Vira'nın Çeyizleri..

çok güzel her şeyin güle güle kullannn gülen kaselerin yanında renklifincanlarını da çok sevdim, benzeri bi arkadaşımda var, onlarla kahve içmek gerçekten keyifli oluyo :)

Çok teşekkür ederim.Her ikisi de benim en beğendiğim ve kullanmak için sabırsızlandığım eşyalarım,umarım gerçekten keyifli olur. =)​

hepsi çok güzel renkleri cıvıl cıvıl işallah evinizde mutlu gülerde kullanırsınız

Bende herkes gibi dil çıkaran kaselerine bayıldım. Kahvaltı takımında çok şekermiş. Çeyizlerini iyi günlerde, ağız tadıyla kullan canım

güzel günlerde ağız tadıyla kullanın inşallah

Amin,cümlemiz ağız tadıyla kullanalım inşallah.

hepsi çok güzel renkleri cıvıl cıvıl işallah evinizde mutlu gülerde kullanırsınız

Çook teşekkür ediyorum.

Bende herkes gibi dil çıkaran kaselerine bayıldım. Kahvaltı takımında çok şekermiş. Çeyizlerini iyi günlerde, ağız tadıyla kullan canım

Çok sağolun.Evet kahvaltı takımımı da çok severek aldım sabah sabah içim açılsın. =) Çok teşekkürler.

güzel ceyizlerin canım ii günlerde güle gülee kullan

Çok teşekkür ederim cümlemiz inşallah.

güe güle kullan tatlımmmm dil çıkaran kaselere bayıldımmmm

Son düzenleme:
güe güle kullan tatlımmmm dil çıkaran kaselere bayıldımmmm

Çook teşekkür ediyorum. Genel olarak onlar beğenildi zaten o zaman nereden aldığımı da söyliyeyim de almak isteyene fikir olsun. =) Migrostan aldım o kaseleri..Şu an hala var sanırım.Belki sizlere yakın migroslarda da bulursunuz. =)​

güle güle kullan canımfincan takımın çok hoşmuş

Çook teşekkür ederim.Benim de inanılmaz isteyerek aldığım şeyler onlar.

Mutlulukla kullanın, tez vakitte tamamlayın inşallah :)

Mutlulukla kullanın, tez vakitte tamamlayın inşallah :)

Amin..Zaten pek bir şeyde kalmadı bir misafir yemek takımım,bir misafir bardak takımları birde nevresim almam lazım.Elektronikleri son zamana bırakıyorum. =)

huzurla kullan cnm dügüne ne kadar var?

Henüz belli değil ciddi giden bir ilişkim var.Çok uzatmamayı düşünüyorduk ama bazı sorunlar çıktı.Nasip. =)

güle güle kullannnn

Teşekkür ederim. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…