Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Selam vikvikler
Sözde bugün bana tatil ama kızım sağ olsun yine aynı saatte ayağa dikti
ben ben ..
niye kız en güzel olayı o zaten
Benim kız tazmanya gibi emiyodu
Ve dudk tiryakisi olmuştu saat başı gece beni uyandırır bi fırt bile alsa süt kalmasa bile durmazdı ille her saat başı kalkılacak
Allah'ım ne günlerdi

ayyy kızlar
yıne uyenın bırı bugun uye olmus soruyor ben vajınadan ıdrar yapıyorum sız nerden yapıyorsunuz dıye
ben cıdden merak edıyorum annesı mesela ona hamıleyken ne yedıde bu boyle oldu acaba
hanı ne dusunerek ınsan boyle bı konu acar amac ne

Aslinda fake degilse gercekten icler acisi bi durum.... Ne bedenini taniyor boyleleri ne duygu durtulerini. Ailesi ayip gunah diye cinsellik hakkinda konusmaz orasini ayipli bolge olarak ogretirse cok dogal bu sorular..

Aslinda fake degilse gercekten icler acisi bi durum.... Ne bedenini taniyor boyleleri ne duygu durtulerini. Ailesi ayip gunah diye cinsellik hakkinda konusmaz orasini ayipli bolge olarak ogretirse cok dogal bu sorular..
google amcaya kadınlar ıdrarını nerden yapar dıye yazsa busuru sayfa var
bence keklemeye calısıyor ya
bı ınsan bukadar saftırık olabılır mı ınanasım gelmıyor cıdden :)

google amcaya kadınlar ıdrarını nerden yapar dıye yazsa busuru sayfa var
bence keklemeye calısıyor ya
bı ınsan bukadar saftırık olabılır mı ınanasım gelmıyor cıdden :)
Yeni uye olunca belli oluyorlar iste, ben oyle bi tanesine fake dedim 4 gun ban yedim artik agzimi acmiyorum.

Yeni uye olunca belli oluyorlar iste, ben oyle bi tanesine fake dedim 4 gun ban yedim artik agzimi acmiyorum.
şaka yapıyorum deee
4 gun ban
ben hıc sesımı cıkarmıyım omur boyu bu dunyadan uzaklastırılmak ıstenebılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…