Arkadaşlar özür dileyerek : konu başlığı civcivlerin cinsel hayatını konu ediniyormuş gibi durmuş. =(
Arkadaşlar özür dileyerek : konu başlığı civcivlerin cinsel hayatını konu ediniyormuş gibi durmuş. =(
civcicler vikvikleyerek mi sevişiyormuş ?
Benim kız tazmanya gibi emiyoduben ben ..
niye kız en güzel olayı o zaten
Civcivlerin cinsel hayatı mıArkadaşlar özür dileyerek : konu başlığı civcivlerin cinsel hayatını konu ediniyormuş gibi durmuş. =(
Bu tabiri kullanan üye zaten konusunda ' fare gibi vikvikleyen ev kadınları daha mutlu benden ' diyoduCivcivlerin cinsel hayatı mı
Valla vikvik diyince fare daha cok aklıma geliyor.
Ben ev kadini degilim ama fare gibi vikvikliyorum kıskaniyo benceBu tabiri kullanan üye zaten konusunda ' fare gibi vikvikleyen ev kadınları daha mutlu benden ' diyodu
Merhaba... Sabahın korunde kalktim, emzirdim, gaz cikardim, uyuttum ve sonuc olarak hala karnim actünaydın kızlar..
Merhaba... Sabahın korunde kalktim, emzirdim, gaz cikardim, uyuttum ve sonuc olarak hala karnim ac
ayyy kızlar
yıneuyenın bırı bugun uye olmus soruyor ben vajınadan ıdrar yapıyorum sız nerden yapıyorsunuz dıye
ben cıdden merak edıyorum annesı mesela ona hamıleyken ne yedıde bu boyle oldu acaba
hanı ne dusunerek ınsan boyle bı konu acar amac ne
Aslinda fake degilse gercekten icler acisi bi durum.... Ne bedenini taniyor boyleleri ne duygu durtulerini. Ailesi ayip gunah diye cinsellik hakkinda konusmaz orasini ayipli bolge olarak ogretirse cok dogal bu sorular..ayyy kızlar
yıneuyenın bırı bugun uye olmus soruyor ben vajınadan ıdrar yapıyorum sız nerden yapıyorsunuz dıye
ben cıdden merak edıyorum annesı mesela ona hamıleyken ne yedıde bu boyle oldu acaba
hanı ne dusunerek ınsan boyle bı konu acar amac ne
google amcaya kadınlar ıdrarını nerden yapar dıye yazsa busuru sayfa varAslinda fake degilse gercekten icler acisi bi durum.... Ne bedenini taniyor boyleleri ne duygu durtulerini. Ailesi ayip gunah diye cinsellik hakkinda konusmaz orasini ayipli bolge olarak ogretirse cok dogal bu sorular..
Yeni uye olunca belli oluyorlar iste, ben oyle bi tanesine fake dedim 4 gun ban yedim artik agzimi acmiyorum.google amcaya kadınlar ıdrarını nerden yapar dıye yazsa busuru sayfa var
bence keklemeye calısıyor ya
bı ınsan bukadar saftırık olabılır mı ınanasım gelmıyor cıdden :)
Yeni uye olunca belli oluyorlar iste, ben oyle bi tanesine fake dedim 4 gun ban yedim artik agzimi acmiyorum.
Evet vallahi. Yaa konularina baktim evini gordum cok guzel bi evin var canimşaka yapıyorum deee
4 gun ban
ben hıc sesımı cıkarmıyım omur boyu bu dunyadan uzaklastırılmak ıstenebılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?