Sanssizsin tatlimAy valla bende gördüm hatta hergün görüyorum
Karı - koca bizim işyerindenler
Kadın başında bekliyo, adam salatalık domates doğruyo
Kızın egosu tatmin oluyo geliyo görmeyenlere de tabağını gösterip X doğradı yine kahvaltımı diyomuhaha çok komikler
Allah çirkin ve vik vik şansı versin ne diyeyim
Vah yavrım Kadiraha da bizim kadirle zehradan bahsediyorsun sen :) Tuvalete gidemez tuvalete izinsiz.Hastanedeyse doktorla selfie yapmak zorunda ki bacımız inansın.Bizim kadir de garibim nasıl bir yüzükle ve nerede evlenme teklifi etsem derdinde, hayır ne yapsa beğenmeyecek çünkü biliyor :)
Gecen kocam diyo ki benim kuzenin kocasina hitaben "afferim sana x, iyi ki evlenmissin anasini satayim, bi kari sende var bizimkiler salatalik zaten"diyeAy öyle bi kuzen bende de var
Ben takipten çıkıyorum beni geri ekliyo
Bazıları poz vermek için yapıyo
Evde aşk ilan etmeyen, facebookta yorumlarda aşk manyağı oluyo vallakomikler
Benimki pek bi yere gitmiyo kiişte erkekleri çok rahat bırakmıcaksın böle bazen koşacak peşinden mum gibi olcak hanımköylüü en seevdiğim
Az kalmış şu an 29 yaşındayım : )
Gerçek sanıyodur o muhahaGecen kocam diyo ki benim kuzenin kocasina hitaben "afferim sana x, iyi ki evlenmissin anasini satayim, bi kari sende var bizimkiler salatalik zaten"diye
Ay gulmekten yerlere yattim bi de ciddi soyluyor ki bunu
Asikiz seviyoz lalalalaa dolaniyo millet facebooklarda
Yetişmeye hazır ve nazırımsen çıtırsın, o da güzel.
ama daha tam vik vikleme tarzın oturmamış olabilir :)
Vah yavrım Kadironu tanımıyorum ama
Bizimki de onun kadar saf
Çocuğu epeydir tanıyorum eşimin arkadaşı kız sonradan geldi bunu kekledi bence
Her ailede bi kuzen var boyle zaar:)Gerçek sanıyodur o muhahaama dışarda herkes gülüyo onlara
Bizim diğer kuzenler annemlere anlatıp gülmüş, ben işteyim bilmiyodum
Dediler ki bi gülen biz değilmişiz yengenle kuzenlerin de anlatıp güldüler
Yoonasıl yani siz tanışıyormusunuz
amaaan sen boşver kardeşcazım 7/24 berabermişsin zati iş yerinde bileBenimki pek bi yere gitmiyo ki
Arada okul arkadaşlarımızla maça gidiyo
Ona gitme denmez ki erkek erkeğe top peşinde koşuyolar 1 saatciksonra geliyo hemen
Aman neyini kısıtlayayım ben bunun
İşe bile beraber gidip geliyoruz, arada gitmesi iyi bile bence arkadaşlarıyla
Çok iyiymiş yaGecen kocam diyo ki benim kuzenin kocasina hitaben "afferim sana x, iyi ki evlenmissin anasini satayim, bi kari sende var bizimkiler salatalik zaten"diye
Ay gulmekten yerlere yattim bi de ciddi soyluyor ki bunu
Asikiz seviyoz lalalalaa dolaniyo millet facebooklarda
Yok Allah'tan aynı şubede değilizamaaan sen boşver kardeşcazım 7/24 berabermişsin zati iş yerinde bile
Ben de arada laf sokuyom herife aaa onlar bizden daha asik gormuyon mu diye, deliriyor hahaha cok eglenceliÇok iyiymiş ya
İŞTEE BU DURUMDAA VİKVİKLİĞİN DOZU ÇOK ÖNEMLİYok Allah'tan aynı şubede değilizsemtimiz aynı
Ben aynı şubede istemedim
Vikvik kız aynı oda isteyecek yakında kocasıyla ama aynı alanda çalışmıyorlar ne yazık ki
Sen bu işleri biliyo gibisinİŞTEE BU DURUMDAA VİKVİKLİĞİN DOZU ÇOK ÖNEMLİ
Nasıl öğretsem ki bilemedimm eş ile aradaki aşka iletişimede baglı bazı şeyler eşim hiç kıyamadığından bende şımarıklık vikviklik yapıyorum hoşuna gidiyo mutlu kadın=mutlu erkek yani. aiılesiyle bağımı kuvvetli tutarım sinirli olursa bana bişe derse bile öperimm şap diye dalgaya vururrm sürekli pozitif konuşurum her istediğimide yaptırıyorum yapmazsaa mızmızlanırım bazen çocuk gibi seviyo bu yuzdenSen bu işleri biliyo gibisin
Az bize de öğret
Sen farkında değilsin ama bence bu vikvikleme işini sende biliyorsunBen de arada laf sokuyom herife aaa onlar bizden daha asik gormuyon mu diye, deliriyor hahaha cok eglenceli
Önce eşi vikviklemeye uygun seçmek gerek yani.Nasıl öğretsem ki bilemedimm eş ile aradaki aşka iletişimede baglı bazı şeyler eşim hiç kıyamadığından bende şımarıklık vikviklik yapıyorum hoşuna gidiyo mutlu kadın=mutlu erkek yani. aiılesiyle bağımı kuvvetli tutarım sinirli olursa bana bişe derse bile öperimm şap diye dalgaya vururrm sürekli pozitif konuşurum her istediğimide yaptırıyorum yapmazsaa mızmızlanırım bazen çocuk gibi seviyo bu yuzdentahammulsuz huysuz birine yapılırsa nasıl olur bilemem.
Zormuş ya ben yapamam benceNasıl öğretsem ki bilemedimm eş ile aradaki aşka iletişimede baglı bazı şeyler eşim hiç kıyamadığından bende şımarıklık vikviklik yapıyorum hoşuna gidiyo mutlu kadın=mutlu erkek yani. aiılesiyle bağımı kuvvetli tutarım sinirli olursa bana bişe derse bile öperimm şap diye dalgaya vururrm sürekli pozitif konuşurum her istediğimide yaptırıyorum yapmazsaa mızmızlanırım bazen çocuk gibi seviyo bu yuzdentahammulsuz huysuz birine yapılırsa nasıl olur bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?