına. yakrakalrını ayıkladım biraz. çiçekte kararmış üst taraftaki
Bu kırmızı
Ben turuncuyu soruyorum, o daha parlak yapraklı dayanıklıya benziyo da
Üstüne seni de parçalar tekrar yaparbenim 1000 parçayı da yapar mı
Üstüne seni de parçalar tekrar yapar
way be. ben üşengeçim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?